user_portrait (2).jfif picture
 
Firma en Digital.CSIC (*)
Sánchez Alonso, Isabel
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnologia de Alimentos y Nutricion (ICTAN)
 
Categoría Profesional
Técnico Superior Especializado
 
Especialización
Calidad y Seguridad de Productos de la Pesca y Acuicultura
 
Email
isabel.sanchez@if.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons
 
Scopus AuthorID
 
Otros identificadores (con url)
 

Results 1-20 of 31 (Search time: 0.044 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessJan-2008Antioxidant protection of white grape pomace on restructured fish products during frozen storageSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
2openAccessNavas_A_Calculation.pdf.jpg2021Calculation of full process freezing time in minced fish muscleCuesta, Francisco Javier; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
3closedAccess24-Jun-2006Effect of wheat fibre in frozen stored fish muscular gelsSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Haji-Maleki, Ramin; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Estimation of freezing storage time and quality changes in hake (Merluccius merluccius, L.) by low field NMRSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Martínez, Iciar CSIC ORCID; Sánchez-Valencia, J. R. ; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Estimation of frozen storage time or temperature by kinetic modeling of the Kramer shear resistance and water holding capacity (WHC) of hake (Merluccius merluccius, L.) muscleSánchez Valencia, Javier CSIC; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Martínez, Iciar CSIC ORCID; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
6openAccessevalucomplex.pdf.jpg2020Evaluation of the effects of weak oscillating magnetic fields applied during freezing on systems of different complexityRodríguez, Antonio C.; Pérez-Mateos, Miriam ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCID; Otero, Laura CSIC ORCIDartículo
7closedAccess2-Apr-2009Effect of grape antioxidant dietary fibre on the prevention of lipid oxidation in minced fish: Evaluation by different methodologiesSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Jiménez Escrig, Antonio; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011First Processing Steps and the Quality of Wild and Farmed FishBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID artículo
9openAccessFreezing kinetic parameters influence allergenic and infective.pdf.jpg2020Freezing kinetic parameters influence allergenic and infective potential of Anisakis simplex L3 present in fish muscleSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Carballeda-Sangiao, Noelia; González Muñoz, Miguel; Navas, Alfonso CSIC ORCID ; Arcos, Susana C.; Mendizábal, Angel; Cuesta, Francisco Javier; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
10openAccessimmunoreactive_proteins_MALDI-TOF-TOF_analysis.pdf.jpg22-Jun-2020Immunoreactive proteins in the esophageal gland cells of anisakis simplex sensu stricto detected by MALDI-TOF/TOF analysisRobertson, Lee CSIC ORCID; Arcos, Susana C.; Ciordia, Sergio; Carballeda-Sangiao, Noelia; Mena, M. Carmen; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Gonzalez-Muñoz, Miguel; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Navas, Alfonso CSIC ORCID artículo
11openAccessIF_AGROCSIC_5.pdf.jpgMar-2004Incorporación de fibra dietética a productos pesqueros reestructurados: una posibilidadSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
12closedAccess5-Jun-2007Inhibition of hemoglobin-mediated oxidation of regular and lipid-fortified washed cod mince by a white grape dietary fiberSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Larsson, Karin; Undeland, Ingridartículo
13openAccessLFhake.pdf.jpg2019LF 1H NMR T2 relaxation rate as affected by water addition, NaCl and pH in fresh, frozen and cooked minced hakeDuflot, Maureen; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Duflos, G.; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
14closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Low field nuclear magnetic resonance (LF-NMR) relaxometry in hake (Merluccius merluccius, L.) muscle after different freezing and storage conditionsSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Moreno García, Pilar; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Low-Field Nuclear Magnetic Resonance of Proton (<sup>1</sup>H LF NMR) Relaxometry for Monitoring the Time and Temperature History of Frozen Hake (Merluccius merluccius L.) MuscleSánchez Valencia, Javier CSIC; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Martínez, Iciar CSIC ORCID; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
16openAccessmetalarva.pdf.jpg2021Metagenomics analysis reveals an extraordinary inner bacterial diversity in Anisakids (Nematoda: Anisakidae) L3 larvaeArcos, Susana C.; Lira, Felipe; Robertson, Lee CSIC ORCID; González, María Rosa; Carballeda-Sangiao, Noelia; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Zamorano, Laura; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Jiménez-Ruiz, Yolanda CSIC ORCID ; Ramos, Ricardo; Llorens, Carlos; González Muñoz, Miguel; Oliver, Antonio; Martínez, J. L. CSIC ORCID ; Navas, Alfonso CSIC ORCID artículo
17closedAccess2007Method for producing a functional protein concentrate from giant squid (Dosidicus gigas) muscleSánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Monitoring the Time and Temperature History of Frozen Hake (Merluccius merluccius, L.) Muscle by FTIR Spectroscopy of the Lipid FractionCareche, Mercedes CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID artículo
19openAccessNewAlterna.pdf.jpg2016New alternatives in seafood restructured productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
20openAccessnewproduc.pdf.jpg17-May-2005New applications of fibres in foods: Addition to fishery productsBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam artículo