Firma en Digital.CSIC (*):
Castro Gómez-Millán, Antonio de
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Biotecnología de Alimentos. Grupo: Tecnología de Productos Vegetales y Encurtidos
 
Categoría Profesional:
Científico Titular
 
Especialización:
Bioquímica y microbiología de procesos fermentativos.
 
Email:
adcastro@ig.csic.es
 
 
 
Otros identificadores (con url):
 

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessPostP_2019_IJFST.pdf.jpg2020Aerobic industrial processing of Empeltre cv. natural black olives and product characterisationMedina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
2openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2020Aerobic treatment of black ripe olive processing streams to reduce biological contaminationGarcía-Serrano, Pedro; Romero Barranco, Concepción ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; García García, Pedro ; Montaño, Alfredo  ; Medina Pradas, Eduardo ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
3closedAccess13-Jul-2011Antimicrobial activity of olive solutions from stored alpeorujo against plant pathogenic microorganismsMedina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Santos, Berta de los; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero, Fernando; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
4embargoedAccessPostP_2010_FRI_V127_108733.pdf.jpgJan-2020Aroma profile and volatile composition of black ripe olives (Manzanilla and Hojiblanca cultivars)Sánchez Gómez, Antonio Higinio ; López-López, Antonio ; Cortés Delgado, Amparo ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo artículo
5openAccessPostprint_2016_JSFA_V96_P4032.pdf.jpgSep-2016Assays to control the development of the green staining alteration in Spanish-style green olives of the Gordal varietySánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Rejano Navarro, Luis ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
6closedAccessDec-2009Bactericidal Activity of Glutaraldehyde-like Compounds from Olive ProductsMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  artículo
7openAccessPostP_2019_FRI_V125_108568.pdf.jpg2019Changes in volatile composition during the processing and storage of black ripe olivesLópez-López, Antonio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
8openAccessPostprint_2018_FoodChem_V239_P343.pdf.jpg15-Jan-2018Effect of post-fermentation and packing stages on the volatile composition of Spanish-style green table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio  ; López-López, Antonio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Beato, Víctor Manuel ; Medina Pradas, Eduardo  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
9closedAccess2012Effect of Processing and Storage Time on the Contents of Organosulfur Compounds in Pickled Blanched GarlicBeato, Víctor Manuel ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
10openAccessPostprint_JFPP_2014_V38_P905_Figure1 (sulfites).tif.jpg2014Effect of sulfites and sorbates on the preservation and color of pickled blanched garlic under different storage conditionsCasado, Francisco Javier ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
11closedAccess23-Mar-2011Fermented vegetables containing benzoic and ascorbic acids as additives: Benzene formation during storage and impact of additives on quality parametersCasado, Francisco Javier ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Rejano Navarro, Luis ; Beato, Víctor Manuel ; Montaño, Alfredo  artículo
12closedAccessJun-2010Main variables affecting the lactic acid fermentation of table olivesMedina Pradas, Eduardo  ; Gori, Chiara; Sevili, Maurizio; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
13openAccessPostP_2018_FoodControl_V86_P35.pdf.jpgApr-2018Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidationMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  artículo
14openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-Oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; López-López, Antonio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Montaño, Alfredo  artículo
15openAccessMay-2017Oleuropein hydrolysis by lactic acid bacteria in natural green olivesRamírez, Eva ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  artículo
16closedAccess15-Apr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero, Fernandoartículo
17openAccessPostP_2018_LWT_V93_P323.pdf.jpg1-Jul-2018Phenolic composition and antimicrobial activity of Algerian olive products and by-productsYakhlef, Wahiba; Arhab, Rabah; Romero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  artículo
18embargoedAccessPostP_2019_STE_V676_P834.pdf.jpg2019Processing of table olives with KOH and characterization of the wastewaters as potential fertilizerGarcía-Serrano, Pedro; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
19openAccessPostprint_2015_JSFA_V95_P2222.pdf.jpg2015Production of 4-ethylphenol in alperujo by Lactobacillus pentosusCastro Gómez-Millán, Antonio de  ; Asencio, Emilio; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Romero Barranco, Concepción ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
20openAccessPostprint_2018_LWT_V89_P725.pdf.jpgMar-2018Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profilingLópez-López, Antonio  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo