Firma en Digital.CSIC (*)
López-García, Elio
 
Centro o Instituto
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento
Biotecnología de Alimentos
 
Especialización
Interacciones levaduras-bacterias lácticas en alimentos
 
Email
elopez@ig.csic.es
 
Página web
 
Otros identificadores (con url)
 

Publications
(Articles)

Results 1-4 of 4 (Search time: 0.023 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessFoodControl_2022_V137_108969.pdf.jpg1-Jul-2022Bacterial metataxonomic analysis of industrial Spanish-style green table olive fermentationsLópez-García, Elio ; Benítez-Cabello, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
2openAccessfermentation-08-00441.pdf.jpg1-Sep-2022Influence of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) on the Processing and Microbial Communities of Spanish-Style and Directly Brined Green Table Olive FermentationsLópez-García, Elio ; Benítez-Cabello, Antonio ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
3openAccessmicroorganisms-09-00561.pdf.jpg9-Mar-2021New Insights into Microbial Diversity of the Traditional Packed Table Olives Aloreña de Málaga through Metataxonomic AnalysisLópez-García, Elio ; Benítez-Cabello, Antonio ; Ramiro-García, Javier; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
4openAccessLWT_2022_V166_113787.pdf.jpg15-Aug-2022Optimisation of working parameters for lactic acid bacteria and yeast recovery from table olive biofilms, preserving fruit integrity and reducing chloroplast recoveryLópez-García, Elio ; Benítez-Cabello, Antonio ; Martín-Arranz, Virginia; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo