Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-20 de 20.
 |  Relevancia

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente
Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess2016Pepsin egg white hydrolysate ameliorates obesity-related oxidative stress, inflammation and steatosis in Zucker fatty ratsGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
2openAccesseggculinary.pdf.jpg2016Egg protein hydrolysates: New culinary texturesGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Sandoval Huertas, Mario; Molina, Elena CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Efecto de un hidrolizado de clara de huevo en un modelo experimental de obesidad inducida por dietaMoreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Vera, Gema; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID comunicación de congreso
4openAccesspepsirat.pdf.jpg2017Pepsin egg white hydrolysate modulates gut microbiota in Zucker obese ratsRequena, Teresa CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID artículo
5openAccessES2539735B1.pdf.jpg3-jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mariopatente
6openAccessWO2015092098_A1.pdf.jpg25-jun-2015Healthy food compositions having the texture of gel or foam and comprising hydrolysed egg productsSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID solicitud de patente
7openAccessWO2015082741_A1.pdf.jpg11-jun-2015Use of multifuncional bioactive products derived from the enzymatic hydrolysis of egg white proteins for treating metabolic syndromeGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antoniosolicitud de patente
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Egg white hydrolysates with in vitro biological multiactivities to control complications associated with the metabolic syndromeGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
9openAccessES2682393T3.pdf.jpg20-sep-2018Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID traducción de patente
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Efecto de péptidos derivados de proteínas alimentarias en la expresión de COX-2 inducida por angiotensina II en fibroblastos vascularesGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
11openAccessES2540166A1.pdf.jpg8-jul-2015Uso de productos bioactivos multifuncionales derivados de la hidrólisis enzimática de proteínas de clara de huevo para el tratamiento del síndrome metabólicoGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antoniosolicitud de patente
12openAccesspepsiegg.pdf.jpg2018Pepsin egg white hydrolysate improves glucose metabolism complications related to metabolic syndrome in Zucker fatty ratsGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; González, Cristina; Vera, Gema; Uranga-Ocio, José Antonio; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Egg white hydrolysate reduces oxidative stress and adiposity in high-fat/high-glucose diet induced obesity ratsMoreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
14openAccessES2540166B1.pdf.jpg8-jul-2015Uso de productos bioactivos multifuncionales derivados de la hidrólisis enzimática de proteínas de clara de huevo para el tratamiento del síndrome metabólicoGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; López-Miranda, Visitación CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antoniopatente
15openAccess2013Hidrolizados de proteínas de huevo como nuevos ingredientes funcionales frente al síndrome metabólico y sus complicacionesGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCIDtesis doctoral
16openAccessES2539735A1.pdf.jpg3-jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Sandoval Huertas, Mariosolicitud de patente
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Food peptides reduce angiotensin II or interleukin 1β-induced cyclooxigenase-2 expression in vascular fibroblastsGarcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Quiñones, Mar; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Salaices, M.; Miguel, Marta CSIC ORCID póster de congreso
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Expression enhancement in brown adipose tissue of genes related to thermogenesis and mitochondrial dynamics after administration of pepsin egg white hydrolysateMoreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Uranga-Ocio, José Antonio; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Peptidos bioactivos derivados de proteínas alimentarias con actividades beneficiosas para la saludAmigo, Lourdes CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Sánchez-Rivera, Laura CSIC; Cruz-Huerta, Elvia CSIC ORCID; Fernández-Tomé, Samuel CSIC ORCID; Miguel, Marta CSIC ORCID ; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID comunicación de congreso
20openAccessnutrients-10-01502.pdf.jpg14-oct-2018High fat/high glucose diet induces metabolic syndrome in an experimental rat modelMoreno-Fernández, Silvia CSIC ORCID; Garcés-Rimón, Marta CSIC ORCID; Vera, Gema; Astier, Julien; Landrier, Jean François; Miguel, Marta CSIC ORCID artículo
Resultados 1-20 de 20.

 

  • Anterior
  • 1
  • Siguiente