Firma en Digital.CSIC (*):
Esteban, Rosa M.
 
Centro o Instituto:
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento:
Producción y caracterización de nuevos alimentos. Grupo de Química Agroalimentaria
 
Categoría Profesional:
Catedrática de Universidad
 
Especialización:
Evaluación de componentes bioactivos y componentes de la pared celular involucrados en la calidad nutricional y sensorial de los alimentos vegetales durante el procesamiento y almacenamiento; Revalorización de los subproductos de la industria alimentaria como fuentes de ingredientes alimentarios funcionales; Identificación de melatonina en matrices alimentarias y estudio de su influencia en el estrés oxidativo.
 
Email:
rosa.esteban@uam.es
 
 
 
 

Results 1-14 of 14 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Bioactive phenolic compounds and fuctional properties of dehydrated bean floursAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Estrella, Isabel ; Benitez, Vanesa  ; Esteban, Rosa M.  ; Martín-Cabrejas, María A.  artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2011Bioactive phenolic compounds and functional properties of dehydrated bean floursAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Estrella, Isabel ; Benitez, Vanesa  ; Esteban, Rosa M.  ; Martín-Cabrejas, María A.  artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Breads fortified with wholegrain cereals and seeds as source of antioxidant dietary fibre and other bioactive compoundsBenitez, Vanesa  ; Esteban, Rosa M.  ; Moniz, Eva; Casado, Natalia; Aguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Mollá, Esperanza  artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Characterization of industrial onion wastes (Allium cepa L.): dietary fibre and bioactive compoundsBenitez, Vanesa  ; Mollá, Esperanza  ; Martín-Cabrejas, María A.  ; Aguilera-Gutiérrez, Yolanda ; López-Andréu, Francisco J. ; Esteban, Rosa M.  artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of sterilisation on dietary fibre and physicochemical properties of onion by-productsBenitez, Vanesa  ; Mollá, Esperanza  ; Martín-Cabrejas, María A.  ; Aguilera-Gutiérrez, Yolanda ; López-Andréu, Francisco J. ; Esteban, Rosa M.  artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Estimation of scavenging capacity of melatonin and other antioxidants: Contribution and evaluation in germinated seedsAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Herrera, Teresa ; Benitez, Vanesa  ; Esteban, Rosa M.  ; Martín-Cabrejas, María A.  artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Evaluation of phenolic profile and antioxidant properties of Pardina lentil As affected by industrial dehydrationAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel ; Hernández, M. Teresa ; Benitez, Vanesa  ; Esteban, Rosa M.  ; Martín-Cabrejas, María A.  artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017High hydrostatic pressure in astringent and non-astringent persimmons to obtain fiber-enriched ingredients with improved functionalityRodríguez-Garayar, María; Martín-Cabrejas, María A.  ; Esteban, Rosa M.  artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Impact of germination on starch, dietary fiber and physicochemical properties in non-conventional legumesBenitez, Vanesa  ; Cantera, Sara; Aguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Mollá, Esperanza  ; Esteban, Rosa M.  ; Díaz, María Felicia; Martín-Cabrejas, María A.  artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Influence of dehydration process in Castellano chickpea: changes in bioactive carbohydrates and functional propertiesAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Benitez, Vanesa  ; Mollá, Esperanza  ; Esteban, Rosa M.  ; Martín-Cabrejas, María A.  artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Onion (Allium cepa L.) by-products as source of dietary fiber: physicochemical properties and effect on serum lipid levels in high-fat fed ratsBenitez, Vanesa  ; Mollá, Esperanza  ; Martín-Cabrejas, María A.  ; Aguilera-Gutiérrez, Yolanda ; López-Andréu, Francisco J. ; Esteban, Rosa M.  artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Phenolic profile and antioxidant capacity of chickpeas (Cicer arietinum L.) as affected by a dehydration processAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel ; Hernández, M. Teresa ; Benitez, Vanesa  ; Esteban, Rosa M.  ; Martín-Cabrejas, María A.  artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Physicochemical properties and in vitro antidiabetic potential of fibre concentrates from onion by-productsBenitez, Vanesa  ; Mollá, Esperanza  ; Martín-Cabrejas, María A.  ; Aguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Esteban, Rosa M.  artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013The impact of pasteurisation and sterilisation on bioactive compounds of onion by-productsBenitez, Vanesa  ; Mollá, Esperanza  ; Martín-Cabrejas, María A.  ; Aguilera-Gutiérrez, Yolanda ; López-Andréu, Francisco J. ; Terry, Leon A.; Esteban, Rosa M.  artículo