Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-29 de 29.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
21
openAccess
3-sep-2009
Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting product
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
patente
22
closedAccess
1-feb-2010
Triterpenic acids in table olives
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Ruiz Méndez, Mª Victoria
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
23
openAccess
23-jun-2010
Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa.
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Rejano Zapata, Luis
solicitud de patente
24
openAccess
may-2017
Oleuropein hydrolysis by lactic acid bacteria in natural green olives
Ramírez, Eva
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
artículo
25
openAccess
abr-2018
Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidation
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
artículo
26
openAccess
1-jul-2018
Phenolic composition and antimicrobial activity of Algerian olive products and by-products
Yakhlef, Wahiba
;
Arhab, Rabah
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
artículo
27
openAccess
dic-2013
Survival of foodborne pathogenic bacteria in table olive brines
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Ramírez, Eva
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
artículo
28
closedAccess
13-jul-2011
Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganisms
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Santos, Berta de los
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Romero-Muñoz, Fernando
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
29
openAccess
2020
Aerobic industrial processing of Empeltre cv. natural black olives and product characterisation
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
30
closedAccess
jul-2009
Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olives
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
31
openAccess
22-dic-2021
Assessment of the Antimicrobial and Fertilizing Activity of Table Olive Concentrated Waste Streams During Their Shelf Life
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Santos, Berta de los
;
Aguado, Ana
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
artículo
32
closedAccess
jun-2010
Main variables affecting the lactic acid fermentation of table olives
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Gori, Chiara
;
Servili, Maurizio
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
33
openAccess
sep-2016
Assays to control the development of the green staining alteration in Spanish-style green olives of the Gordal variety
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Rejano Navarro, Luis
CSIC
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
34
closedAccess
2018
New developments in table olive debittering
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Ramírez, Eva
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
capítulo de libro
35
closedAccess
2018
Insights into the processing of Spanish natural olives
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
capítulo de libro
36
openAccess
23-jun-2010
Procedure for obtaining an extract rich in triterpenic acids from solutions from the process of preparation of table olives
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Rejano Zapata, Luis
solicitud de patente
37
openAccess
2019
Processing of table olives with KOH and characterization of the wastewaters as potential fertilizer
García-Serrano, Pedro
CSIC
;
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
38
closedAccess
dic-2009
Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive Products
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
artículo
39
closedAccess
1-jun-2022
Formation of gas pocket defect in Spanish-style green olives by the halophile Celerinatantimonas sp
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Barba, José Luis
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
40
closedAccess
15-abr-2011
Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungi
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Santos, Berta de los
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero-Muñoz, Fernando
artículo
41
openAccess
dic-2020
Aerobic treatment of black ripe olive processing streams to reduce biological contamination
García-Serrano, Pedro
CSIC
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Montaño, Alfredo
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
42
openAccess
16-sep-2004
Obtención de sustancias antioxidantes a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
patente
43
closedAccess
13-oct-2015
Uses of olive solutions for agricultural purposes: their chemical characteristics
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Ramírez, Eva
CSIC
ORCID
;
Expósito, A.
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
comunicación de congreso
44
openAccess
18-jun-2013
Procedimiento para la obtención de una solución favorecedora del crecimiento de plantas a partir de aguas de lavado del proceso de elaboración de aceitunas verdes estilo español y uso de dicha solución
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
Santos, Berta de los
;
Romero-Muñoz, Fernando
solicitud de patente
45
openAccess
nov-2022
Study of the factors affecting growth of Celerinatantimonas sp. and gas pocket formation in Spanish-style green olives
Ruiz-Barba, José Luis
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
CSIC
ORCID
CVN
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
46
openAccess
7-jun-2010
Procedimiento y dispositivo para la eliminación del amargor de aceitunas de mesa y producto así obtenido
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
patente
47
openAccess
2015
Production of 4-ethylphenol in alperujo by Lactobacillus pentosus
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Asencio Zapata, Emilio
CSIC
;
Ruiz Méndez, Mª Victoria
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
48
openAccess
10-may-2011
Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
;
García Borrego, Aránzazu
CSIC
ORCID
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
Rejano Zapata, Luis
patente
49
openAccess
ene-2020
Effect of calcium on the preservation of green olives intended for black ripe olive processing under free-sodium chloride conditions
García-Serrano, Pedro
CSIC
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
;
García García, Pedro
CSIC
ORCID
CVN
;
Castro Gómez-Millán, Antonio de
CSIC
ORCID
;
Brenes Balbuena, Manuel
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-29 de 29.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
28
Romero Barranco, Concepción
21
Medina Pradas, Eduardo
13
García García, Pedro
10
García Borrego, Aránzazu
4
Ramírez, Eva
4
Santos, Berta de los
4
Sánchez Gómez, Antonio Higinio
3
García-Serrano, Pedro
3
Rejano Zapata, Luis
3
Romero-Muñoz, Fernando
.
siguiente >
Palabras clave
8
Table olives
6
Fermentation
3
Wastewater
2
Antimicrobials
2
Celerinatantimonas
2
Fertilizer
2
Gas pocket
2
Green olives
2
Hydroxytyrosol
2
Lactic acid bacteria
.
siguiente >
Fecha de Publicación
6
2020 - 2022
19
2010 - 2019
4
2004 - 2009