Showing results 1 to 20 of 219
next >
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
closedAccess | | Apr-2012 | A detailed identification study on high-temperature degradation products of oleic and linoleic acid methyl esters by GC-MS and GC-FTIR | Berdeaux, O.; Fontagné, Stéphanie; Sémon, Etienne; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Sébédio, Jean Louis; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2007 | A direct and fast method to monitor lipid oxidation progress in model fatty acid methyl esters by high-performance size-exclusion chromatography | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; García Martínez, M. .; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | Jan-2009 | A follow-up oxidation study in dried microencapsulated oils under the accelerated conditions of the Rancimat test | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 19-Sep-2011 | A kinetic study on the formation of hydroperoxy-, keto- and hydroxy-dienes in FAMEs derived from sunflower oils | Morales, Arturo CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess |  | 1991 | Absorción de grasas termoxidadas. I. Reproducibilidad y exactitud de las técnicas analíticas previas a la evaluación de los lípidos no absorbidos | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess |  | 1992 | Absorción de grasas termoxidadas. II. Influencia del nivel de alteración y porcentaje de grasa en la dieta | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess |  | 1992 | Absorption of thermoxidized fats. II. Influence of dietary alteration and fat level | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | 18-May-1999 | Accelerated extraction of the fat content in cheese using a focused microwave-assisted soxhlet device | García-Ayuso, L. E.; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Luque de Castro, María Dolores | artículo |
openAccess |  | 9-Feb-2011 | Aceite de orujo de oliva comestible concentrado en ácidos triterpénicos, procedimiento de refinación física utilizado para su obtención y recuperación de los componentes funcionales presentes en el aceite crudo | Sánchez Moral, Pedro; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | patente |
openAccess |  | 1993 | Aceites de oliva vírgenes y refinados: Diferencias en componentes menores glicerídicos | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | Aug-2013 | Aceites de semilla de girasol rica en fitosteroles | Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Aguirre-González, Marta R. CSIC; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |
openAccess |  | 30-Dec-2010 | Action and fate of natural and synthetic antioxidants during frying | Marmesat, Susana CSIC; Morales, Arturo CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | 1988 | Alteración de grasas en fritura. II. Variables que influyen en el proceso en continuo y análisis real en freidoras domésticas | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Guinda Garín, Mª Ángeles; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | 1987 | Alteration of used fats. 1. Behavior of olive and sunflower oils in domestic fryers | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess |  | 2014 | Ambient sonic-spray ionization mass spectrometry for rapid monitoring of secondary oxidation products in biodiesel | Pereira, Gustavo G.; Alberici, R. M.; Fernandes, Gabriel D.; Cunha, I. B. S.; Eberlin, M. N.; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Daroda, R. J.; Barrera-Arellano, Daniel | artículo |
closedAccess |  | 19-Oct-2011 | An analytical approach to quantify the main oxidation products of linoleic acid in oils | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Morales, Arturo CSIC ORCID; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess |  | 4-Apr-1994 | Analysis of fat substitutes. Characterization of sucrose polyester/oil mixtures | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ríos Martín, José Julián CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess |  | Jul-2002 | Analysis of lipid hydroperoxides | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
closedAccess |  | 1997 | Analysis of lipid oxidation products by combination of chromatographic techniques | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | capítulo de libro |
closedAccess |  | 29-Apr-1996 | Analysis of lipid oxidation products by combination of chromatographic techniques | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |