fotoACS.jpg picture
 
Firma en Digital.CSIC (*):
Soria, Ana C.
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Química Orgánica General (IQOG)
 
Departamento:
Análisis Instrumental y Química Ambiental
 
Categoría Profesional:
Científico Titular (pendiente de toma de posesión)
 
Especialización:
Química Analítica y Ciencia y Tecnología de Alimentos
 
Email:
acsoria@iqog.csic.es
 
 
WoS ResearcherID - Publons:
 
Scopus AuthorID:
 

Results 1-20 of 47 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccess30-Jan-20092-Furoylmethyl amino acids, hydroxymethylfurfural, carbohydrates and B-carotene as quality markers of dehydrated carrotsSoria, Ana C.  ; Olano, Agustín  ; Frías, Juana  ; Peñas, Elena  ; Villamiel, Mar  artículo
2closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018A new method for microwave assisted ethanolic extraction of Mentha rotundifolia bioactive terpenoidsGarcía-Sarrió, María Jesús; Sanz, M. Luz  ; Sanz, Jesús; González-Coloma, Azucena ; Soria, Ana C.  artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A new methodology based on GC-MS to detect honey adulteration with commercial syrupsRuiz-Matute, Ana I.  ; Soria, Ana C.  ; Martínez-Castro, Isabel ; Sanz, M. Luz  artículo
4closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Analysis of iminosugars and other low molecular weight carbohydrates in Aglaonema sp. extracts by hydrophilic interaction liquid chromatography coupled to mass spectrometryRodríguez-Sánchez, Sonia ; García-Sarrió, María Jesús; Quintanilla-López, Jesús Eduardo  ; Soria, Ana C.  ; Sanz, M. Luz  artículo
5openAccessAnalysis_Fernandez_Art2019.pdf.jpg27-Jun-2019Analysis of the essential oils of Chamaemelum fuscatum (Brot.) Vasc. from Spain as a contribution to reinforce its ethnobotanical useFernández-Cervantes, Marcos; Pérez-Alonso, María José; Blanco-Salas, José; Soria, Ana C.  ; Ruiz-Téllez, Trinidadartículo
6closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization by the solvation parameter model of the retention properties of commercial ionic liquid columns for gas chromatographyRodríguez-Sánchez, Sonia ; Galindo-Iranzo, Plácido ; Soria, Ana C.  ; Sanz, M. Luz  ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo  ; Lebrón-Aguilar, Rosa  artículo
7closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Characterization of O-trimethylsilyl oximes of trisaccharides by gas chromatography-mass spectrometryBrokl, M. ; Soria, Ana C.  ; Martínez-Castro, Isabel ; Sanz, M. Luz  ; Ruiz-Matute, Ana I.  artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2010Characterization of traditional Spanish edible plant syrups based on carbohydrate GC–MS analysisRuiz-Matute, Ana I.  ; Soria, Ana C.  ; Sanz, M. Luz  ; Martínez-Castro, Isabel artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization of trimethylsilyl ethers of iminosugars by gas chromatography-mass spectrometryRodríguez-Sánchez, Sonia ; Ruiz-Matute, Ana I.  ; Sanz, M. Luz  ; Soria, Ana C.  artículo
10openAccessCarrots Dehydrated.pdf.jpg2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C.  ; Corzo-Martínez, Marta ; Montilla, Antonia  ; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  artículo
11openAccessdocument-4.pdf.jpg2020Composición de aceites esenciales de diferentes especies de "pimienta" de los géneros Piper, Pimenta, Lindera, Ruta, Schinus y ZanthoxylumAlonso-Miguel, Héctor; Pérez-Alonso, María José; Soria, Ana C.  ; Blanco Martínez, Manuelartículo
12closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Comprehensive evaluation of direct injection mass spectrometry for the quantitative profiling of volatiles in food samplesLebrón-Aguilar, Rosa  ; Soria, Ana C.  ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo  artículo
13openAccessdeshidracalida.pdf.jpg2010Deshidratación de vegetales por convección y por ultrasonidos. Indicadores de calidadMontilla, Antonia  ; Soria, Ana C.  ; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  artículo
14closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo-Martínez, Marta ; Soria, Ana C.  ; Villamiel, Mar  ; Olano, Agustín  ; Harte, Federico M.; Moreno, F. Javier artículo
15openAccessEffect of glycation on the gastrointestinal.pdf.jpgNov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta ; Soria, Ana C.  ; Belloque, Josefina ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier artículo
16openAccessEffect of storage.pdf.jpg2012Effect of storage on quality of industrially dehydrated onion, garlic, potato and carrotGamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C.  ; Corzo-Martínez, Marta ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  artículo
17closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Effect of ultrasound on the technological properties and bioactivity of food: A reviewSoria, Ana C.  ; Villamiel, Mar  artículo
18openAccesseffects conventional ultrasound.pdf.jpg2012Effects of conventional and ultrasound blanching on enzyme inactivation and carbohydrate content of carrotsGamboa-Santos, Juliana ; Montilla, Antonia  ; Soria, Ana C.  ; Villamiel, Mar  artículo
19closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Estimation of recovery by multistep purge-and-trap gas chromatographic-mass spectrometric analysis of honey volatilesSoria, Ana C.  ; Martínez-Castro, Isabel ; Sanz Perucha, Jesús artículo
20closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evaluation of different hydrophilic stationary phases for the simultaneous determination of iminosugars and other low molecular weight carbohydrates in vegetable extracts by liquid chromatography tandem mass spectrometryRodríguez-Sánchez, Sonia ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo  ; Soria, Ana C.  ; Sanz, M. Luz  artículo