Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en:
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-16 de 16.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
openAccess
2022
Identification, quantification, and characterization of the phenolic fraction of Brunfelsia grandiflora: In vitro antioxidant capacity
Mateos, Raquel
CSIC
ORCID
;
Ramos-Cevallos, Norma
;
Castro-Luna, Americo
;
Ramos-Gonzalez, Mariella
;
Clavo, Zoyla-Mirella
;
Quispe-Solano, Miguel
;
Goya, Luis
CSIC
ORCID
;
Rodríguez, José-Luis
artículo
2
openAccess
2023
Addition of ungerminated and germinated white rice and brown rice to improve the quality of salami
Espinales, Cindy
;
Palacios, Sócrates
;
Plaza-Ibarra, Luis
;
Peñas, Elena
CSIC
ORCID
;
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Cáceres, Patricio J.
CSIC
ORCID
artículo
3
openAccess
2011
Antioxidant properties of Brassica vegetables
Soengas Fernández, María del Pilar
;
Sotelo Pérez, Tamara
CSIC
;
Velasco Pazos, Pablo
CSIC
ORCID
;
Cartea González, María Elena
CSIC
ORCID
artículo
4
closedAccess
2014
Antioxidant and functional properties of a high dietary fibre powder from carambola (Averrhoa carambola L.) pomace
Pantaleón-Velasco, M. Rosario
;
Ruiz-López, I. I.
;
Pérez-Silva, Araceli
;
Bravo, Laura
CSIC
ORCID
;
Mateos, Raquel
CSIC
ORCID
;
Ruiz-Espinosa, Héctor
;
Vivar-Vera, M. de los Angeles
artículo
5
closedAccess
1997
Pineapple Shell as a Source of Dietary Fiber with Associated Polyphenols
Larrauri, José A.
;
Rupérez Antón, Pilar
CSIC
ORCID
;
Saura Calixto, Fulgencio D.
CSIC
artículo
6
closedAccess
2017
Characterization of commercial Spanish non-citrus juices: Antioxidant and physicochemical aspects
Pastoriza, Silvia
CSIC
ORCID
;
Pérez-Burillo, Sergio
;
Delgado Andrade, Cristina
CSIC
ORCID
;
Rufián Henares, J. A.
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
24-jun-2022
Potential Antioxidant and Antiviral Activities of Hydroethanolic Extracts of Selected Lamiaceae Species
Duque Soto, Carmen
;
Borrás Linares, Isabel
;
Quirantes Piné, Rosa
;
Falcó, Irene
CSIC
ORCID
;
Sánchez Moragas, Gloria
CSIC
ORCID
;
Segura-Carretero, Antonio
;
Lozano Sánchez, Jesús
artículo
8
openAccess
ene-2010
Design of Natural Food Antioxidant Ingredients through a Chemometric Approach
Mendiola León, Jose Antonio
;
Martín-Álvarez, Pedro J.
CSIC
ORCID
;
Señorans, F. Javier
;
Reglero, Guillermo
CSIC
ORCID
;
Capodicass, Alessandro
;
Nazzaro, Filomena
;
Sada, Alfonso
;
Cifuentes, Alejandro
CSIC
ORCID
;
Ibáñez, Elena
CSIC
ORCID
artículo
9
openAccess
2010
Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power Ultrasound
Soria, Ana C.
CSIC
ORCID
;
Corzo-Martínez, Marta
CSIC
ORCID
;
Montilla, Antonia
CSIC
ORCID
;
Riera, Enrique
CSIC
ORCID
;
Gamboa-Santos, Juliana
CSIC
;
Villamiel, Mar
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
2003
In vitro antioxidant activities of edible artichoke (Cynara scolymus L.) and effect on biomarkers of antioxidants in rats
Jiménez Escrig, Antonio
CSIC
ORCID
;
Dragsted, Lars O.
;
Daneshvar, B
;
Pulido, Raquel
;
Saura Calixto, Fulgencio D.
CSIC
artículo
11
closedAccess
nov-2012
Changes in polyphenolic content and antioxidant activity after thermal treatments of grape seed extract and grape pomace
Chamorro, Susana
CSIC
ORCID
;
Goñi, Isabel
CSIC
ORCID
;
Hervert-Hernández, Deysy
;
Viveros, Agustín
CSIC
;
Brenes, Agustín
CSIC
artículo
12
openAccess
2021
Feeding broiler chickens with grape seed and skin meals to enhance α- and γ-tocopherol content and meat oxidative stability
Romero, Carlos
CSIC
ORCID
;
Nardoia, Maria
;
Arija, Ignacio
CSIC
;
Viveros, Agustín
CSIC
;
Rey, Ana I.
;
Prodanov, M.
CSIC
ORCID
;
Chamorro, Susana
CSIC
ORCID
artículo
13
closedAccess
2000
Antioxidant activity of dietary polyphenols as determined by a modified ferric reducing/antioxidant power assay
Pulido, Raquel
;
Bravo, Laura
CSIC
ORCID
;
Saura Calixto, Fulgencio D.
CSIC
artículo
14
openAccess
15-sep-2021
Chemical parameters and antioxidant activity of turning color natural-style table olives of the Sigoise cultivar Parámetros químicos y actividad antioxidante de aceitunas de mesa al estilo natural de color cambiante de la variedad Sigoise
Ait Chabane, Fadila
;
Tamendjari, Abderezak
;
Rovellini, Pierangella
;
Romero Barranco, Concepción
CSIC
ORCID
;
Medina Pradas, Eduardo
CSIC
ORCID
artículo
15
openAccess
ene-2011
Phenolic Compounds in Brassica Vegetables
Cartea González, María Elena
CSIC
ORCID
;
Francisco Candeira, Marta
CSIC
ORCID
;
Soengas Fernández, María del Pilar
;
Velasco Pazos, Pablo
CSIC
ORCID
artículo
16
closedAccess
29-oct-2004
Reducing activity of polyphenols with stable radicals of the TTM series. Electron transfer versus H-abstraction reactions in flavan-3-ols
Jiménez, Aurora
CSIC
;
Selga, Ariadna
CSIC
;
Torres, Josep Lluís
CSIC
ORCID
;
Juliá, Lluís
CSIC
ORCID
artículo
Resultados 1-16 de 16.
Anterior
1
Siguiente
Explorar
Autor
3
Saura Calixto, Fulgencio D.
2
Bravo, Laura
2
Cartea González, María Elena
2
Chamorro, Susana
2
Mateos, Raquel
2
Pulido, Raquel
2
Soengas Fernández, María del Pilar
2
Velasco Pazos, Pablo
2
Viveros, Agustín
1
Ait Chabane, Fadila
.
siguiente >
Palabras clave
2
Health
2
Tocopherols
1
2-furoylmethyl-lysine (furosine)
1
5-Hydroxymetylfurfural
1
Anthocyanins
1
Antiviral activity
1
Artichoke
1
Autoclave
1
Biological activities
1
Biomarkers
.
siguiente >
Fecha de Publicación
5
2020 - 2023
7
2010 - 2019
3
2000 - 2009
1
1997 - 1999