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Alonso López, Leocadio
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Productos Lácteos de Asturias (IPLA)
 
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Científico titular
 
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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2019A scale-up process for the manufacture of reduced-cholesterolbutter using beta-cyclodextrinAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-1998Afuega'l Pitu cheese quality: Carbon dioxide addition to refrigerated milk in acid-coagulated cheesemakingRuas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Agentes proteolíticos responsables de la maduración del quesoAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID artículo
4openAccessfoods-08-00163-v2.pdf.jpg13-May-2019Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storageRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
5closedAccess2009Analytical method for quantification β-cyclodextrin in milk, cream and butter by LCAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-1987Application of stepwise discriminant-analysis to parameters for characterizing frozen cabrales cheesesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1999Biochemical and microbiological characterization of artisanal 'Penamellera' cheese: Analysis of its indigenous lactic acid bacteriaEstepar, Juncal; Sánchez, María M.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Bioquímica de la maduración de quesos: lipolísisAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-1993Capillary gas chromatography of some triglycerides in cheese using programmed-temperature injectionAlonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starterCastillo Lozano, Inmaculada; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-Jul-2007Changes in the lipid composition of powdered infant formulas during long-term storageRodríguez-Alcalá, L.M.; García-Martínez, M. del Carmen; Cachón, F.; Marmesat, Susana CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
12openAccessapple_seed_Bada.pdf.jpg2014Characterization of apple seed oil with Denomination of Origin from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Copoví, Paula CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-2014Characterization of Berry and Currant Seed Oils from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Copoví, Paula CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2004Characterization of oils of hazelnuts from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Prieto González, María Manuela; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
15closedAccess27-Jun-2010Characterization of walnut oils (Juglans regia L.) from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel ; Prieto González, María Manuela; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2016Combined effect of Lactobacillus acidophilus and ß-cyclodextrin on serum cholesterol in pigsAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Palomaartículo
17openAccessCalvo et al. 2020 Comprehensive characterization of neutral and polar li....pdf.jpg2020Comprehensive characterization of neutral and polar lipids of buttermilk from different sources and its milk fat globule membrane isolatesCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Martín-Hernández, María Carmen; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Alonso Miravalles, Loreto; García-Martín, Rosa; Megino, Javier; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Contribución al estudio de quesos elaborados con mezclas de leches de vaca, oveja y cabraMartín, M. Cruz CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgSep-1999Contribution of low molecular weight water soluble compounds to the taste of cheeses made of cows', ewes' and goats' milkMolina, Elena CSIC ORCID ; Ramos, Mercedes; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Contribution to the study of industrial blue cheesesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos, Mercedesartículo