Firma en Digital.CSIC (*)
Dobarganes, M. Carmen
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Caracterización y Calidad de Lípidos
 
Categoría Profesional
Científica Titular (Jubilada)
 
Especialización
Food technology
 
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1closedAccessApr-2012A detailed identification study on high-temperature degradation products of oleic and linoleic acid methyl esters by GC-MS and GC-FTIRBerdeaux, O.; Fontagné, Stéphanie; Sémon, Etienne; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Sébédio, Jean Louis; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A direct and fast method to monitor lipid oxidation progress in model fatty acid methyl esters by high-performance size-exclusion chromatographyMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; García Martínez, M. .; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2009A follow-up oxidation study in dried microencapsulated oils under the accelerated conditions of the Rancimat testVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
4openAccessabosrcI.pdf.jpg1991Absorción de grasas termoxidadas. I. Reproducibilidad y exactitud de las técnicas analíticas previas a la evaluación de los lípidos no absorbidosMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
5openAccessAbsorcion_de_grasas_termoxidadas_II_Influencia_del.pdf.jpg1992Absorción de grasas termoxidadas. II. Influencia del nivel de alteración y porcentaje de grasa en la dietaMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
6openAccessAbsorción_Marquez_PV_Art1992.pdf.jpg1992Absorption of thermoxidized fats. II. Influence of dietary alteration and fat levelMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-May-1999Accelerated extraction of the fat content in cheese using a focused microwave-assisted soxhlet deviceGarcía-Ayuso, L. E.; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Luque de Castro, María Doloresartículo
8openAccessaceiteglice.pdf.jpg1993Aceites de oliva vírgenes y refinados: Diferencias en componentes menores glicerídicosPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
9openAccess1053.pdf.jpg30-Dec-2010Action and fate of natural and synthetic antioxidants during fryingMarmesat, Susana CSIC; Morales, Arturo CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Alteración de grasas en fritura. II. Variables que influyen en el proceso en continuo y análisis real en freidoras domésticasPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
11closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Alteration of used fats. 1. Behavior of olive and sunflower oils in domestic fryersPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Ambient sonic-spray ionization mass spectrometry for rapid monitoring of secondary oxidation products in biodieselPereira, Gustavo G.; Alberici, R. M.; Fernandes, Gabriel D.; Cunha, I. B. S.; Eberlin, M. N.; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Daroda, R. J.; Barrera-Arellano, Danielartículo
13closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2002Analysis of lipid hydroperoxidesDobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
14openAccess491.pdf.jpg30-Mar-2008Analysis of used frying fats for the production of biodieselRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Liotta, A.; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
15closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Analysis of used frying oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
16openAccessanalychroma.pdf.jpg1998Analytical evaluation of fats and oils by size-exclusion chromatographyDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
17closedAccess2009Analytical Methods for Quantification of Modified Fatty Acids and Sterols Formed as a Result of ProcessingBerdeaux, O.; Dutta, P. C.; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Sébédio, Jean Louisartículo
18closedAccess21-Mar-2009Antioxidant Activity of Added Phenolic Compounds in Freeze-Dried Microencapsulated Sunflower OilVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Antioxidant activity of phenolic compounds in sunflower oil-in-water emulsions containing sodium caseinate and lactoseVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
20openAccessApparent and quantitative_Berdeaux_Art.pdf.jpg2012Apparent and quantitative loss of fatty acids and triacylglycerols at frying temperaturesBerdeaux, O.; Marmesat, Susana CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo