Firma en Digital.CSIC (*)
Gómez-Cordovés, Carmen
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutricion (ICTAN)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Baja)
 
Especialización
Grupo de Biotecnología Bacteriana (BIOBACT)
 
Email
N/A
 
Otros - Academia.edu
 
Otros - ResearchGate
 
Otros identificadores (con url)
 

Results 1-20 of 75 (Search time: 0.055 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessAlmond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb).pdf.jpgSep-2010Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) polyphenols: From chemical characterization to targeted analysis of phenolic metabolites in humansBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Urpí-Sarda, Mireia; Llorach, Rafael; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
2closedAccess2007Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) skins as a potential source of bioactive polyphenolsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
3closedAccess2003Anthocyanin-derived pigments in Graciano, Tempranillo, and Cabernet Sauvignon wines produced in SpainMonagas Juan, María Josefina CSIC; Núñez Morales, Verónica; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
4closedAccess2005Antioxidant properties of commercial grape juices and vinegarsDávalos Herrera, Alberto; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
5closedAccess1993Application of principal component analysis to simple determinations of brandies as a means of verifying qualityGómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
6closedAccess1999Barley spent grain: release of hydroxycinnamic acids (ferulic and p-coumaric acids) by commercial enzyme preparationsBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
7openAccessCharacterization of Flavonoid.pdf.jpg2014Characterization of flavonoid glycosides from fenugreek (Trigonella foenum-graecum) crude seeds by HPLC-DAD-ESI/MS analysisEs-Safi, N. E; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
8openAccesslactobacillus_plantarum_CECT_748T_Rodriguez.pdf.jpg15-Jan-2008Characterization of tannase activity in cell-free extracts of Lactobacillus plantarum CECT 748TRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
9closedAccess2003Commercial dietary antioxidant supplements assayed for their antioxidant activity by different methodologiesDávalos Herrera, Alberto; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
10closedAccess2006Commercial dietary ingredients from Vitis vinifera L. leaves and grape skins: Antioxidant and chemical characterizationMonagas Juan, María Josefina CSIC; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Los compuestos polifenólicos en productos apícolas y su función antioxidanteUthurry, C. A.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
12openAccesstannic_acid_cell-free_rodriguez.pdf.jpg15-Mar-2008Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarumRodríguez, Héctor CSIC ORCID; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
13closedAccess1998Determination of alternariol and alternariol methyl ether in apple juice using solid-phase extraction and high-performance liquid chromatographyDelgado, Teresa; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Scott, Peter M.artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Determination of some structural features of procyanidins and related compounds by photodiode-array detectionBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Hernández, M. Teresa CSIC; Bengoechea, M. Luz; Quesada, Cristina; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Estrella, Isabel CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Differentiation of intermediate products (concentrates and purées) from the fruit industry by means of phenolic contentBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Bengoechea, M. Luz; Sancho, Ana I.; Estrella, Isabel CSIC ; Hernández, M. Teresa CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet Sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. I. Anthocyanins, pyranoanthocyanins and non-anthocyanin phenolicsMonagas Juan, María Josefina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. II. Colour and overall appreciationMonagas Juan, María Josefina CSIC; Martín Álvarez, Pedro J.; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effects of wine phenolics and sorghum tannins on tyrosinase activity and growth of melanoma cellsGómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Vieira, W.; Virador, V. M.artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Evaluation of different Saccharomyces cerevisiae strains for red winemaking. Influence on the anthocyanin, pyranoanthocyanin and non-anthocyanin phenolic content and colour characteristics of winesMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Evolution of polyphenols in red wines from Vitis vinifera L. during aging in the bottleMonagas Juan, María Josefina CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo