Firma en Digital.CSIC (*):
Mantecón, Ángel R.
 
Otras firmas:
Ruíz Mantecón, Ángel
 
Centro o Instituto:
CSIC – Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento:
Sistemas Ganaderos y Uso del Territorio
 
Categoría Profesional:
Profesor Investigación. CSIC
 
Especialización:
Veterinaria. Bioquímica, Genética y biología molecular. Inmunología y microbiología.
 
 
Perfil en Google Scholar:
 
Otros identificadores (con url):
 
Email:
mantecon@eae.csic.es
 

Resultados 1-20 de 146.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgsep-2013A typological characterization of dairy Assaf breed sheep farms at NW of Spain based on structural factorRiveiro, J. A.; Mantecón, Ángel R.  ; Álvarez, C. J.; Lavín, Paz  Artículo
2closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
3closedAccess2008Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performanceGómez-Cortés, Pilar  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Juárez, Manuela  ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Hervás, Gonzalo  Artículo
4openAccessMantecón et al. 2006 Reg. 372.pdf.jpg2006Adult steers for beef production: breed effect on animal performance, retail yield and carcass qualityVieira, Ceferina ; Cerdeño, Ana Isabel ; Serrano, Emma; Mantecón, Ángel R.  Artículo
5openAccesspub21.pdf.jpgmay-1990Alimentación del ganado vacuno de leche. Condicionantes productivosNaya, A.; Mantecón, Ángel R.  Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017An assessment of the fatty acid composition of horse-meat available at the retail level in northern SpainBelaunzaran, X.; Lavín, Paz  ; Barron, L.J.R.; Mantecón, Ángel R.  ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia Artículo
7openAccessMantecón et al. 2004 Reg. 325.pdf.jpg2004Animal performance and carcass quality of milk-fed Assaf lambsLanda, Roberto; Lavín, Paz  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo
8closedAccess1998Animal performance and chemical body composition of lambs fed diets with different protein supplementsManso, Teresa; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Lavín, Paz  ; Castro, TeresaArtículo
9closedAccessnov-2009Animal performance and fatty acid composition of lambs fed with different vegetable oilsManso, Teresa; Bodas, Raúl ; Castro, Teresa; Jimeno, Vicente; Mantecón, Ángel R.  Artículo
10openAccessRodriguez_et_al_2011_postprint.pdf.jpg2011Animal performance, carcass traits and meat characteristics of Assaf and Merino x Assaf growing lambsRodríguez, Ana Belén ; Bodas, Raúl ; Landa, Roberto; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo
11openAccessPub219.pdf.jpg1999The artificial rearing of lambsMantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
12openAccessMantecón et al. 2003 Reg. 311.pdf.jpg2003Bases para un desarrollo ganadero sostenible: la consideración de la producción animal desde una perspectiva sistémica y el estudio de la diversidad de las explotacionesSerrano, Emma; Mantecón, Ángel R.  Artículo
13closedAccess1999Body composition changes and energy retention in milk-fed lambs undergoing energy restrictionGiráldez, Francisco Javier  ; Frutos, Pilar  ; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
14openAccessMantecon et al. 1995 Reg. 117.pdf.jpg1995Body fat depots and body condition score relationship: a comparison of two Spanish sheep breeds (Churra vs Merina)Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Rodríguez Revesado, Pilar; González, Jesús Salvador Artículo
15closedAccess2007Breed and ageing extent on carcass and meat quality of beef from adult steers (oxen)Vieira, Ceferina ; Cerdeño, Ana Isabel ; Serrano, Emma; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
16openAccessALDAI, N_Breed effect.pdf.jpg2012Breed effect on quality veal production in mountain areas: emphasis on meat fatty acid compositionAldai, Noelia ; Lavín, Paz  ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, Raquel ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
17closedAccess1999Can grazing sheep compensate for a daily foraging time constraint?Iason, G. R.; Mantecón, Ángel R.  ; Sim, D. A.; González, Jesús Salvador ; Foreman, E.; Fernández Bermúdez, Florentino ; Elston, D. A.Artículo
18openAccessPub350.pdf.jpgmar-2005Características de las explotaciones de ganado vacuno de la Comarca de Montaña de Riaño (León)Serrano, Emma; Cerdeño, Ana Isabel ; Lavín, Paz  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
19openAccessCJAS_51_143-150.pdf.jpg2006Carcass and meat quality in Brown fattened young bulls: effect of rearing method and slaughter weightCerdeño, Ana Isabel ; Vieira, Ceferina ; Serrano, Emma; Mantecón, Ángel R.  Artículo
20openAccess2008Carcass and meat quality of Assaf milk fed lambs: Effect of rearing system and sexRodríguez, Ana Belén ; Landa, Roberto; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo