Foto:
Nutraceuticals-Europe-2017-Congreso-Victoria-Moreno-CIAL-CSIC.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*):
Moreno-Arribas, M. Victoria
 
Otras firmas:
Moreno-Arribas, V.
 
Centro o Instituto:
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento:
Biotecnología y microbiología de alimentos. Grupo de Biotecnología Enológica Aplicada (BEA)
 
Categoría Profesional:
Investigadora Científica
 
Especialización:
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
victoria.moreno@csic.es
 

Resultados 1-20 de 113.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20175-(3′,4′-Dihydroxyphenyl)-γ-valerolactone and its sulphate conjugates, representative circulating metabolites of flavan-3-ols, exhibit anti-adhesive activity against uropathogenic Escherichia coli in bladder epithelial cellsMena, Pedro; González de Llano, Dolores  ; Esteban-Fernández, Adelaida ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Del Rio, Daniele; Bartolomé, Begoña  Artículo
2openAccessbacteria_lactobacillus_brevis_CECT 4669_Marcobal.pdf.jpgjun-2006A multifactorial design for studying factors influencing the growth and tyramine production of the lactic acid bacteria Lactobacillus brevis CECT 4669 and Enterococcus faecium BIFI-58Marcobal, Ángela; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Muñoz, Rosario Artículo
3openAccess2015A survey of modulation of gut microbiota by dietary polyphenolsDueñas, Montserrat; Muñoz-González, Irene ; Cueva, Carolina  ; Jiménez-Girón, Ana ; Sánchez-Patán, Fernando ; Santos-Buelga, Celestino; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrelsGonzález-Rompinelli, E. ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; García-Ruiz, Almudena ; Sánchez-Patán, Fernando ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Ability of human oral microbiota to produce wine odorant aglycones from odourless grape glycosidic aroma precursorsMuñoz-González, Carolina ; Cueva, Carolina  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Adherence to a Mediterranean diet influences the fecal metabolic profile of microbial-derived phenolics in a Spanish cohort of middle-age and older peopleGutiérrez-Díaz, Isabel; Fernández-Navarro, Tania; Salazar, Nuria ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Reyes-Gavilán, Clara G. de los; Gueimonde Fernández, Miguel ; González, SoniaArtículo
7openAccess2016Adsorción y liberación de compuestos del aroma del vino a la mucosa oralEsteban-Fernández, Adelaida ; Rocha, Nuria ; Pérez Jiménez, María; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
8openAccessActivity of Cranberry.pdf.jpg2015Anti-adhesive activity of cranberry phenolic compounds and their microbial-derived metabolites against uropathogenic Escherichia coli in bladder epithelial cell culturesGonzález de Llano, Dolores  ; Esteban-Fernández, Adelaida ; Sánchez-Patán, Fernando ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antibacterial activity of hen egg white lysozyme modified by heat and enzymatic treatments against oenological lactic acid bacteria and acetic acid bacteriaCarrillo, W. ; García-Ruiz, Almudena ; Recio, Isidra  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antibacterial activity of wine phenolic compounds and oenological extracts against potential respiratory pathogensCueva, Carolina  ; Muñoz-González, Irene ; Bustos, Irene ; Requena, Teresa  ; Campo, R. del; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
11openAccessAntibiosis of vineyard.pdf.jpg2011Antibiosis of vineyard ecosystem fungi against food-borne microorganismsCueva, Carolina  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena ; Requena, Teresa  ; Peláez, Carmen  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen  Artículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2010Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteriaCueva, Carolina  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Requena, Teresa  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and antioxidant activity of pressurized liquid extracts from oenological woodsAlañón, María Elena; García-Ruiz, Almudena ; Díaz-Maroto, M. C.; Pérez-Coello, María Soledad; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena ; Cueva, Carolina  ; González-Rompinelli, E. ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
16closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Application of a new dynamic gastrointestinal simulator (SIMGI) to study the impact of red wine in colonic metabolismCueva, Carolina  ; Jiménez-Girón, Ana ; Muñoz-González, Irene ; Esteban-Fernández, Adelaida ; Gil-Sánchez, Irene ; Dueñas, Montserrat; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
17closedAccess2010Application of Supercritical CO2 Extraction for the Elimination of Odorant Volatile Compounds from Winemaking Inactive Dry Yeast PreparationPozo-Bayón, Mª Ángeles  ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Mendiola, J. A.  ; Ibáñez, Elena  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
18openAccessCTAconsuvino.pdf.jpg2015Aproximaciones analíticas –in vitro e –in vivo para evaluar la liberación del aroma en condiciones de consumo de vinoEsteban-Fernández, Adelaida ; Muñoz-González, Carolina ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Assessment of probiotic properties in lactic acid bacteria isolated from wineGarcía-Ruiz, Almudena ; González de Llano, Dolores  ; Esteban-Fernández, Adelaida ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
20openAccessoct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles  Artículo