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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 26-mar-2020 | Fermented diary product that is a source of fibre and probiotics with vegetable jam | Requena, Teresa CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Aguas Solo de Zaldívar, Juan M.; Dorado Cironcha, Tamara | solicitud de patente |
openAccess | | 2012 | First steps in using glucomannan to make thermostable gels for potential use in mince fish reestructuration | Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 21-jul-2011 | Food product based on fish and glucomannan, procedure for obtainment | Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | solicitud de patente |
closedAccess | | 2013 | Influence of alkali and temperature on glucomannan gels at high concentration | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Lactobacillus rhamnosus GG mejora la respuesta conductual e inmunitaria de ratones prematuramente envejecidos y aumenta su longevidad | Díaz-Del Cerro, Estefanía; Hernández, P.; Ceprian, N.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Obtaining a restructured seafood product from non- functional fish muscle by glucomannan addition: first steps | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 19-oct-2023 | Optimización de la extracción enzimática de pectina a partir de pieles y semillas de tomate | López-Revenga, Paula; Moreno, Javier CSIC ORCID; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 27-oct-2022 | Optimization of pectin enzymatic extraction from tomato by-products using Celluclast® | López-Revenga, Paula; Corzo, Nieves CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 20-sep-2023 | Optimization of the direct extraction of pectic oligosaccharides (pos) from by-productos of tomato processing industry | López-Revenga, Paula; Sabater, Carlos CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Dalman, Irem; Montilla, Antonia CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2015 | Pasteurization and chilled storage of restructured fish muscle products based on glucomannan gelation | Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 28-jul-2011 | Producto alimenticio a base de pescado y glucomanano, y procedimiento de obtención | Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID | solicitud de patente |
openAccess | | 5-nov-2018 | Producto lácteo fermentado fuente de fibra y probióticos con mermelada vegetal | Requena, Teresa CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; Aguas Solo de Zaldívar, Juan M.; Dorado Cironcha, Tamara | solicitud de patente |
closedAccess | | 2012 | Thermostability analyses of glucomannan gels. Concentration influence | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Solas, M. Teresa; Tovar, C. A. | artículo |