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Navegación por Autor Martín Diana, Ana Belén

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessdeveloposter.pdf.jpg2018Development of antioxidant breads enriched with carob byproducts and seaweedsRico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccessefectantinfla.pdf.jpg2018Efecto anti-inflamatorio de extractos de harina de algarroba y alga wakame in vitroPortillo, María P.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Lasa, Arrate; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fernández-Quintela, Alfredo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
openAccesssnackplacebo.pdf.jpg2019Efecto de un snack enriquecido con algarrobo y wakame sobre los parámetros metabólicos de pacientes obesos, ensayo clínico randomizado frente a placeboLuis, Daniel Antonio de; Izaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J.comunicación de congreso
openAccessefectonutra.pdf.jpg2022Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutracéuticosJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutraceúticosJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccessewecow.pdf.jpg2017Effect of ewe’s (semi-skimmed and whole) and cow’s milk yogurt consumption on the lipid profile of control subjects: a crossover studyOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Nova, Esther CSIC ORCID ; García-González, Natalia; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Delgado, David; Gredilla, Ana-Elisa; Bueno, Francisco; Asensio Vegas, Carmenartículo
openAccesseffepatie.pdf.jpg2020Effects of a snack enriched with carob and Undaria pinnatifida (wakame) on metabolic parameters in a double blind, randomized clinical trial in obese patientsIzaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J.; Luis, Daniel Antonio deartículo
openAccesseffectdisease.pdf.jpg2023Effects of dietary supplementation with a ferulic acid-rich bioactive component of wheat bran in a murine model of graft-versus-host diseasePreciado, Silvia; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Muntión, Sandra; García-Macías, María-Carmen; Navarro-Bailón, Almudena; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Sánchez-Guijo, Fermínartículo
openAccessewecross.pdf.jpg2019Effects of ewe’s milk yogurt (whole and semi-skimmed) and cow’s milk yogurt on inflammation markers and gut microbiota of subjects with borderline-high plasma cholesterol levels: a crossover studyRedondo, Noemí CSIC; García-González, Natalia; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Asensio Vegas, Carmen; Nova, Esther CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2004Effects of milk fat replacement by PUFA enriched fats on n-3 fatty acids, conjugated dienes and volatile compounds of fermented milksLuna, Pilar CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessenzymebran.pdf.jpg2020Enzyme selection and hydrolysis under optimal conditions improved phenolic acid solubility, and antioxidant and anti-inflammatory activities of wheat branBautista-Expósito, Sara CSIC; Tomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; García Casas, María Jesús; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Estudio del casinmacropeptido de suero de queseria, procedente de leche de oveja y cabraMartín Diana, Ana Belén CSICtesis doctoral
openAccesshalophyte-plants.pdf.jpg2020Exploring the potential of common iceplant, seaside arrowgrass and sea fennel as edible halophytic plantsSánchez-Faure, Alicia CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN artículo
openAccessgerminaflour.pdf.jpg2019Germination as a novel strategy to produce healthy and nutritious barley flourRico, Daniel CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; García, María del Carmen; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICcomunicación de congreso
openAccessgermigrai.pdf.jpg2022Germination as green biotechnological process to enhance the nutritional and bioactive profile of oat grainsJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccessimpacbran.pdf.jpg2022Impact of protein content on the antioxidants, anti-inflammatory properties and glycemic index of wheat and wheat branJiménez-Pulido, Iván J.; Daniel, Rico; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In vitro and in vivo anti-obesity effects of carob and wakame combinationAguirre, Leixuri; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Milton-Laskibar, Iñaki; Luis, Daniel Antonio de; Lasa, Arrate; Portillo, María P.; Rico, Daniel CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessposterLasa17.pdf.jpg2017In vitro anti-obesity and ani-inflammatory effects of Ceratonia Siliqua L. extractsLasa, Arrate; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Fernández-Quintela, Alfredo; Aguirre, Leixuripóster de congreso
openAccessInvitroMetS.pdf.jpg2019In vitro approach for evaluation of carob byproducts as source bioactive ingredients with potential to attenuate metabolic syndrome (MetS)Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Aguirre, Leixuri; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Lasa, Arrateartículo
openAccessalgarrowaka.pdf.jpg2018Mecanismos de acción delipidantes de una mezcla de harina de algarroba y wakame en adipocitos madurosRico, Daniel CSIC ORCID; Lasa, Arrate; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Arana, M.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Miranda, J.póster de congreso