Firma en Digital.CSIC (*)
Dobarganes, M. Carmen
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Food technology
 
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Tipología:  artículo
Autor:  Ruiz Méndez, Mª Victoria

Resultados 1-20 de 26.

DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessaceiteglice.pdf.jpg1993Aceites de oliva vírgenes y refinados: Diferencias en componentes menores glicerídicosPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
2openAccess491.pdf.jpg30-mar-2008Analysis of used frying fats for the production of biodieselRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Liotta, A.; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
3openAccess839.pdf.jpg30-jun-2010Application of high-temperature gas chromatography to the analysis of used frying fatsAguirre-González, Marta R. CSIC; Marmesat, Susana CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
4openAccessEnsayos  para  la  refinación  física  de  la  manteca  de  karité_Méndez_PV_Art1991.pdf.jpg1991Assays for physical refining of shea butter Ensayos para la refinación física de la manteca de karitéRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Huesa Lope, J.; Pereda, J,; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2003Chemical and physical properties of a sunflower oil with high levels of oleic and palmitic acidsGuinda Garín, M. Ángeles CSIC; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Mancha, Manuelartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Combination of chromatographic techniques for the analysis of complex deodoriser distillates from an edible oil refining processRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Comparative performance of steam and nitrogen as stripping gas in physical refining of edible oilsRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
8openAccess548.pdf.jpg30-dic-2008Detection of the presence of used frying oil as raw material in biodiesel productionRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Liotta, A.; Marmesat, Susana CSIC; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
9openAccess905.pdf.jpg28-feb-1995Determinación cuantitativa de componentes mayoritarios presentes en los destilados obtenidos en la desodorización de aceites y grasasRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Determinación cuantitativa de triglicéridos oxidados para la evaluación global del grado de oxidación de los aceites y grasas comestiblesPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
11openAccessGrasas_Aceites_2015_V66.pdf.jpg2015Effect of temperature on the oxidation of soybean biodieselPereira, Gustavo G.; Morales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, Daniel; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2008Enrichment of pomace olive oil in triterpenic acids during storage of "Alpeorujo" olive pasteGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
13openAccess852.pdf.jpg30-abr-1996Evolution of oxidation during storage of crisps and french fries prepared with sunflower oil and high oleic sunflower oilMartín-Polvillo, M.; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Jorge, Neuza; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2012Free sterols and steryl glycosides in sunflower seeds with high phytosterol contentsAguirre-González, Marta R. CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
15openAccess846.pdf.jpg30-abr-1996Influence of dimethylpolysiloxane addition to edible oils: dependence on the main variables of the frying processJorge, Neuza; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martín-Polvillo, M.; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
16openAccess847.pdf.jpg30-abr-1996Influence of dimethylpolysiloxane addition to frying oils: performance of sunflower oil in discontinuous and continuous laboratory fryingJorge, Neuza; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martín-Polvillo, M.; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Influence of used frying oil quality and natural tocopherol content on oxidative stability of fried potatoesMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Martín-Polvillo, M.; Jorge, N.; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
18closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Lipid changes during frying of frozen prefried foodsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Loss of tocopherols and formation of degradation compounds at frying temperatures in oils differing in degree of unsaturation and natural antioxidant contentBarrera-Arellano, Daniel; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1999Loss of tocopherols and formation of degradation compounds in triacylglycerol model systems heated at high temperatureBarrera-Arellano, Daniel; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo