Firma en Digital.CSIC (*):
Ancos, Begoña de
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento:
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Calidad y funcionalidad de alimentos vegetales (BIOACTIVEG)
 
Categoría Profesional:
Investigador Científico. Responsable de Grupo
 
Especialización:
Nutrición en la prevención y tratamiento de enfermedades. Biodisponibilidad, bioactividad y efectos fisiológicos de alimentos y sus constituyentes para la mejora de la calidad de vida
 
 
 
 
Email:
ancos@ictan.csic.es
 

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Betalains and phenolic compounds of leaves and stems of Alternanthera brasiliana and Alternanthera tenellaDeladino, Lorena; Álvarez Acero, Inmaculada ; Ancos, Begoña de  ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Molina García, Antonio D.  ; Schneider Teixeira, AlineArtículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of tocopherols, carotenoids, and ascorbic acid from milk- and soy-based fruit beverages: Influence of food matrix and processingCilla, Antonio; Ancos, Begoña de  ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Plaza, Lucía Artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Carotenoid and carotenoid ester composition in mango fruit as influenced by processing methodCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  Artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2011Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurizationPlaza, Lucía ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  ; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Cano, M. Pilar  Artículo
5closedAccessJun-2006Carotenoid content and antioxidant capacity of Mediterranean vegetable soup (gazpacho) treated by high-pressure/temperature during refrigerated storagePlaza, Lucía ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Artículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Carotenoid pigments and colour of hermaphrodite and female papaya fruits (Carica papaya L) cv sunrise during post-harvest ripeningCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Lobo, M. G.; Monreal, M.Artículo
7closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg11-Jan-2013Changes in the structure and antioxidant properties of onions by high pressure treatmentVázquez-Gutiérrez, José Luis; Plaza, Lucía ; Hernando, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Quiles, Amparo; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Artículo
8closedAccess1-Jun-2008Characterisation of onion (Allium cepa L.) by-products as food ingredients with antioxidant and antibrowning propertiesRoldán-Marín, Eduvigis; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Characteristics of stirred low-fat yoghurt as affected by high pressureAncos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  ; Gómez, Rosario Artículo
10closedAccessNov-2004Consumption of High-Pressurized Vegetable Soup Increases Plasma Vitamin C and Decreases Oxidative Stress and Inflammatory Biomarkers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Dietary onion ameliorates antioxidant defence, inflammatory response, and cardiovascular risk biomarkers in hypercholesterolemic Wistar ratsColina Coca, Clara ; González Peña, Diana ; Ancos, Begoña de  ; Sánchez-Moreno, Concepción  Artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Differences among Spanish and Latin-American banana cultivars: Morphological, chemical and sensory characteristicsCano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Matallana, M. C.; Camarasa, M.; Reglero, Guillermo  ; Tabera, JavierArtículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Differentiation of raspberry varieties according to anthocyanin compositionAncos, Begoña de  ; González, Eva M.; Cano, M. Pilar  Artículo
14closedAccessJul-2004Effect of combined treatments of high-pressure and natural additives on carotenoid extractability and antioxidant activity of tomato puree ( Lycopersicum esculentum Mill.)Sánchez-Moreno, Concepción  ; Plaza, Lucía ; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of combined treatments of high-pressure, citric acid and sodium chloride on quality parameters of tomato pureePlaza, Lucía ; Muñoz, Marina; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Artículo
16closedAccessJan-2003Effect of high-pressure processing on health-promoting attributes of freshly squeezed orange juice (Citrus sinensis L.) during chilled storageSánchez-Moreno, Concepción  ; Plaza, Lucía ; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Effect of high-pressure treatment on the carotenoid composition and the radical scavenging activity of persimmon fruit pureesAncos, Begoña de  ; González, Eva M.; Cano, M. Pilar  Artículo
18closedAccessSep-2003Effect of orange juice intake on vitamin C concentrations and biomarkers of antioxidant status in humansSánchez-Moreno, Concepción  ; Cano, M. Pilar  ; Ancos, Begoña de  ; Plaza, Lucía ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio Artículo
19closedAccessrestringido.pdf.jpgNov-2011Effect of processing and food matrix on calcium and phosphorous bioavailability from milk-based fruit beverages in Caco-2 cellsCilla, Antonio; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  ; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Plaza, Lucía Artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Effect of processing and storage of fresh-cut onion on quercetinMartínez, S.; Sgroppo, Sonia; Sánchez-Moreno, Concepción  ; Ancos, Begoña de  ; Cano, M. Pilar  Artículo