Firma en Digital.CSIC (*):
Lavín, Paz
 
Otras firmas:
Lavín González, Mª Paz
 
Centro o Instituto:
CSIC – Instituto de Ganadería de Montaña (IGM)
 
Departamento:
Sistemas Ganaderos y Uso del Territorio
 
Categoría Profesional:
Científica Titular. CSIC.
 
Especialización:
Sistemas ganaderos
 
 
Perfil en Google Scholar:
 
Otros identificadores (con url):
 
Email:
paz.lavin@eae.csic.es
 

Resultados 1-20 de 37.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgsep-2013A typological characterization of dairy Assaf breed sheep farms at NW of Spain based on structural factorRiveiro, J. A.; Mantecón, Ángel R.  ; Álvarez, C. J.; Lavín, Paz  Artículo
2closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017An assessment of the fatty acid composition of horse-meat available at the retail level in northern SpainBelaunzaran, X.; Lavín, Paz  ; Barron, L.J.R.; Mantecón, Ángel R.  ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia Artículo
4openAccessMantecón et al. 2004 Reg. 325.pdf.jpg2004Animal performance and carcass quality of milk-fed Assaf lambsLanda, Roberto; Lavín, Paz  ; Frutos, Pilar  ; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  Artículo
5closedAccess1998Animal performance and chemical body composition of lambs fed diets with different protein supplementsManso, Teresa; Mantecón, Ángel R.  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Lavín, Paz  ; Castro, TeresaArtículo
6closedAccess2009Application of near infrared reflectance spectroscopy to predict meat and meat products quality: a reviewPrieto, Nuria ; Roehe, R.; Lavín, Paz  ; Batten, G.; Andrés, Sonia  Artículo
7openAccessPub219.pdf.jpg1999The artificial rearing of lambsMantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
8closedAccess1999Body composition changes and energy retention in milk-fed lambs undergoing energy restrictionGiráldez, Francisco Javier  ; Frutos, Pilar  ; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
9closedAccess2007Breed and ageing extent on carcass and meat quality of beef from adult steers (oxen)Vieira, Ceferina ; Cerdeño, Ana Isabel ; Serrano, Emma; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
10openAccessALDAI, N_Breed effect.pdf.jpg2012Breed effect on quality veal production in mountain areas: emphasis on meat fatty acid compositionAldai, Noelia ; Lavín, Paz  ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, Raquel ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
11openAccessPub350.pdf.jpgmar-2005Características de las explotaciones de ganado vacuno de la Comarca de Montaña de Riaño (León)Serrano, Emma; Cerdeño, Ana Isabel ; Lavín, Paz  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
12closedAccess2002Censos de ganado y de explotaciones, distribución de la población y uso del territorio en la Provincia de León: situación actual y evoluciónSerrano, Emma; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  Artículo
13openAccessPub328.pdf.jpg2004Classification variables of cattle farms in the mountains of León, Spain.Serrano, Emma; Lavín, Paz  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Bernués, A.; Mantecón, Ángel R.  Artículo
14closedAccess1993Condicionantes técnico-económicos en los sistemas de producción ovina en régimen cooperativo en la provincia de LeónLavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Manso, Teresa; Mencía, J. S.Artículo
15openAccessReg.  35 bis.pdf.jpg2009Dairy sheep production systems in central-north Spain: effect of flock sizeMantecón, Ángel R.  ; Díez, Pedro ; Villadangos, Begoña  ; Martínez, Yolanda  ; Lavín, Paz  Artículo
16openAccessMantecón et al. 1993 Reg. 74.pdf.jpg1993Diferenciación del aparato digestivo de los rumiantes: comparación entre oveja (Ovis aries), rebeco (Rupricapra Pyrenaica) y cabra montés (Capra pyrenaica)Mantecón, Ángel R.  ; Frutos, Pilar  ; Lavín, Santiago; Marco, I.; Lavín, Paz  Artículo
17closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Discrimination of adult steers (oxen) and young cattle ground meat samples by near infrared reflectance spectroscopy (NIRS)Prieto, Nuria ; Andrés, Sonia  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  Artículo
18openAccessPub152.pdf.jpg1996Effect of level of intake during the milk-feeding period on post-weaning growth in lambsManso, Teresa; Mantecón, Ángel R.  ; Lavín, Paz  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Peláez, Rodrigo ; Ovejero, Francisco J.Artículo
19openAccessANIMAL-17-60171_R2prueba.pdf.jpg2018Effect of slaughter age and feeding system on the neutral and polar lipid composition of horse meatBelaunzaran, X.; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia Artículo
20closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgjul-2004Effect of undegradable protein supply on testicular size, spermiogram parameters and sexual behavior of mature Assaf ramsFernández Gutiérrez, Miguel  ; Giráldez, Francisco Javier  ; Frutos, Pilar  ; Lavín, Paz  ; Mantecón, Ángel R.  Artículo