Firma en Digital.CSIC (*):
Villamiel, Mar
 
Centro o Instituto:
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento:
Bioactividad y análisis de alimentos
 
Categoría Profesional:
Vicedirectora INSTITUTO DE INVESTIGACION EN CIENCIAS DE LA ALIMENTACION
 
Especialización:
Bioactividad y análisis de alimentos
 
 
Perfil en Google Scholar:
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
m.villamiel@csic.es
 

Resultados 1-20 de 59.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccess2Furogarlic.pdf.jpg20182-Furoylmethyl amino acids as indicators of Maillard reaction during the elaboration of black garlicRíos-Ríos, Karina L.; Vázquez-Barrios, M. Estela; Gaytán-Martínez, Marcela; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Artículo
2closedAccess30-ene-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C. ; Olano, Agustín  ; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  ; Villamiel, Mar  Artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Acute oral safety study of sodium caseinate glycosylated via Maillard reaction with galactose in ratsAnadón, A.; Martínez, Maria A.; Ares, I.; Castellano, Victor; Martínez-Larrañaga, M. R.; Corzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberryGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Cárcel, Juan A.; Villamiel, Mar  ; García-Pérez, José V.Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Analysis of monosaccharides in bovine, caprine and ovine κ-casein macropeptide by gas chromatographyMoreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; López-Fandiño, Rosina ; Olano, Agustín  Artículo
6openAccessstructuraloligosacchalactos.pdf.jpg2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  Artículo
7openAccessultrasonidos en la deshidratación.pdf.jpgnov-2012Aplicación de ultrasonidos de potencia en el pretratamiento y la deshidratación de hortalizas y frutasGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar  Artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Application of liquid chromatography-tandem mass spectrometry for the characterization of galactosylated and tagatosylated beta-lactoglobulin peptides derived from in vitro gastrointestinal digestionCorzo-Martínez, Marta ; Lebrón-Aguilar, Rosa ; Villamiel, Mar  ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo ; Moreno, F. Javier Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Assessment of initial stages of Maillard reaction in dehydrated onion and garlic samplesCardelle-Cobas, Alejandra ; Moreno, F. Javier ; Corzo, Nieves  ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  Artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Assessment of interfacial and foaming properties of bovine sodium caseinate glycated with galactoseCorzo-Martínez, Marta ; Carrera Sánchez, Cecilio; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Moreno, F. Javier Artículo
11openAccesspulse flours.pdf.jpg2017Assessment of Maillard reaction evolution, prebiotic carbohydrates, antioxidant activity and α-amylase inhibition in pulse floursMoussou, Nadia; Corzo-Martínez, Marta ; Sanz, M. Luz ; Zaidi, Farid; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  Artículo
12openAccessBifidogenic.pdf.jpg18-may-2009Bifidogenic effect and stimulation of short chain fatty acid production in human faecal slurry cultures by oligosaccharides derived from lactose and lactuloseCardelle-Cobas, Alejandra ; Fernández García, María ; Salazar, Nuria ; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Villamiel, Mar  ; Ruas-Madiedo, Patricia  ; González de los Reyes-Gavilán, Clara Artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Changes in antioxidant activity of dehydrated onion and garlic during storageMoreno, F. Javier ; Corzo-Martínez, Marta ; Castillo, M. Dolores del  ; Villamiel, Mar  Artículo
14openAccessCHARACTERIZATION AND IMPROVEMENT 1 OF RHEOLOGICAL.pdf.jpgene-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Harte, Federico M.Artículo
15openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. ; Corzo-Martínez, Marta ; Montilla, Antonia  ; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  Artículo
16openAccesscurrenoligosa.pdf.jpg2017Current state and latest advances in the concept, production and functionality of prebiotic oligosaccharidesMoreno, F. Javier ; Corzo, Nieves  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; Olano, Agustín  Artículo
17openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia  ; Soria, Ana C. ; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  Artículo
18openAccessglycationlimitedhydrolysis.pdf.jpg2017Effect of glycation and limited hydrolysis on interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  ; Rodríguez Patino, Juan Miguel; Carrera Sánchez, CecilioArtículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta ; Soria, Ana C. ; Villamiel, Mar  ; Olano, Agustín  ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier Artículo
20openAccessEffect of glycation on the gastrointestinal.pdf.jpgnov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta ; Soria, Ana C. ; Belloque, Josefina ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier Artículo