Firma en Digital.CSIC (*):
García Martos, José M.
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de la Grasa (IG)
 
Departamento:
Bioquímica y Biología Molecular de Productos Vegetales. Grupo: Tecnología pre y poscosecha de productos vegetales
 
Categoría Profesional:
Investigador Científico
 
Especialización:
Fisiología y Tecnología de productos vegetales.
 
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
jmgarcia@cica.es
 

Results 1-20 of 24 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1openAccessA_regulate_feficit_irrigation_2013_Postprint.pdf.jpgNov-2013A regulated deficit irrigation strategy for hedgerow olive orchards with high plant densityFernández Luque, José Enrique  ; Pérez Martín, Alfonso ; Torres Ruiz, José Manuel ; Cuevas Sánchez, Mª Victoria ; Rodríguez Domínguez, Celia M. ; Elsayed-Farag, S. ; Morales Sillero, Ana; García Martos, José M.  ; Hernández Santana, V. ; Díaz-Espejo, Antonio  Artículo
2closedAccess2012Canopy fruit location can affect olive oil quality in 'Arbequina' hedgerow orchardsGómez-del-Campo, María; García Martos, José M.  Artículo
3openAccessPostprint_2017_FoodChem_V237_P1216.pdf.jpg15-Dec-2017Cold storage of ‘Manzanilla de Sevilla’ and ‘Manzanilla Cacereña’ mill olives from super-high density orchardsMorales Sillero, Ana; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; Casanova, Laura; García Martos, José M.  Artículo
4closedAccessOct-2009Control of Table Grapes Postharvest Decay by Ozone Treatment and Resveratrol InductionCayuela, José Antonio  ; Vázquez, Antonio  ; Pérez Rubio, Ana Gracia  ; García Martos, José M.  Artículo
5openAccess14-Apr-2016Decay incidence and quality of different citrus varieties after postharvest heat treatment at laboratory and industrial scaleGarcía, Juan F.; Olmo, Manuel; García Martos, José M.  Artículo
6embargoedAccessPostprint_2018_PBT_V137_P77.pdf.jpgMar-2018Effect of ozone treatment on postharvest disease and quality of different citrus varieties at laboratory and at industrial facilityGarcía-Martín, Juan Francisco; Olmo, Manuel; García Martos, José M.  Artículo
7closedAccess17-Jan-2009Effect of Temperature, Modified Atmosphere and Ethylene During Olive Storage on Quality and Bitterness Level of the OilYousfi, Khaled; Cayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  Artículo
8openAccessPostprint_2015_JSciFoodAgr_V95_P2445.pdf.jpg2015Impact assessment of mechanical harvest on fruit physiology and consequences on oil physicochemical and sensory quality from ‘Manzanilla de Sevilla’ and ‘Manzanilla Cacereña’ super-high-density hedgerows. A preliminary studyMorales-Sillero, Ana; García Martos, José M.  Artículo
9openAccessInfluencia de la producción integrada del olivar.pdf.jpgDec-2006Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  ; Gutiérrez-Rosales, Francisca Artículo
10closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Is the productive performance of olive trees under localized irrigation affected by leaving some roots in drying soil?Morales Sillero, Ana; García Martos, José M.  ; Torres Ruiz, José Manuel ; Montero de Espinosa, Antonio ; Sánchez-Ortiz, Araceli ; Fernández Luque, José Enrique  Artículo
11embargoedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-May-2018New approaches for precise irrigation in hedgerow olive orchardsFernández Luque, José Enrique  ; Cuevas Sánchez, Mª Victoria ; Pérez Martín, Alfonso ; Rodríguez Domínguez, Celia M. ; Hernández Santana, V. ; Romero Vicente, Rafael ; García Martos, José M.  ; Montero de Espinosa, Antonio ; Padilla Díaz, C. M. ; Díaz-Espejo, Antonio  Artículo
12openAccess580.pdf.jpg30-Jun-2009NIR prediction of fruit moisture, free acidity and oil content in intact olivesCayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  ; Caliani, NuriaArtículo
13closedAccess2010Postharvest Heat Treatment for Olive Oil Debittering at the Industrial ScaleYousfi, Khaled; Moyano Pérez, María José ; Martínez Román, Fernando ; Cayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  Artículo
14openAccessPostharvest.pdf.jpg31-Mar-2006The postharvest of mill olivesGarcía Martos, José M.  ; Yousfi, KhaledArtículo
15openAccessNIR_en_citricos.pdf.jpg2009Prediction of internal quality of citrus fruits by NIR spectroscopyCayuela, José Antonio  ; Weiland, Carlos; Nunes, Carla; García Martos, José M.  Artículo
16closedAccess14-Dec-2011Production and oil quality in 'Arbequina' olive (Olea europaea, L.) trees under two defficit irrigation strategiesGarcía Martos, José M.  ; Cuevas Sánchez, Mª Victoria ; Fernández Luque, José Enrique  Artículo
17openAccessPostprint_JAOCS_2014_ 1677.pdf.jpg2014Rapid Determination of Olive Oil Chlorophylls and Carotenoids by Using Visible SpectroscopyCayuela, José Antonio  ; Yousfi, Khaled; Martínez, María; García Martos, José M.  Artículo
18closedAccess20-Oct-2008Reduction of virgin olive oil bitterness by fruit cold storageYousfi, Khaled; Cayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  Artículo
19openAccessActa_Hort-Citrus.pdf.jpg2010Relationship between postharvest diseases resistance and mineral composition of citrus fruitNunes, Carla; Duarte, A.; Manso, Teresa; Weiland, Carlos; García Martos, José M.  ; Cayuela, José Antonio  ; Yousfi, Khaled; Martínez Peláez, María del Carmen ; Salazar, MaríaArtículo
20embargoedAccessRelationships_bewteen_fruit_2018_Postprint.pdf.jpg15-Jun-2018Relationships between fruit growth and oil accumulation with simulated seasonal dynamics of leaf gas exchange in the olive treeHernández Santana, V. ; Fernandes, Rafael D. M.; Pérez-Arcoiza, A.; Fernández Luque, José Enrique  ; García Martos, José M.  ; Díaz-Espejo, Antonio  Artículo