English   español  

Navegación por Autor rp06641

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 210  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20175-(3′,4′-Dihydroxyphenyl)-γ-valerolactone and its sulphate conjugates, representative circulating metabolites of flavan-3-ols, exhibit anti-adhesive activity against uropathogenic Escherichia coli in bladder epithelial cellsMena, Pedro; González de Llano, Dolores  ; Esteban-Fernández, Adelaida ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Del Rio, Daniele; Bartolomé, Begoña  Artículo
openAccessbacteria_lactobacillus_brevis_CECT 4669_Marcobal.pdf.jpgjun-2006A multifactorial design for studying factors influencing the growth and tyramine production of the lactic acid bacteria Lactobacillus brevis CECT 4669 and Enterococcus faecium BIFI-58Marcobal, Ángela; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Muñoz, Rosario Artículo
openAccess2015A survey of modulation of gut microbiota by dietary polyphenolsDueñas, Montserrat; Muñoz-González, Irene ; Cueva, Carolina  ; Jiménez-Girón, Ana ; Sánchez-Patán, Fernando ; Santos-Buelga, Celestino; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrelsGonzález-Rompinelli, E. ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; García-Ruiz, Almudena ; Sánchez-Patán, Fernando ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Ability of human oral microbiota to produce wine odorant aglycones from odourless grape glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina ; Cueva, Carolina  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
openAccess2012Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Cueva, Carolina  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Actividad antiadherente de metabolitos de proantocianidinas de tipo a (fenil-γ-valerolactonas) frente a uropatógenosGonzález de Llano, Dolores  ; Mena, Pedro; Esteban-Fernández, Adelaida ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Del Rio, Daniele; Bartolomé, Begoña  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Adherence to a Mediterranean diet influences the fecal metabolic profile of microbial-derived phenolics in a Spanish cohort of middle-age and older peopleGutiérrez-Díaz, Isabel; Fernández-Navarro, Tania; Salazar, Nuria ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Reyes-Gavilán, Clara G. de los; Gueimonde Fernández, Miguel ; González, SoniaArtículo
openAccess2016Adsorción y liberación de compuestos del aroma del vino a la mucosa oralEsteban-Fernández, Adelaida ; Rocha, Nuria ; Pérez Jiménez, María; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Aislamiento de bacterias intestinales capaces de metabolizar compuestos fenólicos de un extracto de uvaCueva, Carolina  ; Gil-Sánchez, Irene ; Jiménez-Girón, Ana ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Póster
molecules-22-00099.pdf.jpg6-ene-2017An integrated view of the effects of wine polyphenols and their relevant metabolites on gut and host healthCueva, Carolina  ; Gil-Sánchez, Irene ; Santos-Buelga, Celestino; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  
openAccessActivity of Cranberry.pdf.jpg2015Anti-adhesive activity of cranberry phenolic compounds and their microbial-derived metabolites against uropathogenic Escherichia coli in bladder epithelial cell culturesGonzález de Llano, Dolores  ; Esteban-Fernández, Adelaida ; Sánchez-Patán, Fernando ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antibacterial activity of hen egg white lysozyme modified by heat and enzymatic treatments against oenological lactic acid bacteria and acetic acid bacteriaCarrillo, W. ; García-Ruiz, Almudena ; Recio, Isidra  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antibacterial activity of wine phenolic compounds and oenological extracts against potential respiratory pathogensCueva, Carolina  ; Muñoz-González, Irene ; Bustos, Irene ; Requena, Teresa  ; Campo, R. del; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
openAccessAntibiosis of vineyard.pdf.jpg2011Antibiosis of vineyard ecosystem fungi against food-borne microorganismsCueva, Carolina  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena ; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2010Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteriaCueva, Carolina  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Requena, Teresa  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and antioxidant activity of pressurized liquid extracts from oenological woodsAlañón, María Elena; García-Ruiz, Almudena ; Díaz-Maroto, M. C.; Pérez-Coello, María Soledad; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena ; Cueva, Carolina  ; González-Rompinelli, E. ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Aplication of pre-column derivatization with 2,3 naphtalenedialdehyde and RP-HPLC-FL for the analysis of glutathione and its precursor G-glutamyl-cysteine in wines and model wines supplemented with oenological inactive preparationsAndújar-Ortiz, Inmaculada ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Póster