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Calvo, Marta
 
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Calvo, M.M.
Calvo, Marta María
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN)
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Food Science
 
Email
mmcalvo@ictan.csic.es
 
 
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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013A quick method for identifying radiolytic hydrocarbons in low-fat-containing foodToledano, R. M.; Martínez, Rosa M. CSIC; Barba, Carmen CSIC ORCID; Cortés, José M.; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
2closedAccessJul-2011Actividades del grupo UCM-CSIC realizadas en el marco del proyecto Consolider-Ingenio 2010 (Suproyecto FUNCIOCA)Selgas, M. Dolores; García, M. Luisa; Soto, A. M.; Gámez Losada, M. Carmen; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
3openAccessAnphibians and reptiles.pdf.jpg2019Amphibians and reptiles from Zoltan Kaszab's expeditions to Mongolia held at the Hungarian Natural History MuseumSánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; García-París, Mario CSIC ORCID ; Vörös, Judithartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Analysis of caseins in cheese using ion-exchange chromatographyCalvo, Marta CSIC ORCID ; Leaver, Michael J.; Law, A.J.R.; Banks, J. M.artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Analysis of free carbohydrates in milk using micropacked columnsOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID artículo
6closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Analysis of irradiated cooked ham by direct introduction into the programmable temperature vaporizer of a multidimensional gas chromatography systemBarba, Carmen CSIC ORCID; Santa-María, Guillermo CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
7openAccessanalylacto.pdf.jpg1992Analysis of the whey protein fraction during ripening of Cheddar type cheese containing heat denatured β-lactoglobulinCalvo, Marta CSIC ORCID ; Leaver, J.; Law, Andrew J. R.; Banks, J. M.artículo
8openAccessantioxcrystall.pdf.jpg2022Antioxidant, antihypertensive, hypoglycaemic and nootropic activity of a polyphenolic extract from the halophyte Ice plant (Mesembryanthemum crystallinum)Calvo, Marta CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN artículo
9openAccess2012Avances científicos en la conservación de Patella ferrugineaGuallart, Javier CSIC ORCID; Templado, José CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Acevedo, Iván CSIC ORCID ; Bonilla, Eusebio; Machordom, Annie CSIC ORCID ; Peña, Juan B. CSIC; Pérez, Josu; Luque, Ángel A.; Martín, Paolaartículo
10closedAccessMar-2009Beef hamburgers enriched in lycopene using dry tomato peel as an ingredientGarcía, M. Luisa; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Selgas, M. Doloresartículo
11openAccesscarbointen.pdf.jpg1989Carbohydrate and whey protein composition of dried milk as a possible criterion of heat treatment intensityOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Morais, Fartículo
12openAccesschangemilk.pdf.jpg1992Changes in casein levels during the ripenning of Cheddar type cheese made from overheat milkCalvo, Marta CSIC ORCID ; Leaver, J.; Law, Andrew J. R.; Banks, J. M.artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Changes in the carbohydrate fraction of milk during heating processesOlano, Agustín CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
14openAccessjgomezFoodChem.pdf.jpg2017Characterization and storage stability of astaxanthin esters, fatty acid profile and α-tocopherol of lipid extract from shrimp (L. vannamei) waste with potential applications as food ingredientGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Chiral analysis by online coupling of reversed-phase liquid chromatography to gas chromatography and mass spectrometryBarba, Carmen CSIC ORCID; Martínez, Rosa M. CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCIDartículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Chromatographic determination of lactuloseMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC artículo
17openAccessCCM2005.pdf.jpg2005Clinical implications of temperature curve complexity in critically ill patientsVarela, Manuel; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Gómez-Mestre, Iván CSIC ORCID; Asensio, Rosa; Galdós, Pedroartículo
18openAccessCatalogue_Sanchez_Art2018.pdf.jpg2018Commented catalogue of the herpetological collection from Morocco in the museo nacional de ciencias naturales (Madrid, Spain), with emphasis on the material collected during historical expeditionsSánchez-Vialas, Alberto CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composition of free amino acids in infant formulasCaja López, M. del Mar; Blanch, Gracia Patricia CSIC ORCID ; Calvo, Marta CSIC ORCID artículo
20openAccessCompositional_properties_bioactive_potential_waste...._juice.pdf.jpg2013Compositional properties and bioactive potential of waste material from shrimp cooking juicePérez-Santín, Efrén CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo