citations (22).jfif picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Pascual-Teresa, Sonia de
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Categoría Profesional
Científico titular
 
Especialización
Polifenoles y Salud
 
Email
soniapt@ictan.csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros - ResearchGate
 
Otros identificadores (con url)
 

Results 1-20 of 88 (Search time: 0.047 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016A protective effect of anthocyanins and xanthophylls on UVB-induced damage in retinal pigment epithelial cellsSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Reguero, Marina; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
2openAccessarevivaria.pdf.jpg2020A review of factors affecting anthocyanin bioavailability: Possible implications for the inter-individual variabilityEda Eker, Merve; Aaby, Kjersti; Budic-Leto, Irena; Rimac Brnčić, Suzana; Nehir El, Sedef; Karakaya, Sibel; Simsek, Sebnem; Manach, Claudine; Wiczkowski, W.; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
3openAccessAbsorption of isoflavones in humans.pdf.jpg2006Absorption of isoflavones in humans: Effects of food matrix and processingPascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Hallund, J.; Talbot, D.; Schroot, J.; Williams, C.M.; Bugel, S.; Cassidy, A.artículo
4openAccessAdvancesJAFC.pdf.jpg2017Advances in polyphenol research: A Journal of agricultural and food chemistry virtual issuePascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Clifford, Michael N.artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Analysis of flavanols in beverages by high-performance liquid chromatography with chemical reaction detectionPascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Treutter, D; Rivas-Gonzalo, Julián C.; Santos Buelga, C.artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Anthocyanin profile of red fruits and black carrot juices, purees and concentrates by HPLC-DAD-ESI/MS-QTOFGarcía-Herrera, Patricia; Pérez Rodríguez, María L.; Aguilera-Delgado, Teresa; Labari-Reyes, M. J.; Olmedilla Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Cámara, Montaña; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
7openAccess2015Anthocyanins do not influence long-chain n-3 fatty acid status: Studies in cells, rodents and humansVauzour, David; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Minihane, Anne-Marieartículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anthocyanins: From plant to healthPascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antibacterial activity of a grape seed extract and its fractions against Campylobacter spp.Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Mingo, Elisa CSIC; Hidalgo, María CSIC ORCID; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
10openAccessAntibacterial activity.pdf.jpg2014Antibacterial activity of green tea and broccoli extracts against Campylobacter jejuniSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Antioxidant and anti-atherogenic activities of olive oil phenolicsTurner, R.; Etienne, N..; Alonso, M.G.; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Minihane, Anne-Marie; Weinberger, P.; Rimbach, Gerardartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Antioxidant and cellular activities of anthocyanins and their corresponding vitisins A - Studies in platelets, monocytes, and human endothelial cellsGarcía Alonso, María; Rimbach, Gerard; Rivas-Gonzalo, Julián C.; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Antioxidant and free radical scavenging activity of isoflavone metabolitesRimbach, Gerard; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Ewins, B. A.; Matsugo, S; Uchida, Y.; Minihane, Anne-Marie; Turner, R.; Vafeiadou, K.; Weinberger, P.artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Antioxidant properties of catechins and proanthocyanidins: Effect of polymerisation, galloylation and glycosylationPlumb, Geoffrey W.; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Santos-Buelga, Celestino; Cheynier, Veronique; Williamson, G.artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Antioxidant properties of gallocatechin and prodelphinidins from pomegranate peelPlumb, G.W.; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Santos-Buelga, Celestino; Rivas-Gonzalo, Julián C.; Williamson, G.artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2009Bioconversion of anthocyanin glycosides by Bifidobacteria and LactobacillusÁvila, Marta; Hidalgo, María CSIC ORCID; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Biological properties of polyphenols extracts from agro industry’s wastesDi Donato, Paola; Taurisano, Valentina; Tommonaro, Giuseppina; Pasquale, Vincenzo; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Poli, Annarita; Nicolaus, Barbaraartículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Characterization of monomeric and oligomeric flavan-3-ols from unripe almond fruitsPascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Gutiérrez-Fernández, Y.; Rivas-Gonzalo, Julian C.; Santos-Buelga, Celestinoartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Characterization of the antioxidant composition of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruitsPallauf, Kathrin CSIC ORCID; Rivas-Gonzalo, Julián C.; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
20openAccessencapredwine.pdf.jpg2018Chemical characterization of an encapsulated red wine powder and its effects on neuronal cellsRocha-Parra, Diego; Chirife, Jorge; Zamora, Clara; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo