Firma en Digital.CSIC (*):
Herranz, Beatriz
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento:
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Calidad y funcionalidad de alimentos vegetales (BIOACTIVEG)
 
Categoría Profesional:
Técnico Superior especializado de laboratorio
 
Especialización:
Nutrición en la prevención y tratamiento de enfermedades. Biodisponibilidad, bioactividad y efectos fisiológicos de alimentos y sus constituyentes para la mejora de la calidad de vida
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
beatriz.herranz@ictan.csic.es
 

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccesscharcsensoproper.pdf.jpg2016Characterisation of chickpea flour-based gluten-free batters and muffins with added biopolymers: rheological, physical and sensory propertiesHerranz, Beatriz  ; Canet, Wenceslao ; Jiménez, M. José ; Fuentes, Raúl ; Álvarez, M. Dolores  Artículo
2openAccesscomparstorag.pdf.jpg2017Comparative study of pH and high pressure treatment on the viscoelastic properties of glucomannan gels after long-term frozen storageTovar, C. A.; Piñeiro, Lorena; Herranz, Beatriz  Artículo
3openAccesscorneheoproper.pdf.jpg2017Corn starch and egg white enriched gluten-free chickpea flour batters: physical, functional and rheological propertiesHerranz, Beatriz  ; Canet, Wenceslao ; Álvarez, M. Dolores  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium contentCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
5openAccessEffect of alkalis.pdf.jpg2012Effect of alkalis on konjac glucomannan gels for use as potential gelling agents in restructured seafood productsHerranz, Beatriz  ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of freezing and frozen storage on restructured FISH prototypes made withglucomannan and FISH minceSólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.Artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake MyofibrilsCando, Deysi ; Moreno Conde, Helena María ; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure on reduced sodium chloride surimi gelsCando, Deysi ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of high pressure treatment on the structural, mechanical and rheological properties of glucomannan gelsMoreno Conde, Helena María ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.Artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of high-pressure and/or microbial transglutaminase on physicochemical, rheological and microstructural properties of flying fish surimiHerranz, Beatriz  ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier ; Moreno Conde, Helena María Artículo
11openAccessglucomannan.pdf.jpg2017Effect of long-term frozen storage on the rheological properties of pressurized glucomannan gelsHerranz, Beatriz  ; Piñeiro, Lorena; Borderías, A. Javier ; Tovar, C. A.Artículo
12openAccessendeggwhite.pdf.jpg2017End-product quality characteristics and consumer response of chickpea flour-based gluten-free muffins containing corn starch and egg whiteÁlvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Jiménez, M. José ; Canet, Wenceslao Artículo
13openAccess2012First steps in using glucomannan to make thermostable gels for potential use in mince fish reestructurationSólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Herranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015High pressure applied to frozen flying fish (Parexocoetus brachyterus) surimi: Effect on physicochemical and rheological properties of gelsMoreno Conde, Helena María ; Bargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Cando, Deysi ; Borderías, A. Javier ; Herranz, Beatriz  Artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Influence of alkali and temperature on glucomannan gels at high concentrationHerranz, Beatriz  ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Influence of measurement temperature on the rheological and microstructural properties of glucomannan gels with different thermal historiesHerranz, Beatriz  ; Borderías, A. Javier ; Solas, M. Teresa; Tovar, C. A.Artículo
17openAccessinfluencgutmicro.pdf.jpg2018Influence of viscosity on the growth of human gut microbiotaTamargo García, Alba; Cueva, Carolina  ; Álvarez, M. Dolores  ; Herranz, Beatriz  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Laguna, LauraArtículo
18openAccessNewAlterna.pdf.jpg2016New alternatives in seafood restructured productsMoreno Conde, Helena María ; Herranz, Beatriz  ; Pérez-Mateos, Miriam ; Sánchez-Alonso, Isabel; Borderías, A. Javier Artículo
19closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Obtaining a restructured seafood product from non- functional fish muscle by glucomannan addition: first stepsHerranz, Beatriz  ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Borderías, A. Javier Artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Pasteurization and chilled storage of restructured fish muscle products based on glucomannan gelationSólo de Zaldívar, M. Beatriz  ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier ; Herranz, Beatriz  Artículo