Firma en Digital.CSIC (*)
Bartolomé, Begoña
 
Centro o Instituto
CSIC-UAM - Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL)
 
Departamento
Biotecnología y microbiología de alimentos
 
Categoría Profesional
Investigador Científico
 
Especialización
Biotecnología Enológica Aplicada
 
Email
b.bartolome@csic.es
 
 
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Autor:  Moreno-Arribas, M. Victoria
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Resultados 1-20 de 59.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessdietaryanimals.pdf.jpg2023A dietary polyphenol metabolite alters CA1 excitability ex vivo and mildly affects cortico-hippocampal field potential generators in anesthetized animalsMontero-Atalaya, Marta CSIC ORCID; Expósito, Sara CSIC ORCID; Muñoz-Arnaiz, Ricardo; Makarova, Julia CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martín, Eduardo; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Herreras, Óscar CSIC ORCID artículo
2openAccessamultihealth.pdf.jpg2021A multi-omics approach for understanding the effects of moderate wine consumption on human intestinal healthBelda, Ignacio; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Tamargo, Alba ; Ravarani, Charles N.; Acedo, Alberto CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
3openAccess2015A survey of modulation of gut microbiota by dietary polyphenolsDueñas, Montserrat CSIC ORCID; Muñoz-González, Irene CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Santos-Buelga, Celestino; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
4openAccessactivitymacrophages.pdf.jpg2023Activity of microbial-derived phenolic acids and their conjugates against LPS-induced damage in neuroblastoma cells and macrophagesGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Roldán García, Mikel CSIC; Parro, Laura CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
5openAccessActivity of Cranberry.pdf.jpg2015Anti-adhesive activity of cranberry phenolic compounds and their microbial-derived metabolites against uropathogenic Escherichia coli in bladder epithelial cell culturesGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
6openAccessAntibiosis of vineyard.pdf.jpg2011Antibiosis of vineyard ecosystem fungi against food-borne microorganismsCueva, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
7openAccess12906_2019_Article_2533.pdf.jpg21-jun-2019Antimicrobial activity of red wine and oenological extracts against periodontal pathogens in a validated oral biofilm modelSánchez, María C.; Ribeiro-Vidal, Honorato; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Figuero, Elena; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Sanz, Mariano; Herrera, Davidartículo
8openAccessfoods-08-00075.pdf.jpg15-feb-2019Antioxidant characterization and biological effects of grape pomace extracts supplementation in Caenorhabditis elegansAyuda-Durán, Begoña; González-Manzano, Susana; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Sanz-Buenhombre, Marisa; Guadarrama, Alberto; Santos-Buelga, Celestino; González-Paramás, Ana M.artículo
9openAccessartificimage.pdf.jpg2022Artificial intelligence to estimate wine volume from single-view imagesCobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; Heredia, Ignacio CSIC ORCID; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; García Díaz, Daniel CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
10openAccess2014Changes in the fecal profile of inflamatory markers after moderate consumption of red wine: a human trial studyMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Espinosa-Martos, Irene; Rodríguez, Juan M.; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
11openAccesscranberryconsiderat.pdf.jpg2020Cranberry polyphenols and prevention against urinary tract infections: Relevant considerationsGonzález de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
12openAccessdecipheringtract.pdf.jpg2023Deciphering the interactions between lipids and red wine polyphenols through the gastrointestinal tractTamargo, Alba ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Navarro del Hierro, Joaquín CSIC ORCID ; Martín, Diana CSIC ORCID ; Molinero, Natalia CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
13openAccessDegradation of biogenic amines.pdf.jpg2012Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemakingCueva, Carolina CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González-Rompinelli, E. CSIC; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
14openAccess2023Dietary polyphenol metabolite alters ca1 excitability and disengages corticohippocampal activities in anesthetized animalsMontero-Atalaya, Marta CSIC ORCID; Muñoz-Arnaiz, Ricardo; Makarova, Julia CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Herreras, Óscar CSIC ORCID artículo
15openAccess2015Efecto protector del vino en la salud digestivaMuñoz-González, Irene CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
16openAccesseffectmodel.pdf.jpg2021Effects of wine and Its microbial-derived metabolites on intestinal permeability using simulated gastrointestinal digestion/colonic fermentation and Caco-2 intestinal cell modelsZorraquín-Peña, Irene CSIC ORCID; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Tamargo, Alba CSIC ORCID; Silva, Mariana CSIC; Molinero, Natalia CSIC ORCID; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
17openAccesslácticas de origen enológico.pdf.jpg2014Evaluación de las propiedades probióticas de bacterias lácticas de origen enológicoGarcía-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
18openAccessexplomouth.pdf.jpg2017Exploring mouthfeel in model wines: Sensory-to-instrumental approachesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Sarkar, Anwesha; Bryant, Michael G.; Beadling, Andrew R.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
19openAccess2013Extractos fenólicos vegetales como antimicrobinaos en vinificación (y II)García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; González-Rompinelli, E. CSIC; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Sánchez-Patán, Fernando CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
20openAccessFeasibility and application.pdf.jpg2012Feasibility and application of liquid-liquid extraction combined with gas chromatography-mass spectrometry for the analysis of phenolic acids from grape polyphenols degraded by human faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo