Foto:
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Firma en Digital.CSIC (*):
Cano, M. Pilar
 
Centro o Instituto:
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento:
Biotecnología y microbiología de alimentos. Grupo de Fitoquímica y Funcionalidad de Productos Vegetales (BIOVEG)
 
Categoría Profesional:
Profesora de Investigación
 
Especialización:
Aplicación de nuevas tecnologías no térmicas para la mejora de la calidad (sensorial y nutricional) y del potencial saludable (composición y funcionalidad) de alimentos. Aseguramiento de la inocuidad de alimentos de origen vegetal frescos y procesados mediante nuevas tecnologías. Aprovechamiento de subproductos o excedentes de producción y de la industria de transformación de productos vegetales. Desarrollo de nuevos alimentos e ingredientes funcionales. Evaluación de la actividad biológica, bioaccesibilidad y biodisponibilidad de los compuestos bioactivos de matrices vegetales mediante ensayos in vitro e in vivo
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
mpilar.cano@csic.es
 

Resultados 1-20 de 79.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccess2009An exploratory NMR nutri-metabonomic investigation reveals dimethyl sulfone as a dietary biomarker for onion intakeWinning, Hanne; Roldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción ; Cano, M. Pilar  ; Engelsen, Søren B.Artículo
2closedAccess12-may-2010An Onion Byproduct Affects Plasma Lipids in Healthy RatsRoldán-Marín, Eduvigis; Cano, M. Pilar  ; Sánchez-Moreno, Concepción ; Dragsted, Lars O.Artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processingCilla, Antonio; Ancos, Begoña de ; Sánchez-Moreno, Concepción ; Cano, M. Pilar  ; Plaza, Lucía Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing methodCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2011Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurizationPlaza, Lucía ; Sánchez-Moreno, Concepción ; Ancos, Begoña de ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar  Artículo
6closedAccessjun-2006Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storagePlaza, Lucía ; Sánchez-Moreno, Concepción ; Ancos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  Artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripeningCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de ; Lobo, M. G.; Monreal, M.Artículo
8closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg11-ene-2013Changes in the structure and antioxidant properties of onions by high pressure treatmentVázquez-Gutiérrez, José Luis; Plaza, Lucía ; Hernando, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción ; Quiles, Amparo; Ancos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Characterisation of 'starking' apple polyphenoloxidaseRocha, Ada; Cano, M. Pilar  ; Galeazzi, M.; Morais, AlcinaArtículo
10closedAccess1-jun-2008Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning propertiesRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción ; Ancos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  Artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of stirred low-fat yoghurt as affected by high pressureAncos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  ; Gómez, Rosario Artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Characterization of the antioxidant composition of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruitsPallauf, Kathrin ; Rivas-Gonzalo, Julián C.; Castillo, M. Dolores del  ; Cano, M. Pilar  ; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
13closedAccessnov-2004Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Determination and persistence of several fungicides in postharvest-treated apples during their cold storageCano, M. Pilar  ; Plaza, José L. de la ; Muñoz Delgado, LuisArtículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Differences among Spanish and Latin-American banana cultivars: Morphological, chemical and sensory characteristicsCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de ; Matallana, M. C.; Camarasa, M.; Reglero, Guillermo  ; Tabera, JavierArtículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Differentiation of raspberry varieties according to anthocyanin compositionAncos, Begoña de ; González, Eva M.; Cano, M. Pilar  Artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Drip loss, peroxidase and sensory changes in kiwi fruit slices during frozen storageFuster Monescillo, Carmen; Préstamo, Guadalupe ; Cano, M. Pilar  Artículo
18closedAccessjul-2004Effect of combined treatments of high-pressure and natural additives on carotenoid extractability and antioxidant activity of tomato puree ( Lycopersicum esculentum Mill.)Sánchez-Moreno, Concepción ; Plaza, Lucía ; Ancos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  Artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of combined treatments of high-pressure, citric acid and sodium chloride on quality parameters of tomato pureePlaza, Lucía ; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  Artículo
20closedAccessene-2003Effect of high-pressure processing on health-promoting attributes of freshly squeezed orange juice (Citrus sinensis L.) during chilled storageSánchez-Moreno, Concepción ; Plaza, Lucía ; Ancos, Begoña de ; Cano, M. Pilar  Artículo