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1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Two step ethanolysis: a simple and efficient way to improve the enzymatic biodiesel synthesis catalyzed by an immobilized-stabilized lipase from Thermomyces lanuginosusRodrigues, Rafael C.; Pessela, Benevides C. CSIC ORCID ; Volpato, Giandra CSIC; Fernández-Lafuente, Roberto CSIC ORCID; Guisán, José Manuel CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of mannoproteins on the growth, gastrointestinal viability, and adherence to Caco-2 cells of lactic acid bacteriaGañan, M.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Evaluation of phenolic profile and antioxidant properties of Pardina lentil as affected by industrial dehydrationAguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Heterofunctional supports for the one-step purification, immobilization and stabilization of large multimeric enzymes: Amino-glyoxyl versus amino-epoxy supportsBolívar Bolívar, Juan Manuel; Mateo González, César CSIC ORCID CVN; Grazú, Valeria CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Pessela, Benevides C. CSIC ORCID ; Guisán, José Manuel CSIC ORCID artículo
5openAccessjournal.pone.0023325.pdf.jpg10-ago-2011A novel Halophilic Lipase, LipBL, showing high efficiency in the production of eicosapentaenoic acid (EPA)Pérez, Dolores; Martín, Sara; Fernández-Lorente, Gloria CSIC ORCID ; Filice, Marco CSIC ORCID; Guisán, José Manuel CSIC ORCID ; Ventosa, Antonio; García, María Teresa; Mellado, Encarnaciónartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010The relation between the sensory quality of lentils (Lens culinaris) sprouts and their phenolic compoundsTonszynska, A.; Estrella, Isabel CSIC ; Lamparski, G.; Hernández, M. Teresa CSIC ; Amarowicz, R.póster de congreso
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Capillary electrophoretic profiling of tryptic digests of water soluble proteins from Bacillus thuringiensis-transgenic and non-transgenic maize speciesSázelová, Petra; Kašička, Václav; León, Carlos CSIC ORCID; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID artículo
8closedAccess; closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Release of omega-3 fatty acids by the hydrolysis of fish oil catalyzed by lipases immobilized on hydrophobic supportsFernández-Lorente, Gloria CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Guisán, José Manuel CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Neoformation of antioxidants in glycation model systems treated under subcritical water extraction conditionsPlaza, Merichel CSIC ORCID; Amigo-Benavent, Miryam; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN artículo
10openAccessES2331827A1-1.pdf.jpg15-ene-2010Procedimiento de elaboración de leches fermentadas con elevado contenido en oligosacáridos prebióticos, leche fermentada así obtenidaMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cardelle-Cobas, Alejandra CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID solicitud de patente