Mostrando resultados 83 a 102 de 164
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2013 | Immunoaffinity, Capillary Electrophoresis, and Statistics for Studying Intact Alpha 1-Acid Glycoprotein Isoforms as an Atherothrombosis Biomarker | Puerta, Angel de la CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Ongay, Sara CSIC; Díez-Masa, José Carlos CSIC ORCID; Frutos, Mercedes de CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2014 | Impact of the nonvolatile wine matrix composition on the in vivo aroma release from wines | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Impact of using new commercial glutathione enriched inactive dry yeast oenological preparations on the aroma and sensory properties of wines | Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Chaya, Carolina; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2010 | Impact of using Trepat and Monastrell red grape varieties on the volatile and nitrogen composition during the manufacture of rosé Cava sparkling wines | Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC | artículo |
closedAccess | | 2012 | In vitro fermentation of a red wine extract by human gut microbiota: Changes in microbial groups and formation of phenolic metabolites | Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | In vitro fermentation of grape seed flavan-3-ol fractions by human faecal microbiota: changes in microbial groups and phenolic metabolites | Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Influence of geographical location, site and silvicultural parameters, on volatile composition of Quercus pyrenaica Willd. wood used in wine aging | Alañón, María Elena; Pérez-Coello, M. Soledad; Díaz-Maroto, Ignacio J.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Vila-Lameiro, P.; Díaz-Maroto, M. Consuelo | artículo |
closedAccess | | 2007 | Influence of malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing with lees on nitrogen compounds of red wines | Alcaide-Hidalgo, Juan María CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmen | artículo |
closedAccess | | 2000 | Influence of the polysaccharides and the nitrogen compounds on foaming properties of sparkling wines | Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Nieto, F. J.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Polo, María Carmen | artículo |
openAccess | | 2002 | Influence of the yeast strain on the changes of the amino acids, peptides and proteins during sparkling wine production by the traditional method | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen | artículo |
openAccess | | 2007 | Influencia de las condiciones climáticas en la síntesis de antocianos durante la maduración de las uvas de Vitis vinifera L. cv. Merlot | Suárez Colomo, Rafael; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 2015 | La exposición de la cavidad oral a vinos de diferente composición no volátil cambia la composición de la saliva y afecta a la liberación intraoral de aroma en condiciones in vivo | Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2015 | La exposición de la cavidad oral a vinos de diferente composición no volátil cambia la composición de la saliva y afecta a la liberación intraoral de aroma en condiciones in vivo | Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Lactobacillus plantarum IFPL935 favors the initial metabolism of red wine polyphenols when added to a colonic microbiota | Barroso, Elvira CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Wiele, Tom van de; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1993 | Large particle micropacked columns in supercritical fluid chromatography | Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Herraiz Carasa, Marta CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Modelos de simulación gastrointestinal aplicados al estudio de los componentes bioactivos del vino | Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Barroso, Elvira CSIC; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2013 | Modelos de simulación gastrointestinal aplicados al estudio de los componentes bioactivos del vino | Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Barroso, Elvira CSIC; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2014 | Moderate consumption of red wine can modulate human intestinal inflammatory response | Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Espinosa-Martos, Irene; Rodríguez, Juan M.; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Moderate consumption of red wine modulates intestinal inflammation response as measured in human faeces | Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Espinosa-Martos, Irene; Rodríguez, Juan M.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2014 | Moderate intake of red wine promotes a significant increase of phenolic metabolites in human faeces | Jiménez-Girón, Ana CSIC; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |