Skip navigation
Producción CSIC
Áreas e Institutos
Navegar ítems por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras Clave
Autor con perfil
Proyecto de investigación
Grupo de investigación
Agencia Financiadora
Fecha Envío
Pasarela
Estadísticas
Contacto
Servicios
Mi DIGITAL.CSIC
Suscripciones
Editar perfil
DIGITAL.CSIC
Ítems
Autores con perfil
Proyectos de investigación
Grupos de investigación
Institutos
Colecciones
DIGITAL.CSIC
Buscar en: (IF) Artículos
por
Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Hide Filters
Filtros:
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Añada filtros:
Use filtros para mejorar los resultados de búsqueda.
Autor
Palabras Clave
Fecha de Publicación
Título
Revista
Editorial
Agencia financiadora
Tipología
Idioma
DOI
Accesibilidad
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No Contiene
No ID
Resultados 1-10 de 90.
Resultados por página
5
10
20
50
|
Ordenar por
Relevancia
Anterior
1
2
3
4
...
9
Siguiente
Resultados por ítem:
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
DataCite
Derechos
Preview
Fecha Public.
Título
Autor(es)
Tipo
1
closedAccess
2005
Determination of the quality of frozen hake using its microwave dielectric properties
Kent, Michael
;
Knöchel, Reinhard
;
Daschner, Frank
;
Schimmer, Ove
;
Tejada Yábar, Margarita
CSIC
;
Huidobro, Almudena
;
Nunes, Leonor
;
Batista, Irineu
;
Martins, Andreia
artículo
2
openAccess
2005
Transglutaminase activity in pressure-induced gelation assisted by prior setting
Montero García, Pilar
CSIC
ORCID
;
López Caballero, M. E.
CSIC
ORCID
;
Pérez-Mateos, Miriam
CSIC
ORCID
CVN
;
Solas, M. Teresa
;
Gómez Guillén, M. C.
CSIC
ORCID
artículo
3
closedAccess
2005
In vitro digestibility and intestinal fermentation of grape seed and peel
Goñi, Isabel
CSIC
ORCID
;
Martín, Nuria
;
Saura Calixto, Fulgencio D.
CSIC
artículo
4
closedAccess
2005
Optimization of low-temperature blanching for retention of potato firmness: Effect of previous storage time on compression properties
Canet, Wenceslao
CSIC
;
Álvarez, M. Dolores
CSIC
ORCID
;
Fernández, Cristina
CSIC
artículo
5
openAccess
2005
Aplicación de radiaciones ionizantes a los alimentos
Ordóñez, J. A.
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
;
Zurera-Cosano, Gonzalo
;
Otero Carballeira, Andrés
artículo
6
closedAccess
1-jun-2005
Impact of High Pressure and Pulsed Electric Fields on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange Juice in Comparison with Traditional Thermal Processing
Sánchez-Moreno, Concepción
CSIC
ORCID
;
Plaza, Lucía
CSIC
ORCID
;
Elez-Martínez, Pedro
;
Ancos, Begoña de
CSIC
ORCID
;
Martín-Belloso, Olga
;
Cano, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
7
openAccess
abr-2005
Food, energy and macronutrient intake of postmenopausal women from a menopause program
Schoppen, S.
CSIC
;
Carbajal, A.
;
Pérez Granados, Ana M.
CSIC
;
Vivas, F.
;
Vaquero, M. Pilar
CSIC
ORCID
artículo
8
closedAccess
jun-2005
Raffinose family of oligosaccharides from lupin seeds as prebiotics: Application in dairy products
Martínez-Villaluenga, Cristina
CSIC
ORCID
;
Frías, Juana
CSIC
ORCID
;
Vidal-Valverde, Concepción
CSIC
;
Gómez, Rosario
CSIC
artículo
9
closedAccess
2005
High pressure processing of meat batters with added walnuts
Ayo, J.
;
Carballo, José
CSIC
ORCID
;
Solas, M. Teresa
;
Jiménez Colmenero, Francisco
CSIC
ORCID
artículo
10
closedAccess
2005
Identity of the major triacylglycerols in ovine milk fat
Fontecha, F. Javier
CSIC
ORCID
;
Goudjil, Hanane
;
Ríos, J. J.
;
Fraga, M. J.
;
Juárez, Manuela
CSIC
ORCID
artículo
Explorar
Por tipo de contenido
1478
Publications
Autor
18
Gómez Guillén, M. C.
15
Montero García, Pilar
8
Morales, F. J.
8
Pérez-Mateos, Miriam
7
Canet, Wenceslao
7
Martínez Álvarez, Óscar
6
Juárez, Manuela
6
Luna, Pilar
6
Saura Calixto, Fulgencio D.
6
Álvarez, M. Dolores
.
siguiente >
Palabras clave
4
High pressure
4
Viscoelastic properties
3
Antioxidant activity
3
Chitosan
3
Extraction
3
Fish gelatin
3
Gel strength
3
Maillard reaction
3
Quercetin
2
Alimentos funcionales
.
siguiente >