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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Coffee parchment as a new dietary fiber ingredient: Functional and physiological characterizationBenitez, Vanesa CSIC ORCID ; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Hernanz, Sara; Chantres, Silvia; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018affron®eye, a natural extract of saffron (Crocus sativus L.) with colorant properties as novel replacer of saffron stigmas in culinary and food applicationsAlmodóvar, Paula; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Arruñada, O.; Inarejos-García, Antonio M.artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Evaluation of the antioxidant potential of mixed fruit-based beverages: a new insight on the Folin-Ciocalteu methodLópez-Froilán, Rebeca; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Cámara, Montaña; Pérez-Rodríguez, María L.artículo
4openAccesseggalumi.pdf.jpg2019Egg White Hydrolysate as a functional food ingredient to prevent cognitive dysfunction in rats following long-term exposure to aluminumSilveira Martinez, Caroline; Alterman, Caroline D. C.; Vera, Gema; Márquez, Antonio; Uranga-Ocio, José Antonio; Peçanha, Franck Maciel; Vassallo, Dalton Valentim ; Exley, Christopher; Mello-Carpes, Pâmela B.; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Wiggers, Giulia Alessandraartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Antiulcerative and antinociceptive activities of casein and whey proteinsCarrillo, W. CSIC ORCID; Monteiro, Karin M.; Spindola, Humberto; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Carvalho, João Ernesto deartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
7openAccess2018Grape pomace in ewes diet: Effects on meat quality and the fatty acid profile of their suckling lambsGómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Guerra-Rivas, C.; Gallardo, Beatriz; Lavín, Paz CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Manso, Teresaartículo
8openAccessMaillard-type glycoconjugates.pdf.jpg2011Maillard-type glycoconjugates from dairy proteins inhibit adhesion of Escherichia coli to mucinLaparra, José Moisés CSIC ORCID; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Sanz Herranz, Yolanda CSIC ORCIDartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018The gastrointestinal behavior of saponins and its significance for their bioavailability and bioactivitiesNavarro del Hierro, Joaquín CSIC ORCID ; Herrera, Teresa CSIC ; Fornari, Tiziana CSIC ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Martín, Diana CSIC ORCID artículo
10openAccessmilkprebioticarbohydrate.pdf.jpg2017Study on the digestion of milk with prebiotic carbohydrates in a simulated gastrointestinal modelFerreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mulet-Cabero, Ana-Isabel; Rigby, Neil; Olano, Agustín CSIC ; Mackie, Alan; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo