Mostrando resultados 25 a 44 de 48
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 15-abr-2011 | Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungi | Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero-Muñoz, Fernando | artículo |
openAccess | | 1-jul-2018 | Phenolic composition and antimicrobial activity of Algerian olive products and by-products | Yakhlef, Wahiba; Arhab, Rabah; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 10-may-2011 | Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa | Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luis | patente |
openAccess | | 23-jun-2010 | Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa. | Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luis | solicitud de patente |
openAccess | | 18-jun-2013 | Procedimiento para la obtención de una solución favorecedora del crecimiento de plantas a partir de aguas de lavado del proceso de elaboración de aceitunas verdes estilo español y uso de dicha solución | Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Santos, Berta de los; Romero-Muñoz, Fernando | solicitud de patente |
openAccess | | 7-jun-2010 | Procedimiento y dispositivo para la eliminación del amargor de aceitunas de mesa y producto así obtenido | García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 23-jun-2010 | Procedure for obtaining an extract rich in triterpenic acids from solutions from the process of preparation of table olives | Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Rejano Zapata, Luis | solicitud de patente |
openAccess | | 2019 | Processing of table olives with KOH and characterization of the wastewaters as potential fertilizer | García-Serrano, Pedro CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Production of 4-ethylphenol in alperujo by Lactobacillus pentosus | Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Asencio Zapata, Emilio CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2018 | Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profiling | López-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | ene-2017 | Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperature | Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-feb-2012 | Seguridad microbiológica en la aceituna de mesa | Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID | presentación |
openAccess | | 30-ago-2017 | Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers | Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Stability of monosodium glutamate in green table olives and pickled cucumbers as a function of packing conditions and storage time | Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; Casado, Francisco Javier; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-2010 | Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parameters | Hidalgo Casado, Francisco CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Rejano Zapata, Luis; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jul-2009 | Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olives | Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | nov-2022 | Study of the factors affecting growth of Celerinatantimonas sp. and gas pocket formation in Spanish-style green olives | Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | dic-2013 | Survival of foodborne pathogenic bacteria in table olive brines | Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2010 | Table olives: varieties and variations | Rejano Navarro, Luis CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Casado, Francisco Javier; Sánchez, Antonio Higinio; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2011 | Traditional process of green table olives. Rationalization of alkaline treatment | Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Jaramillo Carmona, Sara M. | artículo |