Firma en Digital.CSIC (*)
Estrella, Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutricion (ICTAN)
 
Departamento
Departamento de Procesos (DPRC)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Grupo de Biotecnología Bacteriana (BIOBACT)
 
Email
N/A
 
Otros identificadores (con url)
 

Results 1-20 of 40 (Search time: 0.045 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccess2012Antioxidant activity of phenolic compounds identified in sunflower seedsKaramać, M.; Kosińska, A.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC; Dueñas, Montserratartículo
2openAccesssojamaver.pdf.jpg2017Aumento en compuestos saludables en soja amarilla y falsa "soja verde" (judía mungo) mediante fermentación lácticaLandete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC; Robredo, Sergio; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Bioactive phenolic compounds and fuctional properties of dehydrated bean floursAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Estrella, Isabel CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2011Bioactive phenolic compounds and functional properties of dehydrated bean floursAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Estrella, Isabel CSIC ; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
5closedAccessJan-2005Bioactive phenolic compounds of cowpeas (Vigna sinensis L.). Modifications by fermentations with natural microflora and with Lactobacillus plantarum ATCC 14917Dueñas, Montserrat; Fernández, Dolores; Hernández, M. Teresa CSIC; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
6openAccessbioactive_phenolic_Duenas.pdf.jpgNov-2012Bioactive phenolic compounds of Soybean (Glycine max cv. Merit): Modifications by different microbiological fermentationsDueñas, Montserrat; Hernández, M. Teresa CSIC; Robredo, Sergio; Lamparski, G.; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Chemical characterisation of Malvar grape seeds (Vitis vinifera L.) by ultrafiltration and RP-HPLC-PAD-MSProdanov, M. CSIC ORCID ; Vacas, Visitación; Hernández, M. Teresa CSIC; Estrella, Isabel CSIC ; Amador, Beatriz; Winterhalter, Peterartículo
8closedAccess2007Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wineHernández, M. Teresa CSIC; Estrella, Isabel CSIC ; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Ruiz-Larrrea, Fernanda; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Determination of some structural features of procyanidins and related compounds by photodiode-array detectionBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hernández, M. Teresa CSIC; Bengoechea, M. Luz; Quesada, Cristina; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Differentiation of intermediate products (concentrates and purées) from the fruit industry by means of phenolic contentBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of cooking and germination on phenolic composition and biological properties of dark beans (Phaseolus vulgaris L.)López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elviraartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effect of processing on some antinutritional factors of lentilsVidal-Valverde, Concepción ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Estrella, Isabel CSIC ; Gorospe, Maria J.; Ruiz, Raquel; Bacon, Jimartículo
13openAccessmung_beans_Landete.pdf.jpg2015Effect of soaking and fermentation on content of phenolic compounds of soybean (Glycine max cv. Merit) and mung beans (Vigna radiata [L] Wilczek)Landete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC; Robredo, Sergio; Dueñas, Montserrat; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of toasting Intensity at cooperage on phenolic compounds in Acacia (Robinia pseudoacacia) heartwoodSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa CSIC; Estrella, Isabel CSIC ; Pinto, Ernaniartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Evaluation of phenolic profile and antioxidant properties of Pardina lentil as affected by industrial dehydrationAguilera-Gutiérrez, Yolanda ; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Esteban, Rosa M. CSIC ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
16openAccesssojaverde.pdf.jpg2016¿Existe engaño en el etiquetado de la "soja verde"?Landete, José María CSIC ORCID; Hernández, M. Teresa CSIC; Robredo, Sergio; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCIDartículo
17closedAccess1990HPLC study of the efficiency of extraction of phenolic compoundsFernández de Simón, Brigida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
18closedAccess1992Importance of phenolic compounds for the characterization of fruit juicesFernández de Simón, Brigida; Pérez-Ilzarbe, Javier; Hernández, M. Teresa CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Industrial clarification of anthocyanin-rich grape pomace extracts by crossflow membrane filtrationProdanov, M. CSIC ORCID ; Vacas, Visitación; Sánchez, Ana M.; Alonso, Gonzalo L.; Elorza, A.; Lucendo, C.; Hernández, M. Teresa CSIC; Estrella, Isabel CSIC artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of processing in the phenolic composition and health-promoting properties of Lentils (Lens culinaris L.)López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elviraartículo