margaritatejadayabar.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Tejada Yábar, Margarita
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento
Departamento de Productos (DPRD)
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Grupo de Calidad y Seguridad de Productos de Pesca y Acuicultura (QUALIFISH)
 
Email
N/A
 
Otros identificadores (con url)
 

Results 1-20 of 87 (Search time: 0.07 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Addition of sardine to hake minces and subsequent effect on dimethylamine and formaldehyde formationTejada Yábar, Margarita CSIC ; Fouad Mohamed, Gamal; Huidobro, Almudenaartículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Adenosine triphosphate and derivatives as freshness indicators of gilthead sea bream (Sparus aurata)Huidobro, Almudena; Pastor, Ana; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Aggregation of minced hake during frozen storageTorrejón, Purificación; Mazo, M. Luisa del; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Aggregation of myofibrillar proteins in hake, sardine, and mixed minces during frozen storageHuidobro, Almudena; Gamal, Mohamed; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Allergenic properties and cuticle microstructure of Anisakis simplex L3 after freezing and pepsin digestionRodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Alteration of the electrophoretic pattern of myofibrillar proteins in fish mince during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anisakis antigens detected in fish muscle infested with Anisakis simplex L3Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Heras, Cristina de las CSIC; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
8openAccess2021Anisakis simplex (s.l.) resistance to the action of gastric enzymes depends upon previous treatments applied to infected fish mince and affects antigen releaseSánchez-Alonso, Isabel; Carballeda-Sangiao, Noelia; Rodriguez, Santiago; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Cobacho Arcos, Susana CSIC; González Muñoz, Miguel; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis simplex allergens remain active after conventional or microwave heating and pepsin treatments of chilled and frozen L3 larvaeVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
10closedAccess2009Anisakis simplex antigens in fresh and frozen-thawed muscle of anchovies in vinegarSolas, M. Teresa; García, M. Luisa; Heras, Cristina de las CSIC; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguel; Moneo, Ignacio; Mendizábal, Angel; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
11closedAccess2009"Anisakis": efecto de los tratamientos dados al pescado en las larvas y en sus alérgenosTejada Yábar, Margarita CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Anisakis: efecto de los tratamientos dados al pescado en las larvas y en sus alérgenosTejada Yábar, Margarita CSIC artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Antigenicity and viability of anisakis larvae infesting hake heated at different time-temperature conditionsVidaček, Sanja; Heras, Cristina de las CSIC; Solas, M. Teresa; Mendizábal, Angel; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antigenicity of Anisakis simplex s.s. L3 in parasitized fish after heating conditions used in the canning processingTejada Yábar, Margarita CSIC ; Olivares, Fabiola; Heras, Cristina de las CSIC; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; García, M. Luisa; Fernández, Agustín F.; Mendizábal, Angel; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Rodríguez-Mahillo, Ana I.; González Muñoz, Miguelartículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in protein function of sardines stored in ice with and without added saltHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in the quality indices during ice storage of farmed Senegalese sole (Solea senegalensis)Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Heras, Cristina de las CSIC; Kent, Michaelartículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Characteristics of the salt-soluble fraction of hake (Merluccius merluccius) fillets stored at -20 and -30 °CMazo, M. Luisa del; Torrejón, Purificación; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Comparison of gilthead sea bream (Sparus aurata) and hake (Merluccius merluccius) muscle proteins during iced and frozen storageTejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Fouad Mohamed, Gamalartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Compuestos nitrogenados no proteicos en el músculo de pescado. Origen y alteración durante el tratamiento frigoríficoHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Consequences of frozen storage for nutritional value of hakeÁlvarez, Cristina; Huidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Vazquez, Irene; Miguel, E. de; Gómez de Segura, Ignacio A.artículo