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Firma en Digital.CSIC (*)
Ramírez, Eva
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Biotecnología de alimentos
 
Especialización
Ciencia y Tecnología de los Alimentos y Biotecnología
 
Email
evamariaramirez@ig.csic.es
 
 
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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessPostprint_FOODCHEM_2015_V171_P50.pdf.jpg2015Combined use of nitrogen and coatings to improve the quality of mechanically harvested Manzanilla olivesRamírez, Eva CSIC ; Sánchez, Antonio Higinio; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
2openAccessPostprint_Food_Chem_2015_v166_p115.pdf.jpg1-Jan-2015Composition of pigments and colour changes in green table olives related to processing typeRamírez, Eva CSIC ; Gandul-Rojas, Beatriz CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Gallardo Guerrero, Lourdes CSIC ORCID artículo
3openAccess1981-6723-bjft-23-e2019130.pdf.jpg2020Effects of phenolic enrichment on vitamin C and antioxidant activity of commercial orange juiceRomeo, Rosa; De Bruno, Aleessandra; Piscopo, Amalia; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Poiana, Marcoartículo
4openAccessPostprint_2014_JAgricFoodChem_V62_P9569.pdf.jpg2014Endogenous enzymes involved in the transformation of oleuropein in Spanish table olive varietiesRamírez, Eva CSIC ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
5openAccessPostprint_2016_IntJFoodSciTech_V51_P1674.pdf.jpg2016Evaluation of chemical components of debittered olives undergone preservation and polyphenol oxidationRamírez, Eva CSIC ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
6openAccessMay-2017Oleuropein hydrolysis by lactic acid bacteria in natural green olivesRamírez, Eva CSIC ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
7openAccessPostprint_2016_FoodChem_V206_P204.pdf.jpg2016Oleuropein hydrolysis in natural green olives: Importance of the endogenous enzymesRamírez, Eva CSIC ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
8openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V77_P308.pdf.jpg2017Optimization of the natural debittering of table olivesRamírez, Eva CSIC ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgAug-2021Proposal for technological adaptation of small-sized green olives to Spanish-STYLE processingRamírez, Eva CSIC ; Vives-Lara, E.; Valero Díaz, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID artículo
10openAccessPostprint_2013_FoodControl_V34_P719.pdf.jpgDec-2013Survival of foodborne pathogenic bacteria in table olive brinesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo