English   español  

Navegación por Autor rp11922

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 50 a 69 de 123 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessSci_Reports_2020_s41598-020-68305-7.pdf.jpg9-jul-2020Exploring bacteria diversity in commercialized table olive biofilms by metataxonomic and compositional data analysisBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccess27-may-2011Exploring the yeast biodiversity of green table olive industrial fermentations for technological applicationsBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Barrio, Eladio CSIC ORCID; Querol, Amparo CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_FoodChem_V211_P415.pdf.jpg2016Fermentation in nutrient salt mixtures affects green Spanish-style Manzanilla table olive characteristicsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFermentation_profile_FM2003.pdf.jpgago-2003Fermentation profile and optimization of green olive fermentationusing Lactobacillus plantarum LPCO10 as a starter cultureLeal-Sánchez, M. Vega; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess2015Fermentation profile of green Spanish-style Manzanilla olives according to NaCl content in brineBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessmay-2010Fermentation profiles of Manzanilla-Aloreña cracked green table olives in different chloride salt mixturesBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Durán Quintana, M. Carmen CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfmicb-2018_09-02471.pdf.jpg2018Foodborne pathogen survival in commercial Aloreña de Málaga table olive packagingRomero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2015_ApplEnvironMicrobiol.pdf.jpg13-nov-2015Formation of In Vitro Mixed-Species Biofilms by Lactobacillus pentosus and Yeasts Isolated from Spanish-Style Green Table Olive FermentationsLeón Romero, Angela María CSIC; Domínguez Manzano, Jesús CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
openAccessfmicb_2014_V5_467.pdf.jpg2014Fortification of table olive packing with the potential probiotic bacteria Lactobacillus pentosus TOMC-LAB2Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessLWT_2022_V158_113157.pdf.jpg15-mar-2022Growth response of Saccharomyces cerevisiae strains to stressors associated to the vine cycleValero, Eva; Chimeno, Selva Valeria; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Rojo, María Cecilia; Paolinelli, Marcos; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Combina, Mariana; Mercado, Laura Analíaartículo
closedAccess16-abr-2012Growth/no growth interfaces of table olive related yeasts for natamycin, citric acid and sodium chlorideArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessHeavy metals and mineral elements not included on the nutritional labels in table olives.pdf.jpg2008Heavy metals and mineral elements not included on the nutritional labels in table olivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; López Núñez, Rafael CSIC ORCID CVN ; Madrid Díaz, Fernando CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-09-01907-v3.pdf.jpg20-dic-2020Impact of Processing and Extraction on the Minor Components of Green Spanish-Style Gordal Table Olive Fat, as Assessed by Innovative ApproachesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfmicb_2016_01370.pdf.jpg2016In silico logistic model for table olive related microorganisms as a function of sodium metabisulphite, cinnamaldehyde, pH, and Type of acidifying agentRomero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2020__09_00275_v2.pdf.jpg3-mar-2020In Vitro Bioaccessibility of Ripe Table Olive Mineral NutrientsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfermentation-08-00441.pdf.jpg1-sep-2022Influence of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on the Processing and Microbial Communities of Spanish-Style and Directly Brined Green Table Olive FermentationsLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-09-00127-v2.pdf.jpg24-ene-2020Influence of Acid Adaptation on the Probability of Germination of Clostridium sporogenes Spores Against pH, NaCl and TimeValera, Antonio; Olague, Elena; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Cantalejo, María Jesús; García-Gimeno, Rosa María; Pérez-Rodríguez, Fernando; Posada-Izquierdo, Guiomar Denisse; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccess14-oct-2009Influence of ripe table olive processing on oil characteristics and composition as determined by chemometricsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessInhibition polyphenol plantarum.pdf.jpgene-1993Inhibition of Lactobacillus plantarum by polyphenols extracted from two different kinds of olive brineRuiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessdic-2009Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olivesArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M. Carmen CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo