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1openAccessidentificapacity.pdf.jpg2022Identification, quantification, and characterization of the phenolic fraction of Brunfelsia grandiflora: In vitro antioxidant capacityMateos, Raquel CSIC ORCID ; Ramos-Cevallos, Norma; Castro-Luna, Americo; Ramos-Gonzalez, Mariella; Clavo, Zoyla-Mirella; Quispe-Solano, Miguel; Goya, Luis CSIC ORCID; Rodríguez, José-Luisartículo
2openAccessaditionsalami.pdf.jpg2023Addition of ungerminated and germinated white rice and brown rice to improve the quality of salamiEspinales, Cindy; Palacios, Sócrates; Plaza-Ibarra, Luis; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Cáceres, Patricio J. CSIC ORCIDartículo
3openAccessAntioxidant_properties_of_Brassica.pdf.jpg2011Antioxidant properties of Brassica vegetablesSoengas Fernández, María del Pilar; Sotelo Pérez, Tamara CSIC; Velasco Pazos, Pablo CSIC ORCID; Cartea González, María Elena CSIC ORCIDartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antioxidant and functional properties of a high dietary fibre powder from carambola (Averrhoa carambola L.) pomacePantaleón-Velasco, M. Rosario; Ruiz-López, I. I.; Pérez-Silva, Araceli; Bravo, Laura CSIC ORCID; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Ruiz-Espinosa, Héctor; Vivar-Vera, M. de los Angelesartículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Pineapple Shell as a Source of Dietary Fiber with Associated PolyphenolsLarrauri, José A.; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Characterization of commercial Spanish non-citrus juices: Antioxidant and physicochemical aspectsPastoriza, Silvia CSIC ORCID; Pérez-Burillo, Sergio; Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCIDartículo
7openAccessfoods-11-01862.pdf.jpg24-jun-2022Potential Antioxidant and Antiviral Activities of Hydroethanolic Extracts of Selected Lamiaceae SpeciesDuque Soto, Carmen; Borrás Linares, Isabel; Quirantes Piné, Rosa; Falcó, Irene CSIC ORCID; Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCID; Segura-Carretero, Antonio; Lozano Sánchez, Jesúsartículo
8openAccessGalley Proof.pdf.jpgene-2010Design of Natural Food Antioxidant Ingredients through a Chemometric ApproachMendiola León, Jose Antonio ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Señorans, F. Javier; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Capodicass, Alessandro; Nazzaro, Filomena; Sada, Alfonso; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
9openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Corzo-Martínez, Marta CSIC ORCID; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003In vitro antioxidant activities of edible artichoke (Cynara scolymus L.) and effect on biomarkers of antioxidants in ratsJiménez Escrig, Antonio CSIC ORCID; Dragsted, Lars O.; Daneshvar, B; Pulido, Raquel; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
11closedAccessnov-2012Changes in polyphenolic content and antioxidant activity after thermal treatments of grape seed extract and grape pomaceChamorro, Susana CSIC ORCID; Goñi, Isabel CSIC ORCID; Hervert-Hernández, Deysy; Viveros, Agustín CSIC; Brenes, Agustín CSICartículo
12openAccessfeedstabil.pdf.jpg2021Feeding broiler chickens with grape seed and skin meals to enhance α- and γ-tocopherol content and meat oxidative stabilityRomero, Carlos CSIC ORCID; Nardoia, Maria; Arija, Ignacio CSIC; Viveros, Agustín CSIC; Rey, Ana I.; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Chamorro, Susana CSIC ORCIDartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Antioxidant activity of dietary polyphenols as determined by a modified ferric reducing/antioxidant power assayPulido, Raquel; Bravo, Laura CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
14openAccessGrasas y Aceites_2021_72_3_e419.pdf.jpg15-sep-2021Chemical parameters and antioxidant activity of turning color natural-style table olives of the Sigoise cultivar Parámetros químicos y actividad antioxidante de aceitunas de mesa al estilo natural de color cambiante de la variedad SigoiseAit Chabane, Fadila; Tamendjari, Abderezak; Rovellini, Pierangella; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
15openAccessPhenolic Compounds in Brassica Vegetables.pdf.jpgene-2011Phenolic Compounds in Brassica VegetablesCartea González, María Elena CSIC ORCID; Francisco Candeira, Marta CSIC ORCID; Soengas Fernández, María del Pilar; Velasco Pazos, Pablo CSIC ORCIDartículo
16closedAccess29-oct-2004Reducing activity of polyphenols with stable radicals of the TTM series. Electron transfer versus H-abstraction reactions in flavan-3-olsJiménez, Aurora CSIC; Selga, Ariadna CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Juliá, Lluís CSIC ORCIDartículo
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