fd953d8a5d6849e8bc7671388d7162f9.jpg.200x200_q95_crop_detail_upscale.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*):
Olmedilla Alonso, Begoña
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Especialización:
Vitaminas y carotenoides: nutrición y actividad biológica
 
Email:
bolmedilla@ictan.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons:
 
Scopus AuthorID:
 
Otros - ResearchGate:
 
Otros identificadores (con url):
 

Results 1-20 of 72 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessPostP_2021_CRFSN_AComprehensive 2.pdf.jpg5-Jan-2021A comprehensive review on carotenoids in foods and feeds: status quo, applications, patents, and research needsMandić, Anamarija I.; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Bantis, Filippos; Böhm, Volker; Borge, Grethe Iren A.; Brnčić, Mladen; Bysted, Anette; Cano, M. Pilar  ; Graça Dias, M.; Elgersma, Anjo; Fikselová, Martina; García-Alonso, Javier; Giuffrida, Daniele; Gonçalves, Vanessa S. S.; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Kljak, Kristina; Lavelli, Vera; Manganaris, George A.; Mapelli-Brahm, Paula; Marounek, Milan; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Periago-Castón, María Jesús; Pintea, Adela; Sheehan, Jeremiah J.; Tumbas Šaponjac, Vesna; Valšíková-Frey, Magdaléna; Meulebroek, Lieven Van; O'Brien, Noraartículo
2openAccessProgLipResPostprint.pdf.jpg2018A global perspective on carotenoids: Metabolism, biotechnology, and benefits for nutrition and healthRodríguez-Concepción, Manuel ; Avalos, Javier; Bonet, M. Luisa; Boronat, Albert ; Gomez-Gomez, Lourdes; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Limón, M. Carmen; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Palou, Andreu; Ribot, Joan; Rodrigo, María Jesús ; Zacarías, Lorenzo  ; Zhu, Changfuartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Alimentos cárnicos funcionales: desarrollo y evaluación de sus propiedades saludablesOlmedilla Alonso, Begoña  ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Alpha-adrenoreceptor involvement in catecholamine-induced hyperglycaemia in conscious fasted rabbits.Moratinos, Julio; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Pablos, I. de; Vigueras M. D.artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Anthocyanin profile of red fruits and black carrot juices, purees and concentrates by HPLC-DAD-ESI/MS-QTOFGarcía-Herrera, Patricia; Pérez Rodríguez, María L.; Aguilera-Delgado, Teresa; Labari-Reyes, M. J.; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Cámara, Montaña; Pascual-Teresa, Sonia de artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Applicability of an in vitro model to assess the bioaccesibility of vitamins A and E from fortified commercial milk.Herrero-Barbudo, Carmen; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo
7openAccessassesdad.pdf.jpg2020Assessment of carotenoid concentrations in red peppers (Capsicum annuum) under domestic refrigeration for three weeks as determined by HPLC-DADRodríguez-Rodríguez, Elena; Sánchez-Prieto, Milagros; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo
8openAccessIJFSNacept.pdf.jpg2016Assessment of dietary lutein, zeaxanthin and lycopene intakes and sources in the Spanish survey of dietary intake (2009-2010)Estévez Santiago, Rocío ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Assessment of dietary vitamin A intake (retinol, a-carotene, b-carotene, b-cryptoxanthin) and its sources in the National Survey of Dietary Intake in Spain (2009-2010)Beltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo
10openAccess2017Assessment of individual carotenoid and vitamin A dietary intake in overweight and obese Dominican subjectsDurán-Cabral, Madeline; Fernández-Jalao, Irene; Estévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo
11openAccessNutrResaceptzeax.pdf.jpg2016Assessment of lutein and zeaxanthin status and dietary markers as predictors of the contrast threshold in 2 age groups of men and womenEstévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Beltrán de Miguel, Beatrizartículo
12openAccessBD-carotenoides_NutrHosp_2012 (2).pdf.jpgApr-2012Base de datos de carotenoides para valoración de la ingesta dietética de carotenos, xantofilas y de vitamina A; utilización en un estudio comparativo del estado nutricional en vitamina A de adultos jóvenesBeltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío ; Cuadrado Vives, Carmen; Jiménez, Susana; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Biaccessibility of provitamin A carotenoids from fruits: application of a standardised static in vitro digestion methodEstévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Fernández-Jalao, Ireneartículo
14openAccessBioavailabiblity of carotenoids and.pdf.jpg2009Bioavailability of carotenoids and α-tocopherol from fruit juices in the presence of absorption modifiers: In vitro and in vivo assessmentGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, B.; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Bioavailability of vitamins A and E from whole and vitamin-fortified milks in control subjectsHerrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, Inmaculadaartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Biodisponibilidad de vitaminas liposolubles (A y E) a partir de la leche.Herrero-Barbudo, Carmen; Granado-Lorencio, F.; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo
17openAccessCardioLDL.pdf.jpg2016Cardiovascular disease markers responses in male receiving improved-fat meat products vary by initial LDL-cholesterol levelsCelada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado Pando, Gonzalo ; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco ; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Cárnicos funcionales y riesgo cardiovascular.Olmedilla Alonso, Begoña  ; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Carotenoid composition in raw and cooked Spanish vegetablesGranado, F.; Olmedilla Alonso, Begoña  ; Blanco, Isabel; Rojas Hidalgo, E.artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.)García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla Alonso, Begoña  artículo