fotoACS.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Soria, Ana C.
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Química Orgánica General (IQOG)
 
Departamento
Análisis Instrumental y Química Ambiental
 
Categoría Profesional
Científico Titular (pendiente de toma de posesión)
 
Especialización
Química Analítica y Ciencia y Tecnología de Alimentos
 
Email
acsoria@iqog.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 

Results 1-20 of 51 (Search time: 0.067 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccess30-Jan-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
2embargoedAccessProofs Mena et al_ (2).pdf.jpg21-Jun-2021A multi-analytical strategy for evaluation of quality and authenticity of artichoke food supplements for overweight controlMena-García, A.; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018A new method for microwave assisted ethanolic extraction of Mentha rotundifolia bioactive terpenoidsGarcía-Sarrió, María Jesús; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Sanz, Jesús; González-Coloma, Azucena CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A new methodology based on GC-MS to detect honey adulteration with commercial syrupsRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Analysis of iminosugars and other low molecular weight carbohydrates in Aglaonema sp. extracts by hydrophilic interaction liquid chromatography coupled to mass spectrometryRodríguez-Sánchez, Sonia CSIC; García-Sarrió, María Jesús; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
6openAccessforests-10-00539.pdf.jpg27-Jun-2019Analysis of the essential oils of Chamaemelum fuscatum (Brot.) Vasc. from Spain as a contribution to reinforce its ethnobotanical useFernández-Cervantes, Marcos; Pérez-Alonso, María José; Blanco-Salas, José; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Téllez, Trinidadartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Blackberries (Rubus ulmifolius Schott) from Calabria (Italy): a comprehensive characterisationD'Agostino, M. F.; Sicari, V.; Giuffrè, A. M.; Soria, Ana C. CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization by the solvation parameter model of the retention properties of commercial ionic liquid columns for gas chromatographyRodríguez-Sánchez, Sonia CSIC; Galindo-Iranzo, Plácido CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of O-trimethylsilyl oximes of trisaccharides by gas chromatography-mass spectrometryBrokl, M. CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2010Characterization of traditional Spanish edible plant syrups based on carbohydrate GC–MS analysisRuiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSICartículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization of trimethylsilyl ethers of iminosugars by gas chromatography-mass spectrometryRodríguez-Sánchez, Sonia CSIC; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID artículo
12openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
13openAccessdocument-4.pdf.jpg2020Composición de aceites esenciales de diferentes especies de "pimienta" de los géneros Piper, Pimenta, Lindera, Ruta, Schinus y ZanthoxylumAlonso-Miguel, Héctor; Pérez-Alonso, María José; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Blanco Martínez, Manuelartículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Comprehensive evaluation of direct injection mass spectrometry for the quantitative profiling of volatiles in food samplesLebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID artículo
15openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
16openAccessJournal of Chromatography.pdf.jpg2022Development of a multianalytical strategy for detection of frauds in Coleus forskohlii supplementsJiménez Amezcua, I.; Rivas Blas, S.; Díez Municio, M.; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. CSIC ORCID artículo
17openAccessMicrochemical Journal.pdf.jpg2022Development of a new method using gas chromatography coupled to mass spectrometry to determine (−)-hydroxycitric acid in Garcinia gummi-gutta food supplementsMena-García, Adal; Sanz, M. Luz CSIC ORCID; Díez-Municio, M.; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
19openAccessEffect of glycation on the gastrointestinal.pdf.jpgNov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Moreno, F. Javier CSIC ORCID artículo
20openAccessEffect of storage.pdf.jpg2012Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrotGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo