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Firma en Digital.CSIC (*)
Borderías, A. Javier
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN)
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Valorización de pescados y salud
 
Email
jborderias@ictan.csic.es
 
 
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Resultados 101-120 de 131.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
101closedAccess1-ene-2008Protein and water structural changes in fish surimi during gelation as revealed by isotopic H/D exchange and Raman spectroscopySánchez González, Ignacio; Carmona, Pedro CSIC; Moreno, Pilar CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Rodríguez-Casado, Arantxa CSIC; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
102closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Quality control of frozen fish using rheological techniquesBarroso, M.; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
103openAccess2015Quality importance of raw material fish muscle (Merluccius capensis) in restructured products Use of microbial TransglutaminaseNúñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Díaz, Silvia; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
104openAccessRaw-appearing_ Restructured_ fish_ models_ made_ with _Sodium.pdf.jpg2013Raw-appearing Restructured fish models made with Sodium alginate or Microbial transglutaminase and effect of chilled storage | Reestrutura do modelo peixe feito com transglutaminase alginato de sódio e microbiana e o efeito do armazenamento refrigeradoMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
105openAccessrheologiprotei.pdf.jpg1997Rheological and biochemical characteristics of high-pressure- and heat-induced gels from blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle proteinsPérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Lourenço, H.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Rheological properties of gels made from high- and low-quality sardine (Sardina pilchardus) mince with added nonmuscle proteinsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Rheological study of giant squid surimi (Dosidicus gigas) made by two methods with different cryoprotectants addedCampo-Deaño, L.; Tovar, C. A.; Pombo, M.Jesús; Teresa Solas, M.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Salt, Nonmuscle Proteins, and Hydrocolloids Affecting Rigidity Changes during Gelation of Giant Squid (Dosidicus gigas)Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Sodium replacement in the cod (Gadus morhua) muscle salting processMartínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Stability of frozen trout I. Treated and untreated minces stored at -12, -18, and -24ºCMoral, A. del CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Stability of frozen trout II. Different trout preparations stored at -18ºCTejada Yábar, Margarita CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moral, A. del CSICartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1982Stability of whole, filleted and minced trout (Salmo irideus Gibb) during frozen storageBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moral, A. del CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1980Storage properties of blue whiting after mincing by different methodsBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moral, A. del CSIC; Garcia Matamoros, E.artículo
14openAccessstructreatment.pdf.jpg2017Structural and rheological properties of weakly deacetylated glucomannan gels after high-pressure treatmentHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Study of two different cold restructuring processes using two different qualities of hake (Merluccius capensis)muscle, with addition of microbial transglutaminaseMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
16openAccess2005Sucedáneos de productos pesqueros: tecnología de reestructuraciónBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Technological effect and nutritional value of dietary antioxidant fucus fiber added to fish minceDíaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Serrano, José CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
18closedAccess2008Technological effect of red grape antioxidant dietary fibre added to minced fish muscleSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
19closedAccessdic-2006Technological implications of addition of wheat dietary fibre to giant squid (Dosidicus gigas) surimi gelsSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Texture analysis of fish fillets and minced fish by both sensory and instrumental methodsBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Lamúa Soldevilla, Manuel CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo