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Firma en Digital.CSIC (*)
Moreno-Arribas, M. Victoria
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Biotecnología y microbiología de alimentos. Grupo de Biotecnología Enológica Aplicada (BEA)
 
Categoría Profesional
Investigadora Científica
 
Especialización
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Email
victoria.moreno@csic.es
 
 
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Refined By:
Autor:  Moreno-Arribas, M. Victoria

Resultados 141-160 de 182.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
141closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Profiling of phenolic metabolites in feces from menopausal women after long-term isoflavone supplementationGuadamuro, Lucía CSIC; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Delgado, Susana CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Suárez, Adolfo; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
142openAccess1999A proteolytic effect of Oenococcus oeni on the nitrogenous macromolecular fraction of red wineManca de Nadra, María Cristina; Farías, María Eugenia; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pueyo Pérez, Encarnación CSIC; Polo, María Carmenartículo
143openAccess2001Purification and characterization of tyrosine decarboxylase of Lactobacillus brevis IOEB 9809 isolated from wineMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Lonvaud-Funel, A.artículo
144closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Reciprocal beneficial effects between wine polyphenols and probiotics: an exploratory studyGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Ramos, Alba M.; Fernández-Díaz, Marta; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
145openAccessRecoveryaromaticaglycones.pdf.jpg2014Recovery of aromatic aglycones from grape pomace winemaking by-products by using liquid-liquid and pressurized-liquid extractionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
146closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Red wine and oenological extracts display antimicrobial effects in an oral bacteria biofilm modelMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Thurnheer, Thomas; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
147openAccessRelationship_between.pdf.jpg10-oct-2020Relationship between wine consumption, diet and 3 microbiome modulation in Alzheimer's diseaseMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Peñalvo, José L.; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
148openAccessReversed-Phase High-Performance.pdf.jpg2012Reversed-phase high-performance liquid chromatography–fluorescence detection for the analysis of glutathione and its precursor γ-glutamyl cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive dry yeast preparationsAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSICartículo
149closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Role of specific components from commercial inactive dry yeast winemaking preparations on the growth of wine lactic acid bacteriaAndújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
150closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Saccharomyces cerevisiae and Hanseniaspora osmophila strains as yeast active cultures for potential probiotic applicationsFernández-Pacheco, Pilar; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Arévalo-Villena, María; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Briones Pérez, Anaartículo
151openAccessgrape_musts_wine_Moreno.pdf.jpg15-jul-2003Screening of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from grape musts and wineMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmen; Jorganes, Felisa; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
152openAccessplntarumbacteria.pdf.jpg2016Selection and technological potential of Lactobacillus plantarum bacteria suitable for wine malolactic fermentation and grape aroma releaseIorizzo, Massimo; Testa, Bruno; Lombardi, Silvia Jane; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
153openAccessTaladrid_EFRT2020.pdf.jpg9-ago-2020Sensory acceptability of winery by-products as seasonings for salt replacementTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, Víctor D.; Guadarrama, Alberto; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
154closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Sequential inoculum of Hanseniaspora guilliermondii and Saccharomyces cerevisiae for winemaking Campanino on an industrial scaleLombardi, Silvia Jane; Pannella, Gianfranco; Iorizzo, Massimo; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Tremonte, Patrizio; Succi, Mariantonietta; Sorrentino, Elena; Macciola, Vincenzo; Di Renzo, Massimo; Coppola, Raffaeleartículo
155openAccessSherry Wines.pdf.jpg2011Sherry winesPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
16openAccesssilverlimit.pdf.jpg2020Silver nanoparticles against foodborne bacteria. Effects at intestinal level and health limitationsZorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
17openAccesssimgiespe.pdf.jpg2017Simulador gastrointestinal dinámico (simgi®): una herramienta potencialmente útil en nutrición clínicaTamargo, Alba ; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Martín, Diana CSIC ORCID ; García-Risco, Mónica R. CSIC ; Fornari, Tiziana CSIC ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID artículo
18openAccesssimulatedmicrobiota.pdf.jpg2023Simulated gastrointestinal digestion of beer using the simgi® model. Investigation of colonic phenolic metabolism and impact on human gut microbiotaRodriguez-Saavedra, Magaly CSIC; Tamargo, Alba CSIC ORCID; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Relaño de la Guía, Edgard; Jiménez Arroyo, Cristina CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
19openAccesssimulabacter.pdf.jpg2022Simulated gastrointestinal digestion of cranberry polyphenols under dynamic conditions. Impact on antiadhesive activity against uropathogenic bacteriaTamargo, Alba ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Khoo, Christina; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID artículo
20openAccesssimulatedmicrobiota.pdf.jpg2023Simulated gastrointestinal digestion of polylactic acid (PLA) biodegradable microplastics and their interaction with the gut microbiotaJiménez Arroyo, Cristina CSIC; Tamargo, Alba CSIC ORCID; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Reinosa, Julián J.; Alcolea-Rodríguez, Víctor; Portela, Raquel CSIC ORCID CVN ; Bañares, Miguel A.; Fernández Lozano, José Francisco CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo