Firma en Digital.CSIC (*)
Villamiel, Mar
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Bioactividad y análisis de alimentos
 
Categoría Profesional
Vicedirectora INSTITUTO DE INVESTIGACION EN CIENCIAS DE LA ALIMENTACION
 
Especialización
Bioactividad y análisis de alimentos
 
Email
m.villamiel@csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Results 1-20 of 84 (Search time: 0.046 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccess2Furogarlic.pdf.jpg20182-Furoylmethyl amino acids as indicators of Maillard reaction during the elaboration of black garlicRíos-Ríos, Karina L.; Vázquez-Barrios, M. Estela; Gaytán-Martínez, Marcela; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
2closedAccess30-Jan-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberryGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; García-Pérez, José V.artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Analysis of monosaccharides in bovine, caprine and ovine κ-casein macropeptide by gas chromatographyMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
6openAccessstructuraloligosacchalactos.pdf.jpg2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Andean tubers grown in Ecuador: New sources of functional ingredientsPacheco, M. Teresa; Hernández-Hernández, Oswaldo CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
8openAccessantimice.pdf.jpg2018Anti-inflammatory bowel effect of industrial orange by-products in DSS-treated micePacheco, M. Teresa; Vezza, Teresa; Diez-Echave, Patricia; Utrilla, Pilar M.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
9openAccessultrasonidos en la deshidratación.pdf.jpgNov-2012Aplicación de ultrasonidos de potencia en el pretratamiento y la deshidratación de hortalizas y frutasGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
10openAccessapplimanag.pdf.jpg2018Application of a commercial digestive supplement formulated with enzymes and probiotics in lactase non-persistence managementFerreira, Alvaro ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the characterization of galactosylated and tagatosylated beta-lactoglobulin peptides derived from in vitro gastrointestinal digestionCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Assessment of in vitro digestibility of dietary carbohydrates using rat small intestinal extractFerreira, Alvaro ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samplesCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
15openAccesspulse flours.pdf.jpg2017Assessment of Maillard reaction evolution, prebiotic carbohydrates, antioxidant activity and α-amylase inhibition in pulse floursMoussou, Nadia; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Zaidi, Farid; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Behaviour of citrus pectin and modified citrus pectin in an azoxymethane/dextran sodium sulfate (AOM/DSS)-induced rat colorectal carcinogenesis modelFerreira, Alvaro ; Fernández, Javier; Gallego-Lobillo, Pablo; Villar, Claudio J.; Lombó, Felipe; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
17openAccessbehavisimgi.pdf.jpg2019Behaviour of citrus pectin during its gastrointestinal digestion and fermentation in a dynamic simulator (simgi®)Ferreira, Alvaro ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
18openAccessBifidogenic.pdf.jpg18-May-2009Bifidogenic effect and stimulation of short chain fatty acid production in human faecal slurry cultures by oligosaccharides derived from lactose and lactuloseCardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Fernández García, María CSIC ORCID ; Salazar, Nuria CSIC ORCID; Martínez Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storageMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
20openAccessCHARACTERIZATION AND IMPROVEMENT 1 OF RHEOLOGICAL.pdf.jpgJan-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Harte, Federico M.artículo