Firma en Digital.CSIC (*):
Romero, Irene
 
Centro o Instituto:
CSIC - Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN)
 
Departamento:
Caracterización, Calidad y Seguridad (DCCS). Grupo: Biotecnología y Calidad Posrecolección (POSTBIOTEC)
 
Categoría Profesional:
Técnico Superior especializado de laboratorio
 
Especialización:
Calidad, seguridad y valorización de alimentos e ingredientes tradicionales y funcionales. Caracterización fisiológica y molecular de productos vegetales
 
Otros identificadores (con url):
 
 
Email:
irene.romero@ictan.csic.es
 

Results 1-9 of 9 (Search time: 0.001 seconds).

RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
1closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Anthocyanin, antioxidant activity and stress-induced gene expression in high CO2-treated table grapes stored at low temperatureRomero, Irene  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Maldonado, Roberto; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
2openAccessCBF_DREB_Vazquez.pdf.jpg20-Sep-2017Deciphering the Role of CBF/DREB Transcription Factors and Dehydrins in Maintaining the Quality of Table Grapes cv. Autumn Royal Treated with High CO2 Levels and Stored at 0°CVázquez-Hernández, María  ; Romero, Irene  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo
3closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Expression of class I chitinase and β-1,3-glucanase genes and postharvest fungal decay control of table grapes by high CO2 pretreatmentRomero, Irene  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Maldonado, Roberto; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
4openAccessDNA_binding_Romero.pdf.jpg28-Nov-2016Expression Profiles and DNA-Binding Affinity of Five ERF Genes in Bunches of Vitis vinifera cv. Cardinal Treated with High Levels of CO2 at Low TemperatureRomero, Irene  ; Vázquez-Hernández, María  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo
5closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Involvement of the phenylpropanoid pathway in the response of table grapes to low temperature and high CO2 levelsSánchez Ballesta, M. Teresa  ; Romero, Irene  ; Jiménez, Jorge B.; Orea, J. M.; González Ureña, A.; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  artículo
6openAccesslow_temperature_Rosales.pdf.jpg13-Jul-2016Low Temperature and Short-Term High-CO2 Treatment in Postharvest Storage of Table Grapes at Two Maturity Stages: Effects on Transcriptome ProfilingRosales, Raquel ; Romero, Irene  ; Fernández-Caballero, Carlos ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo
7openAccessMolecularAnalysisImprovement.pdf.jpg2013Molecular analysis of the improvement in rachis quality by high CO2 levels in table grapes stored at low temperatureRosales, Raquel ; Fernández-Caballero, Carlos ; Romero, Irene  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo
8closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014The crucial role of ¿- and K-segments in the in vitro functionality of Vitis vinifera dehydrin DHN1aRosales, Raquel ; Romero, Irene  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo
9closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Unraveling the roles of CBF1, CBF4 and dehydrin 1 genes in the response of table grapes to high CO 2 levels and low temperatureFernández-Caballero, Carlos ; Rosales, Raquel ; Romero, Irene  ; Escribano, M. Isabel  ; Merodio, Carmen  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  artículo