Foto:
Nutraceuticals-Europe-2017-Congreso-Victoria-Moreno-CIAL-CSIC.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*):
Moreno-Arribas, M. Victoria
 
Otras firmas:
Moreno-Arribas, V.
 
Centro o Instituto:
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento:
Biotecnología y microbiología de alimentos. Grupo de Biotecnología Enológica Aplicada (BEA)
 
Categoría Profesional:
Investigadora Científica
 
Especialización:
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
victoria.moreno@csic.es
 

Resultados 1-20 de 82.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessbacteria_lactobacillus_brevis_CECT 4669_Marcobal.pdf.jpgjun-2006A multifactorial design for studying factors influencing the growth and tyramine production of the lactic acid bacteria Lactobacillus brevis CECT 4669 and Enterococcus faecium BIFI-58Marcobal, Ángela; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Muñoz, Rosario Artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antibacterial activity of hen egg white lysozyme modified by heat and enzymatic treatments against oenological lactic acid bacteria and acetic acid bacteriaCarrillo, W. ; García-Ruiz, Almudena ; Recio, Isidra ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antibacterial activity of wine phenolic compounds and oenological extracts against potential respiratory pathogensCueva, Carolina ; Muñoz-González, Irene ; Bustos, Irene ; Requena, Teresa ; Campo, R. del; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
4openAccessAntibiosis of vineyard.pdf.jpg2011Antibiosis of vineyard ecosystem fungi against food-borne microorganismsCueva, Carolina ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena ; Requena, Teresa ; Peláez, Carmen ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Martínez-Cuesta, M. Carmen Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2010Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteriaCueva, Carolina ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Requena Rolanía, María Teresa; Bartolomé, Begoña  Artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and antioxidant activity of pressurized liquid extracts from oenological woodsAlañón, María Elena; García-Ruiz, Almudena ; Díaz-Maroto, M. C.; Pérez-Coello, María Soledad; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena ; Cueva, Carolina ; González-Rompinelli, E. ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
9closedAccess2010Application of Supercritical CO2 Extraction for the Elimination of Odorant Volatile Compounds from Winemaking Inactive Dry Yeast PreparationPozo-Bayón, Mª Ángeles ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Mendiola, J. A. ; Ibáñez, Elena ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Assessment of probiotic properties in lactic acid bacteria isolated from wineGarcía-Ruiz, Almudena ; González de Llano, Dolores ; Esteban-Fernández, Adelaida ; Bartolomé, Begoña  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
11openAccessoct-2011Assessment of the effect of the non-volatile wine matrix on the volatility of typical wine aroma compounds by headspace solid phase microextraction/gas chromatography analysisRodríguez-Bencomo, Juan José ; Muñoz-González, Carolina ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles Artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic compositionGarcía-Ruiz, Almudena ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Garrido, Ignacio; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña  Artículo
13openAccesssep-2011Beyond the characterization of wine aroma compounds: looking for analytical approaches in trying to understand aroma perception during wine consumptionMuñoz-González, Carolina ; Rodríguez-Bencomo, Juan José ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles Artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Capability of Lactobacillus plantarum IFPL935 to catabolize Flavan-3-ol compounds and complex phenolic extractsSánchez-Patán, Fernando ; Tabasco, Raquel; Monagas Juan, María Josefina ; Requena, Teresa ; Peláez, Carmen ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Bartolomé, Begoña Artículo
15openAccess1997Capillary electrophoretic analysis of wine proteins. Modifications during the manufacture of sparkling winesLuguera, C.; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Pueyo, E. ; Polo, María CarmenArtículo
16closedAccess1999Capillary isoelectric focusing of erythropoietin glycoforms and its comparison with flat-bed isoelectric focusing and capillary zone electrophoresisCifuentes, Alejandro ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Frutos, Mercedes de; Dıez-Masa, Jose CarlosArtículo
17openAccess1998Changes in the amino acid composition of the different nitrogenous fractions during the aging of wine with yeastsMoreno-Arribas, M. Victoria  ; Pueyo, E. ; Polo, María Carmen; Martín-Álvarez, Pedro J. Artículo
18closedAccess25-nov-2009Characterization of Commercial Inactive Dry Yeast Preparations for Enological Use Based on Their Ability To Release Soluble Compounds and Their Behavior toward Aroma Compounds in Model WinesPozo-Bayón, Mª Ángeles ; Andújar-Ortiz, Inmaculada ; Alcaide-Hidalgo, J. M.; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Moreno-Arribas, M. Victoria  Artículo
19openAccessElectrophoresis 27_2006_ 2551-2557.pdf.jpgjul-2006Chiral MEKC-LIF of amino acids in foods: Analysis of vinegarsCarlavilla, Davinia; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Fanali, Salvatore; Cifuentes, Alejandro Artículo
20closedAccess31-ene-2006Combining microsatellite markers and capillary gel electrophoresis with laser-induced fluorescence to identify the grape (Vitis vinifera) variety of mustsRodríguez-Plaza, P.; González García, Ramón  ; Moreno-Arribas, M. Victoria  ; Polo, María Carmen; Bravo, Gema; Martínez-Zapater, José M. ; Martínez Rodríguez, María del Carmen ; Cifuentes, Alejandro Artículo