Buscar en:

Empiece una nueva busqueda
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)

Resultados 1-50 de 217.
 |  Relevancia

 

Resultados por ítem:
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
1openAccessfoods-12-02621.pdf.jpg6-jul-2023Are the blueberries we buy good quality? Comparative study of berries purchased from different outletsSánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Marti-Anders, Carmen; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Escribano, M. Isabel CSIC ORCID ; Merodio, Carmen CSIC ORCID ; Romero, Irene CSIC ORCID artículo
2openAccess199.pdf.jpg2001Review: Loss of Quality during the Manufacture of Canned Fish ProductsAubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
3openAccess2009Quality changes of farmed blackspot seabream (Pagellus bogaraveo) subjected to slaughtering and storage under flow ice and ozonised flow iceÁlvarez, Victoria; Feás, Xesús; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
4openAccess68_Marinas_comp_quim_primav.pdf.jpg2001Composición química primaveral de las especies frecuentemente utilizadas en pastos supraforestales del Pirineo OccidentalMarinas Murillo, Ana CSIC; Gañán, Natalia CSIC; Hernández, Y.; Gómez García, Daniel CSIC ORCID ; García-González, Ricardo CSIC ORCID comunicación de congreso
5openAccessQuality_differences.pdf.jpg1997Quality differences assessment in canned sardine (Sardina pilchardus) by fluorescence detectionAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
6openAccessagronomy2021-3.pdf.jpg12-mar-2021Sweet corn research around the world 2015–2020Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID ; Anibas, C.M.; Tracy, W. F.artículo de revisión
7openAccessProofs Mena et al_ (2).pdf.jpg21-jun-2021A multi-analytical strategy for evaluation of quality and authenticity of artichoke food supplements for overweight controlMena-García, Adal CSIC ORCID; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID artículo
8openAccessfpls-14-1092885.pdf.jpg3-feb-2023Salt-tolerant alternative crops as sources of quality food to mitigate the negative impact of salinity on agricultural productionEgea, Isabel CSIC ORCID; Estrada, Yanira; Faura, Celia; Egea-Fernández, José María; Bolarín, María C. CSIC ORCID; Flores, Francisco B. CSIC ORCID artículo de revisión
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Study of Volatile Compounds of Virgin Olive Oils with ‘Frostbitten Olives’ Sensory DefectRomero, Inmaculada; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Morales-Millán, María Teresaartículo
10openAccess82410.pdf.jpg8-mar-2010Productivity, Quality, and Export IntensitiesCrinò, Rosario CSIC ORCID; Epifani, Paolodocumento de trabajo
11openAccessEspectroscopía de la reflectancia en en infrarrojo cercano. Análisis no destructivo de pastos y forrajes.pdf.jpg1987Espectroscopía de la reflectancia en en infrarrojo cercano. Análisis no destructivo de pastos y forrajes.García Criado, Balbino CSIC; García Ciudad, Antonia CSIC ; Rico Rodríguez, M.artículo
12closedAccess8-ago-2007Effect of deficit irrigation on apricot fruit quality at harvest and during storagePérez-Pastor, A.; Ruiz Sánchez, M. Carmen CSIC ORCID; Martínez López, Juan Antonio; Nortes, Pedro Antonio CSIC ORCID; Artés Calero, Francisco; Domingo Miguel, Rafaelartículo
13openAccessEffect_slurry_ice_chemical.pdf.jpg2004Effect of slurry ice on chemical changes related to quality loss during European Hake (Merluccius merluccius) chilled storageLosada, Vanesa CSIC; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
14openAccessEffect of refigeration.pdf.jpg2011Effect of refrigeration storage on the quality of salted and vacuum packaged rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) belly flapJorquera, Denisse; Rodríguez, Alicia; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDpóster de congreso
15openAccess49375-136023-1-PB.pdf.jpg2011Sistemas agroalimentarios localizados: estado de las investigaciones y perspectivasMuchnik, José; Sanz Cañada, Javier CSIC ORCID ; Torres Salcido, Gerardoartículo
16closedAccessfeb-2011Effect of high hydrostatic pressure and high-pressure homogenisation on Lactobacillus plantarum inactivation kinetics and quality parameters of mandarin juiceCarreño, J.; Gurrea, M. Carmen CSIC; Sampedro Parra, Fernando CSIC ORCID; Carbonell, José Vicente CSICartículo
17openAccess670.pdf.jpg30-jun-1999Efecto de las alteraciones lipídicas sobre la calidad del pescado procesadoAubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
18openAccessred_wines_Avizcuri.pdf.jpgmar-2014Relationship between the non-volatile composition and the in-mouth quality in red winesAvizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Valentin, Dominique; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID póster de congreso
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Retos en la implantación de la trazabilidad de productos pesqueros. Una aplicación empírica para el sector congelador y conservero gallegoMetref, Hassina; Calvo Dopico, Domingo; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID artículo
20openAccessPostharvest.pdf.jpg31-mar-2006The postharvest of mill olivesGarcía Martos, José M. CSIC ORCID ; Yousfi, Khaled CSICartículo
21openAccessGraciaP_JSciFoodAgric_2013.pdf.jpgjul-2013Olive oil quality and ripening in super-high-density Arbequina orchardBenito, Marta; Lasa Dolhagaray, José Manuel CSIC; Gracia Gimeno, María Pilar CSIC ORCID ; Oria, Rosa; Abenoza, María; Varona, Luis; Sánchez-Gimeno, Ana Cristinaartículo
22closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Characterization of Virgin Olive Oils with Two Kinds of >frostbitten Olives' Sensory DefectRomero del Río, Inmaculada CSIC ORCID; Aparicio-Ruiz, R. CSIC ORCID; Oliver-Pozo, Celia CSIC; Aparicio López, Ramón CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID artículo
23closedAccess2005Biochemical changes and quality loss during chilled storage of farmed turbot (Psetta maxima)Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDartículo
24openAccesssuelos.pdf.jpgabr-2003Suelos y pastos de la Meseta del Parque Rural de Teno (Tenerife-Islas Canarias)Chinea, E.; García Criado, Balbino CSIC; Barquín, E.; Afonso, C.; Mesa, R.artículo
25closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-sep-2015Differences in proximal and fatty acid profiles, sensory characteristics, texture, colour and muscle cellularity between wild and farmed blackspot seabream (Pagellus bogaraveo)Rincón, Laura; Castro, Pedro Luis; Álvarez-Blázquez, Blanca; Hernández, María Dolores; Álvarez, Ana; Claret, Anna; Guerrero, Luis; Ginés, Rafaelartículo
26openAccessIJAST-2016-Dura.pdf.jpgfeb-2016Effect of Partial Substitution of Wheat Flour by Processed (Germinated, Toasted, Cooked) Chickpea on Bread QualityOuazib, Meriem; Durá, Ángela CSIC; Zaidi, Farid; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
27openAccessThe_effect_gelatine_OA_2020.pdf.jpg2020The effect of gelatine packaging film containing a Spirulina platensis protein concentrate on atlantic mackerel shelf lifeStejskal, Nadia; Miranda, José M.; Martucci, Josefa F.; Ruseckaite, Roxana A.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCIDartículo
28openAccessPostprint_2017_FoodSciTechnol_V86_P240.pdf.jpgdic-2017Biochemical aspects of olive freezing-damage: Impact on the phenolic and volatile profiles of virgin olive oilGarcía-Vico, Lourdes CSIC; García-Rodríguez, Rosa CSIC; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID artículo
29openAccessEffect_oregano.pdf.jpg2012Effect of oregano and thyme essential oils on the microbiological and chemical quality of refrigerated (4ºC) ready-to-eat squid ringsSanjuás, Minia; Pourashouri, Parastoo; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
30openAccessEffect_Aubourg_Art2020.pdf.jpg2020Effect of Prior Chilling Period and Alga-Extract Packaging on the Quality of a Canned Underutilised Fish SpeciesAubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Martínez, Beatriz; Rodríguez, Aliciaartículo
31openAccessChanges_sensory_physical_2016.pdf.jpg2016Changes in Sensory and Physical Parameters in Chill-Stored Farmed Coho Salmon (Oncorhynchus kisutch)Rodríguez, Alicia; Maier, Liliana; Paseiro, P.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
32openAccessagronomy-13-00563.pdf.jpg16-feb-2023Effect of Water Stress and Rehydration on the Cluster and Fruit Quality of Greenhouse TomatoesAlomari-Mheidat, Munia; Corell González, M.; Castro-Valdecantos, Pedro; Andreu Cáceres, L.; Moriana, Alfonso CSIC ORCID; Martín Palomo, Mª Joséartículo
33openAccess606.pdf.jpg30-sep-2007Durabilidad vs VulnerabilidadMonjo Carrió, Juan CSICartículo
34closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2017Influence on wine biogenic amine composition of modifications to soil N availability and grapevine N by cover cropsPérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Cabrita, M. J.; García-Escudero, E. CSIC; Peregrina Alonso, Fernando CSIC ORCID CVNartículo
35closedAccess2009Quality preservation in chilled and frozen fish products by employment of slurry ice and natural antioxidantsMedina, Isabel CSIC ORCID ; Gallardo, José Manuel CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
36openAccess2022_Palma_fpls_OA.pdf.jpg2022Editorial: Fruit ripening: From present knowledge to future development, Volume IIPalma Martínez, José Manuel CSIC ORCID; Corpas, Francisco J. CSIC ORCID; Freschi, Lucianoeditorial
37openAccessJFSA 2015-Matos.pdf.jpg2014Understanding gluten-free dough for reaching breads with physical quality and nutritional balanceMatos, María Estela CSIC; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID artículo
38closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Does the intensity of anisakis infection affect the quality of hake muscleTejada Yábar, Margarita CSIC ; Karl, Horst; Heras, Cristina de las CSIC; Vidaček, Sanja; Solas, M. Teresa; García, M. Luisaartículo
39openAccess35692-112454-1-PB.pdf.jpg2015Evaluación de las revistas españolas: pasos hacia un sistema que mida la apertura y la internacionalidadRodríguez Yunta, Luis CSIC ORCID artículo
40closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Estimation of quality in frozen fish by low field NMRCareche, Mercedes CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Martínez, Iciar CSIC ORCIDcapítulo de libro
41openAccessAceitunas_mesa.pdf.jpg2011Traditional process of green table olives. Rationalization of alkaline treatmentCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Jaramillo Carmona, Sara M. artículo
42openAccess657.pdf.jpg30-abr-1999Método rápido de obtención de aceite de oliva virgen para determinación de acidezMartínez Román, Fernando CSIC ; Moyano Pérez, María José CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; Hidalgo Casado, Francisco CSICartículo
43closedAccess1-jul-2009Rancidity development during the frozen storage of farmed coho salmon (Oncorhynchus kisutch): Effect of antioxidant composition supplied in the dietOrtiz, Jaime; Larraín, Mª Angélica; Vivanco, Juan P.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
44closedAccess2013Chemical-instrumental-sensory parameters and chemometrics as tools to discriminate among the quality categories of dry-cured Iberian shoulderSilva, Alejandra; Reina, R.; García Casco, Juan María; Ventanas, J.artículo
45openAccessMorenoM_ActHort-2_2022.pdf.jpgdic-2022Chilling injury in local and modern peach cultivars from a Spanish peach bank germplasmNavarro Arguedas, Aimar CSIC ORCID; Giménez Soro, Rosa CSIC ORCID ; Cantín, Celia M. CSIC ORCID ; Martínez-García, Pedro J. CSIC ORCID ; Val Falcón, Jesús CSIC ORCID ; Moreno Sánchez, María Ángeles CSIC ORCID artículo
46openAccessDifferential_lipid_damage.pdf.jpg1999Differential lipid damage in various muscle zones of frozen hake (Merluccius merluccius)Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Rey-Mansilla, Mar; González Sotelo, Carmen CSIC ORCID artículo
47openAccess1-jun-2019Chemometric analysis for river water quality assessment at the intake of drinking water treatment plantsPlatikanov, Stefan CSIC ORCID; Baquero, David; González Blanco, Susana CSIC ORCID; Martín-Alonso, Jordi; Paraira, Miquel; Cortina, José Luis; Tauler, Romà CSIC ORCIDartículo
48openAccessEffect_previous_slurry_ice.pdf.jpg2006Effect of previous slurry ice treatment on the quality of cooked sardine (Sardina pilchardus)Losada, Vanesa CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
49openAccessEffect_storage_slurry_ice.pdf.jpg2006Effect of storage in slurry ice on the quality and shelf life of farmed turbot (Psetta maxima)Rodríguez, Óscar CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Piñeiro, Carmen CSIC ORCID; Gallardo, José Manuel CSIC; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCIDartículo
50closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2001Influence of hydrocolloids on dough rheology and bread qualityRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Rojas, Jose A.; Benedito Mengod, Carmen artículo
Resultados 1-50 de 217.