Foto:
F_Javier_Moreno.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*):
Moreno, F. Javier
 
Centro o Instituto:
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento:
Bioactividad y análisis de alimentos. Química y Funcionalidad de Carbohidratos y Derivados
 
Categoría Profesional:
Personal Investigador
 
Especialización:
Cambios químicos de la fracción de carbohidratos durante el almacenamiento y/o tratamiento térmico de los alimentos
 
 
Perfil en Google Scholar:
 
 
 
Email:
javier.moreno@csic.es
 

Resultados 1-20 de 89.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess20082S albumin storage proteins: what makes them food allergens?Moreno, F. Javier ; Clemente, AlfonsoArtículo
2openAccesslactulosedairy.pdf.jpg2005A reliable gas capillary chromatographic determination of lactulose in dairy samplesMontilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Olano, Agustín  Artículo
3openAccesssustainable biotechnologicalrevised version.pdf.jpg2014A sustainable biotechnological process for the efficient synthesis of kojibioseDíez-Municio, M. ; Montilla, Antonia  ; Moreno, F. Javier ; Herrero, Miguel  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Analysis of monosaccharides in bovine, caprine and ovine κ-casein macropeptide by gas chromatographyMoreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  Artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the characterization of galactosylated and tagatosylated beta-lactoglobulin peptides derived from in vitro gastrointestinal digestionCorzo-Martínez, Marta ; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Villamiel, Mar  ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo ; Moreno, F. Javier Artículo
8openAccessAssessmentendogenous.pdf.jpg2017Assessment of endogenous allergenicity of genetically modified plants exemplified by soybean – Where do we stand?Selb, Regina; Wal, J. M.; Moreno, F. Javier ; Lovik, Martinus; Mills, Clare; Hoffmann-Sommergruber, Karin; Fernandez, AntonioArtículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samplesCardelle-Cobas, Alejandra ; Moreno, F. Javier ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  Artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storageMoreno, F. Javier ; Corzo-Martínez, Marta ; Castillo, M. Dolores del  ; Villamiel, Mar  Artículo
12openAccessCaprineMilkOligo.pdf.jpg2017Changes in caprine milk oligosaccharides at different lactation stages analyzed by high performance liquid chromatography coupled to mass spectrometryMartín-Ortiz, Andrea; Barile, Daniela; Salcedo, J.; Moreno, F. Javier ; Clemente, Alfonso; Ruiz-Matute, Ana I. ; Sanz, M. Luz Artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Characterization and functional properties of lactosyl caseinomacropeptide conjugatesMoreno, F. Javier ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  Artículo
14openAccessCHARACTERIZATION AND IMPROVEMENT 1 OF RHEOLOGICAL.pdf.jpgene-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Harte, Federico M.Artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Characterization and in vitro digestibility of bovine β-lactoglobulin glycated with galactooligosaccharidesSanz, M. Luz ; Corzo-Martínez, Marta ; Rastall, Robert A.; Olano, Agustín  ; Moreno, F. Javier Artículo
16openAccessCharacterization of galactooligosaccharides.pdf.jpg2011Characterization of galactooligosaccharides derived from lactuloseHernández-Hernández, Oswaldo  ; Montañés, Fernando ; Clemente, Alfonso; Moreno, F. Javier ; Sanz, M. Luz Artículo
17openAccesschromatography-quadrupole.pdf.jpg2016Characterization of goat colostrum oligosaccharides by nano-liquid chromatography on chip quadrupole time-of-flight mass spectrometry and hydrophilic interaction liquid chromatography-quadrupole mass spectrometryMartín-Ortiz, Andrea; Salcedo, J.; Barile, Daniela; Bunyatratchata, A.; Moreno, F. Javier ; Martín-García, I.; Clemente, Alfonso; Sanz, M. Luz ; Ruiz-Matute, Ana I. Artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Characterization of post-translationally modified peptides by hydrophilic interaction and reverse phase liquid chromatography coupled to quadrupole-time-of-flight mass spectrometryHernández-Hernández, Oswaldo  ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo ; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Sanz, M. Luz ; Moreno, F. Javier Artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Chromatographic characterization of ovine κ-casein macropeptideMoreno, F. Javier ; Recio, Isidra  ; Olano, Agustín  ; López-Fandiño, Rosina Artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Comparison of fractionation techniques to obtain prebiotic galactooligosaccharidesHernández-Hernández, Oswaldo  ; Ruiz-Matute, Ana I. ; Olano, Agustín  ; Moreno, F. Javier ; Sanz, M. Luz Artículo