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1openAccessefecarbohidra.pdf.jpg2018Efecto de los compuestos fenólicos en el metabolismo de los carbohidratosDueñas Martín, María; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Characterization and quantification of individual betalain and phenolic compounds in Mexican and Spanish prickly pear (Opuntia ficus-indica L. Mill) tissues: A comparative studyGarcía-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Gómez-Maqueo, Andrea; Guajardo-Flores, Daniel; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Anti-proliferative activity and chemical characterization by comprehensive two-dimensional liquid chromatography coupled to mass spectrometry of phlorotannins from the brown macroalga Sargassum muticum collected on North-Atlantic coastsMontero, Lidia CSIC ORCID; Sánchez-Camargo, A. P. CSIC ORCID CVN; García-Cañas, Virginia CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Chemical evaluation of white wines elaborated with a recombinant Saccharomyces cerevisiae strain overproducing mannoproteinsJuega, M. CSIC; Gonzalez-Ramos, D.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
5openAccessassesproduc.pdf.jpg2019Assessment of antioxidant, antidiabetic, antiobesity, and antiinflammatory properties of a Tannat winemaking by-productFernández-Fernández, Adriana Maite ; Iriondo-DeHond, Amaia CSIC ORCID ; Dellacassa, Eduardo; Medrano-Fernandez, Alejandra; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Adherence to a Mediterranean diet influences the fecal metabolic profile of microbial-derived phenolics in a Spanish cohort of middle-age and older peopleGutiérrez-Díaz, Isabel CSIC ORCID CVN; Fernández-Navarro, Tania CSIC ORCID; Salazar, Nuria CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; González Solares, Soniaartículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Teas and herbal infusions as sources of melatonin and other bioactive non-nutrient componentsHerrera, Teresa CSIC ; Aguilera, Yolanda CSIC ORCID ; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Bravo, Elena; Benitez, Vanesa CSIC ORCID ; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Arribas, Silvia M.; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID artículo
8openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Profiling of Vitis vinifera L. canes (poly)phenolic compounds using comprehensive two-dimensional liquid chromatographyMontero, Lidia CSIC ORCID; Sáez, Vania; Baer, Dietrich von; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN artículo
9openAccessRecovering Bioactive Compounds.pdf.jpg2014Recovering bioactive compounds from olive oil filter cake by advanced extraction techniquesLozano-Sánchez, Jesús; Castro-Puyana, M. CSIC ORCID; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Segura-Carretero, Antonio; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Valorization of cacao pod husk through supercritical fluid extraction of phenolic compoundsValadez-Carmona, Lourdes; Ortiz-Moreno, Alicia; Ceballos-reyes, Guillermo; Mendiola, J. A. CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo