Buscar en: (IF) Artículos

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (2 filters currently applied)

Resultados 1-10 de 90.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Determination of the quality of frozen hake using its microwave dielectric propertiesKent, Michael; Knöchel, Reinhard; Daschner, Frank; Schimmer, Ove; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Nunes, Leonor; Batista, Irineu; Martins, Andreiaartículo
2openAccesstransglutamisett.pdf.jpg2005Transglutaminase activity in pressure-induced gelation assisted by prior settingMontero García, Pilar CSIC ORCID ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Solas, M. Teresa; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005In vitro digestibility and intestinal fermentation of grape seed and peelGoñi, Isabel CSIC ORCID; Martín, Nuria; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Optimization of low-temperature blanching for retention of potato firmness: Effect of previous storage time on compression propertiesCanet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSICartículo
5openAccessOpinión_Radiaciones_Ionizantes_Ordóñez_PV_Art2006.pdf.jpg2005Aplicación de radiaciones ionizantes a los alimentosOrdóñez, J. A.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Zurera-Cosano, Gonzalo; Otero Carballeira, Andrésartículo
6closedAccess1-jun-2005Impact of High Pressure and Pulsed Electric Fields on Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Orange Juice in Comparison with Traditional Thermal ProcessingSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
7openAccessSchoppen et al.pdf.jpgabr-2005Food, energy and macronutrient intake of postmenopausal women from a menopause programSchoppen, S. CSIC; Carbajal, A.; Pérez Granados, Ana M. CSIC; Vivas, F.; Vaquero, M. Pilar CSIC ORCID artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2005Raffinose family of oligosaccharides from lupin seeds as prebiotics: Application in dairy productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005High pressure processing of meat batters with added walnutsAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Identity of the major triacylglycerols in ovine milk fatFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Goudjil, Hanane; Ríos, J. J.; Fraga, M. J.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo