Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10261/27836
Share/Export:
![]() |
|
Visualizar otros formatos: MARC | Dublin Core | RDF | ORE | MODS | METS | DIDL | DATACITE | |
Title: | Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting product |
Other Titles: | Procedimiento y dispositivo para la eliminación del amargor de aceitunas de mesa y producto así obtenido | Authors: | García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | Issue Date: | 3-Sep-2009 | Citation: | WO 2009106669 (A1) | Abstract: | The invention relates to a method for removing the bitterness from table olives, comprising the oxidation of the oleuropein present in the fruit, in which the fruit is harvested during the harvesting season, the olives are preserved until they are to be processed, the bitterness is removed from the olives, the olives are packaged, and the packaged olives are preserved. The invention also relates to the device for carrying out said method and to the resulting olives. El la invención se refiere a un método para eliminar el amargor de las aceitunas de la tabla, comprendiendo la oxidación del oleuropein presente en la fruta, en la cual la fruta es recogida durante la estación de la cosecha, el son de las aceitunas conservó hasta él son para ser procesado, el amargor se elimina de las aceitunas, del son de las aceitunas envasado, y del son envasado de las aceitunas conservado. La invención también relaciona al dispositivo para realizar el método dicho y a las aceitunas resultantes. |
Description: | Fecha de solicitud: 03-09-2009.- Titular: Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) | URI: | http://hdl.handle.net/10261/27836 |
Appears in Collections: | (IG) Patentes |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
WO2009106669A1.pdf | 830,55 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Review this work
Page view(s)
301
checked on May 18, 2022
Download(s)
132
checked on May 18, 2022
Google ScholarTM
Check
WARNING: Items in Digital.CSIC are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.