montilla.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Montilla, Antonia
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Bioactividad y análisis de alimentos. Química y Funcionalidad de Carbohidratos y Derivados
 
Categoría Profesional
Científico Titular
 
Especialización
Obtención de ingredientes con base en carbohidratos con propiedades bioactivas beneficiosas para la salud
 
Email
a.montilla@csic.es
 
 
 
 

Results 1-20 of 97 (Search time: 0.066 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccess2Furogarlic.pdf.jpg20182-Furoylmethyl amino acids as indicators of Maillard reaction during the elaboration of black garlicRíos-Ríos, Karina L.; Vázquez-Barrios, M. Estela; Gaytán-Martínez, Marcela; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A GC method for simultaneous analysis of bornesitol, other polyalcohols and sugars in coffee and its substitutesRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
3openAccessA GC-FID.pdf.jpg2007A GC-FID method for analysis of lysinoalanineMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Gómez-Ruiz, José Ángel CSIC; Olano, Agustín CSIC ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
4openAccesslactulosedairy.pdf.jpg2005A reliable gas capillary chromatographic determination of lactulose in dairy samplesMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
5openAccesssustainable biotechnologicalrevised version.pdf.jpg2014A sustainable biotechnological process for the efficient synthesis of kojibioseDíez-Municio, M. CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Acute and repeated dose (28 days) oral safety studies of alibird in ratsCorzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; García-Risco, Mónica R. CSIC ORCID ; González, Monserrat CSIC ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberryGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; García-Pérez, José V.artículo
8openAccesspurified whey permeate.pdf.jpg2017An efficient process for obtaining prebiotic oligosaccharides derived from lactulose using isomerized and purified whey permeateSabater, Carlos CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
9openAccessstructuraloligosacchalactos.pdf.jpg2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
10openAccessultrasonidos en la deshidratación.pdf.jpgNov-2012Aplicación de ultrasonidos de potencia en el pretratamiento y la deshidratación de hortalizas y frutasGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Application of sunflower pectin gels with low glycemic index in the coating of fresh strawberries stored in modified atmospheresMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Herrero Herranz, María CSIC; Guri, Sonia; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Artichoke pectic oligosaccharide characterisation and virtual screening of prebiotic properties using in silico colonic fermentationSabater, Carlos CSIC ORCID ; Blanco Doval, Ana; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
13openAccesspulse flours.pdf.jpg2017Assessment of Maillard reaction evolution, prebiotic carbohydrates, antioxidant activity and α-amylase inhibition in pulse floursMoussou, Nadia; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Zaidi, Farid; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Bacteriological, biochemical, and immunological modifications in human colostrum after holder pasteurisationMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
15openAccessextremely preterm infants.pdf.jpg2015Bacteriological, biochemical, and immunological properties of colostrum and mature milk from mothers of extremely preterm infantsMoles, Laura; Manzano, Susana; Fernández, Leónides; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Ares, Susana; Rodríguez, Juan M.; Espinosa-Martos, Ireneartículo
16openAccessberrytechni.pdf.jpg2021Berry fruits as source of pectin: Conventional and non-conventional extraction techniquesMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Ruiz-Torralba, Arancha; Méndez-Albiñana, Pablo CSIC; Guerra-Hernández, Eduardo; García-Villanova, Belén; Moreno Botella, Rodrigo María CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
17openAccessSabater 2020; Carbohydrate fraction characterisation of functional yogurts containing pectin and pectic oligosaccharides through convolutional networks.pdf.jpg2020Carbohydrate fraction characterisation of functional yogurts containing pectin and pectic oligosaccharides through convolutional networksSabater, Carlos CSIC ORCID ; Abad García, Celia; Delgado, Paloma CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
18openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Correlation between lactulose and furosine in UHT-heated milkMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
20openAccesscurrenoligosa.pdf.jpg2017Current state and latest advances in the concept, production and functionality of prebiotic oligosaccharidesMoreno, F. Javier CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo