Firma en Digital.CSIC (*)
Villamiel, Mar
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Bioactividad y análisis de alimentos
 
Categoría Profesional
Vicedirectora INSTITUTO DE INVESTIGACION EN CIENCIAS DE LA ALIMENTACION
 
Especialización
Bioactividad y análisis de alimentos
 
Email
m.villamiel@csic.es
 
 
Perfil en Google Scholar
 
 
Otros identificadores (con url)
 

Resultados 81-100 de 118.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
81openAccess2008Nitrogen compounds and polysaccharides changes during the biological ageing of sherry winesVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
82openAccessMuñoz-Almagro 2020; Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane.pdf.jpg2020Obtainment and characterisation of pectin from sunflower heads purified by membrane separation techniquesMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Wilde, Peter J.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
83closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Occurrence and significance of quercitol and other inositols in wines during oak wood agingCarlavilla, Davinia; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
84openAccessmanusohmic.pdf.jpg2021Ohmic heating pretreatment accelerates black garlic processingRíos-Ríos, Karina L.; Gaytán-Martínez, Marcela; Rivera-Pastrana, D. M.; Morales-Sánchez, Eduardo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Vázquez-Barrios, M. Estelaartículo
85openAccessoligosabioactivi.pdf.jpg2014Oligosacáridos derivados de la lactosa: síntesis, análisis y bioactividadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
86openAccessoptimisationconvectivdrying.pdf.jpg2013Optimisation of convective drying of carrots using selected processing and quality indicatorsGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
87openAccessRIdetection.pdf.jpg2018Pectin characterisation using size exclusion chromatography: A comparison of ELS and RI detectionMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
88openAccesspectindisease.pdf.jpg2023Pectin from sunflower by-products obtained by ultrasound: Chemical characterization and in vivo evaluation of properties in inflammatory bowel diseaseMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Molina-Tijeras, Jose Alberto; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Vezza, Teresa; Sánchez-Milla, María; Rico-Rodríguez, Fabián; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
89openAccesssicocherevi.pdf.jpg2019Physicochemical changes and sensorial properties during black garlic elaboration: A reviewRíos-Ríos, Karina L.; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
90openAccesspreparatiostrawberries.pdf.jpg2018Preparation of citrus pectin gels by power ultrasound and its application as an edible coating in strawberriesMuñoz Labrador, Ana CSIC ORCID ; Moreno, Rodrigo CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
91openAccesselderly people.pdf.jpg2015Presence of galactooligosaccharides and furosine in special dairy products designed for elderly peopleMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
92openAccessproductrutin.pdf.jpg2021Production of α-rhamnosidases from Lactobacillus plantarum WCFS1 and their role in deglycosylation of dietary flavonoids naringin and rutinFerreira-Lazarte, Alvaro CSIC ORCID ; Plaza-Vinuesa, Laura CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
93closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Protein quality, antigenicity, and antioxidant activity of soy-based foodstuffsAmigo-Benavent, Miryam; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
94openAccessmanusqualicolom.pdf.jpg2022Quality indicators in lactose hydrolyzed milks and soy beverages from ColombiaRada-Mendoza, Maite; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Ramírez, Alfonso; Usuriaga Mulato, Yeniffer; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
95openAccessqualityparametersblanched.pdf.jpg2013Quality parameters in convective dehydrated carrots blanched by ultrasound and conventional treatmentGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
96openAccessplomoManihot.pdf.jpg2018Quantification of lead using atomic absorption spectrometry in thermoformed and biodegradable flexible films made from cassava (Manihot esculenta crantz)Rada-Mendoza, Maite; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Hoyos-Saavedra, Olga Lucía; Alvira, Leidy Fernandaartículo
97closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Quantitative determination of carbohydrates in orange juice by gas chromatographyVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Olano, Agustín CSIC ; Corzo, Nieves CSIC ORCID artículo
98closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Recent advances in the recovery and improvement of functional proteins from fish processing by-products: Use of protein glycation as an alternative methodSanmartín, Esther; Arboleya, Juan Carlos; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
99openAccessmanusrolepectin.pdf.jpg2021Role of pectin in the current trends towards low-glycaemic food consumptionMuñoz-Almagro, Nerea CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
100closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Role of pyridoxamine in the formation of the amadori/heyns compounds and aggregates during the glycation of β-lactoglobulin with galactose and tagatoseCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Moreno, F. Javier CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo