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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Monitoring the large-scale production of the antihypertensive peptides RYLGY and AYFYPEL by HPLC-MSContreras, María del Mar CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Amigo, Lourdes CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
2openAccessGalley Proof.pdf.jpgene-2010Design of Natural Food Antioxidant Ingredients through a Chemometric ApproachMendiola León, Jose Antonio ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Señorans, F. Javier; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Capodicass, Alessandro; Nazzaro, Filomena; Sada, Alfonso; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID artículo
3openAccess2010Impact of using Trepat and Monastrell red grape varieties on the volatile and nitrogen composition during the manufacture of rosé Cava sparkling winesPozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Andújar-Ortiz, Inmaculada CSIC; Pueyo Pérez, Encarnación CSICartículo
4closedAccessrestringido.pdf.jpgoct-2010Statistical evaluation of CZE-UV and CZE-ESI-MS data of intact α-1-acid glycoprotein isoforms for their use as potential biomarkers in bladder cancerOngay, Sara CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Neusuess, Christian; Frutos, Mercedes de CSIC ORCIDartículo
5openAccessP.II.40-No%20155%20P%20Moreno%20-%20Mu+-oz_et_al_OIV%202010.pdf.jpgjun-2010Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes regionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig-Pujol, Anna; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
6closedAccessrestringido.pdf.jpgdic-2011Optimisation, by response surface methodology, of degree of hydrolysis and antioxidant and ACE-inhibitory activities of whey protein hydrolysates obtained with cardoon extractTavares, T. G.; Contreras, María del Mar CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Recio, Isidra CSIC ORCID artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Perspectives of the potential implications of wine polyphenols on human oral and gut microbiotaRequena, Teresa CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Campo, Rosa del; Ávila, Marta CSIC ORCID; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
8openAccessAlmond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb).pdf.jpgsep-2010Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) polyphenols: From chemical characterization to targeted analysis of phenolic metabolites in humansBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Monagas Juan, María Josefina CSIC; Garrido, Ignacio CSIC; Gómez-Cordovés, Carmen CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Urpí-Sarda, Mireia; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Study of the CE profile of α-1 acid glycoprotein (AGP) isoforms as biomarker of cardiovascular diseasesPuerta, Angel de la CSIC ORCID; Díez-Masa, José Carlos CSIC ORCID; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Barbas, Coral; Frutos, Mercedes de CSIC ORCIDpóster de congreso
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Influence of geographical location, site and silvicultural parameters, on volatile composition of Quercus pyrenaica Willd. wood used in wine agingAlañón, María Elena; Pérez-Coello, M. Soledad; Díaz-Maroto, Ignacio J.; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Vila-Lameiro, P.; Díaz-Maroto, M. Consueloartículo