descarga (1).jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Borderías, A. Javier
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN)
 
Categoría Profesional
Profesor de Investigación
 
Especialización
Valorización de pescados y salud
 
Email
jborderias@ictan.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros - ResearchGate
 
Otros identificadores (con url)
 

Resultados 61-80 de 131.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
61closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1983Frozen storage behaviour of squid (Loligo vulgaris)Moral, Antonio; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
62closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Frozen storage of dressed and pre-fried portions of minced sardine muscleHuidobro, Almudena; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
63openAccessfrrozenstorag.pdf.jpg1997Frozen storage of high-pressure- and heat-induced gels of blue whiting (Micromesistius poutassou) muscle: Rheological, chemical and ultrastructure studiesBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
64closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Functional characterisation of muscle and skin collagenous material from hake (Merluccius merluccius L.)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
65openAccessgelaprocess.pdf.jpg2020Gelation of commercial pea protein isolate: effect of microbial transglutaminase and thermal processingMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Cano-Baéz, Jorge; Díaz, M. Teresa; Martín Pedrosa, Mercedes; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
66closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Gelation of fish muscle using microbial transglutaminase and the effect of sodium chloride and ph levelsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
67closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Gelation process in two different squid (Dosidicus gigas) surimis throughout frozen storage as affected by several cryoprotectants: Thermal, mechanical and dynamic rheological propertiesCampo-Deaño, L.; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSICartículo
68closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Gelification of collagenous material from muscle and skin of hake (Merluccius merluccius L.) and trout (Salmo irideus Gibb) according to variation in pH and the presence of NaCl in the mediumMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
69closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Gelling of hake (Merluccius australis) sawdust | Gelificación de serrín de merluza (Merluccius australis)Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Martí De Castro, M. A.artículo
70closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015High pressure applied to frozen flying fish (Parexocoetus brachyterus) surimi: Effect on physicochemical and rheological properties of gelsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Bargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo
71closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003High-pressure processing of myosystems. Uncertainties in methodology and their consequences for evaluation of resultsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
72closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001High-pressure/temperature treatment effect on the characteristics of octopus (Octopus vulgaris) arm muscleHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Solas, M. Teresaartículo
73closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Importance of salt and temperature in myosin polymerization during surimi gelationNúñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
74openAccessIF_AGROCSIC_5.pdf.jpgmar-2004Incorporación de fibra dietética a productos pesqueros reestructurados: una posibilidadSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
75closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Influence of age on muscle connective tissue in trout (Salmo irideus)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
76openAccessInfluence_of_Alginate_and_Microbial_Transglutaminase_as_binding_ingredients_on_restructured fish muscle processed at low temperature..pdf.jpg2008Influence of alginate and microbial transglutaminase as binding ingredients on restructured fish muscle processed at low temperatureMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
77closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Influence of alkali and temperature on glucomannan gels at high concentrationHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
78closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of amino acid addition during the storage life of high pressure processed low salt surimi gelsCando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
79closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Influence of collagenous material during frozen storage when added to minced cod (Gadus morhua)Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Martí, M. Angeles; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
80closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Influence of measurement temperature on the rheological and microstructural properties of glucomannan gels with different thermal historiesHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Tovar, C. A.artículo